ajda-lovec_mokini-yoga-center_joga-ljubljana_hatha-joga_joga-za-zacetnike_dnevi-odprtih-vrat_joga-bezigrad

Ajda je prišla v naš center, kot nasmejano sonce in takoj je postala del naše ekipe. Srčna, kreativna in iskriva, so besede s katerimi jo lahko na kratko opišem. Naj vas popelje v barviti svet joge.

1. Kdaj si se prvič spoznala z jogo?
S prakso joge sem se prvič srečala pred osmimi leti, ko sem na fakulteti izbirala dodatne dejavnosti. Slišala sem, da ta vrsta vedbe (kakor sem jo definirala takrat), pomaga pri obvladovanju stresa in anksioznosti.
2. Zakaj rada poučuješ?
Sem izjemno rada v družbi različnih ljudmi in me veseli, ko lahko skupaj počnemo kaj, kar nas naredi boljše in močnejše. Telesno, mentalno in spiritualno.
3. Kdo je tvoj vzor/ kaj je tvoja inspiracija?
Vzor in inspiracija so zame ljudje, ki me obrožajo: družina, prijatelji in sodelavci.
4. Najljubša in najmanj ljuba asana?
Menim, da so vse asane tu z nekim razlogom in jim ne dajem nikakršne klasifikacije. Poslušam, kaj mi govorijo misli, ko jih izvajam in se poskušam iz tega naučiti kaj o sebi.
ajda-lovec_mokini-joga_joga-za-zacetnike_dan-odprtih-vrat
5. Katero knjigo trenutno bereš?
Trenutno berem knjigo od Clarisse Pinkola Estés. “Ženske, ki tečejo z volkovi”.
6. Kakšen je tvoj moto v življenju?
Nekaj, kar mi je moj oče pred kratkim rekel: “Ajda, potrudi se po najboljših močeh. Vse ostalo se bo postavilo na svoje mesto.”
7. Kaj želiš predati svojim učencem?
Oh, veliko je tega, a nazadnje to, da najdejo mir s sabo in z okolico, v kateri živijo. Želim jih naučiti sprejemanja, odpuščanja in hvaležnosti. Tu sem, da to predajam z veliko ljubezni, ki je nosim v sebi.
Vadite z Ajdo,  vsak četrtek ob 18:15 uri, na začetni hatha uri joge.
Več na povezavi: Urnik