online-tecaj-meditacije_reiki_mokini-yoga

ONLINE DELAVNICA: NOTRANJI MIR

25.03.2020 ob 18:00 uri

Fb skrita skupina: Notranji mir

V časih, ko potrebujemo ozavestiti notranji mir, zmanjšati energijo strahu in prebuditi zaupanje, je izjemnega pomena, da izvajamo tehnike, ki nam pri tem pomagajo. Mir se začne z nami.

Ko se kolektivno občuti in širi energija panike, si lahko v veliki meri pomagamo le mi sami. Ko to izvajamo v skupini, podpremo energijo miru. To energijo močneje občutimo in se lažje zasidra v našem energetskem polju.

Ne gre za to, da zanikamo stanje, ki je okoli nas. A, lažje prebrodimo nekaj, kar je zajelo ves svet, s skupino, ki transformira energijo strahu v energijo upanja in miru. Z odgovornim vedenjem in sočutjem do vseh okoli nas in tudi sebe, ostajamo v domačem okolju. Zato je ta online delavnica sedaj na voljo online. Potrebujete le internetno povezavo in željo po občutenju miru.

Kaj boste prejeli v dvourni delavnici:

 • pranayamsko tehniko, ki energetsko vpliva na občutenje miru,
 • mudro, ki izboljša imunski sistem,
 • mudro, ki vpliva na zmanjšanje stresa,
 • mantro, ki vam pomaga ozavestiti notranji mir,
 • preproste gibalne tehnike, ki sprostijo telo in “odvržemo breme”,
 • meditacijo povezave s srčnim mojstrom,
 • enourno vodeno joga nidro, ki znanstveno dokazano vpliva na izboljšanje imunskega sistema in na zmanjšanje stresa,
 • + dodatek reiki skupinsko seanso na daljavo ( za tiste, ki se odločite za reiki paket )

 

Kaj potrebujete:

 • delujoč Fb profil in FB prijateljstvo z menoj ( po prijavi dobite dodatne podatke ),
 • internetni dostop ali preko telefona, računalnika,
 • miren kotiček in čas zase,
 • kakšno odejo, udobna oblačila za joga nidro ( izvajamo leže, lahko na postelji, blazini, tleh..).

 

Dodatno:

 • vsebina ostane dostopna tudi po izvedbi delavnice, zato si lahko program predvajate večkrat. V kolikor ne morete biti prisotni v tem terminu, vseeno lahko prejmete dostop in si ogledate v času, ki vam ustreza.

 

Kdaj in kje:

 • v sredo, 25.03.2020 ob 18:00 uri,
 • celotna delavnica traja cca 2 uri, razen za tiste, ki so odločijo še za dodatek reikija ( še 20 minut dlje ),
 • iz udobja vašega doma ali kjerkoli že ste.

 

Kdo vodi: 

simona-profilka

 

 

Sem Simona Vrhovec, učiteljica joge in meditacije, usui reiki master in učenka življenja. Ustanoviteljica mednarodne šole za jogo RYS 200 in Duhovne Akademije Amba.  Z ljubeznijo do joge želim približati koristi jogijske prakse čim širši množici ljudje. Meni je joga spremenila življenje na bolje. To želim tudi vam. Več o meni: kliknite tu.

 

 

 

 

Investicija:

 • 11€ za 2 – urni online tečaj: Notranji mir
 • 22€ za 2 – urni online tečaj: Notranji mir + skupinsko reiki seanso na daljavo ( traja 20 minut in se izvaja po online programu, več podrobnosti ob prijavi )

Sami se torej odločite, kaj vam najbolje ustreza. Čeprav je cenovno izredno prijazno, to ne zmanjša kvalitete in strokovnosti samega poteka. Le v teh časih želim to znanje približati čim širšem krogu ljudi.

 

Kaj je reiki:

Usui reiki je tradicionalna japonska energijska metoda, ki balansira našo življenjsko energijo. Nas opolnomoči in lahko pripomore k boljšemu vsesplošnemu počutju. Je popolnoma varna metoda in jo redno prakticirajo npr. tudi v ameriških bolnišnicah. Sebi izboljšate počutje, zdravje, miren spanec, čiščenje negativnih energij v vašem energetskem polju in prostoru.

Kaj je joga nidra:

Yoga nidra, ki izhaja iz tantre, je močna tehnika, s katero se naučite zavestno sproščati. Je sistematična metoda sproščanja, popolne fizične, duševne in čustvene sprostitve.

Dokazano:

– Permanentno zmanjša krvni pritisk in holesterol – Okrepi imunski sistem & krvni obtok – Balansira avtonomni živčni sistem ( simpatični živčni sistem in parasimpatični živčni sistem ). – Olajša bolečine – Balansira in okrepi endokrini sistem ( nadzorni sistem žlez z notranjim izločanjem ) – Revitalizira in okrepi vitalno energijo – Stabilizira um in čustva – Poveča kreativnost – Meditativno stanje – Odpira srce – Aktivira našo zdravilno energijo, ki izboljša celoten sistem in počutje.

Dodatno:

Mesto je dokončno rezervirano s plačilom. Vračilo se na vrača. Mesto se ne prenaša na drugo ali osebo ali na koriščenje drugih delavnic. Duhovna praksa je na lastno odgovornost. Ob prijavi potrjujete, da ste psihofizično stabilni in zdravi.

 

PROSIM IZPOLNITE PRIJAVNICO:

 

Vaše ime (obvezno)

Vaš priimek (obvezno)

Ime tečaja (obvezno)

Morebitne poškodbe/zdravila/težave (obvezno)

Telefon (obvezno)

Email (obvezno)

Kje ste izvedeli za nas: (obvezno)

 Facebook Instagram Google iskalnik Youtube Prijatelji Članki Spletna stran Oglas Drugo

Želim prejemati novosti, obvestila na mejl:

 DA

V želji, da poslujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), prosimo za vašo privolitev, da lahko MOKINI YOGA CENTER vpisane osebne podatke uporabi za obveščanje o morebitnih akcijah, delavnicah itd.

Današnji datum (obvezno)