MINI MONKINI YOGA Joga za najmlajše Po programu Rainbow Kids

635546000674898450_ana_joga_za_otroke_deska_001

Zabavne, igrive in navihane urice joge skozi katere otroci spoznavajo gibanje kobre, opice, krokodila in drugih asan. Zabavne igrice, vizualizacije in sproščanje bodo otroka sprostile, ter gradile njegovo ustvarjalnost.

KORISTI JOGE ZA OTROKE:                                                     

 • uravnovesi um in telo
 • uči sprejemanja in ljubezni do sebe in drugih
 • poveča samozaupanje in pozitivno samopodobo
 • spodbuja sodelovanje in timsko delo
 • povečuje kreativnost
 • izboljša moč in fleksibilnost
 • krepi koordinacijo in ravnotežje
 • krepi koncentracijo
 • krepi motorične sposobnosti
 • sprošča

Jogo za otroke vodi Simona Vrhovec, mednarodno certificirana učiteljica hatha joge in joge za otroke po programu Rainbow Kids, NLP Coach in NLP Learning Coach. Ker je Simona Learning coach, v uro mini Monikini joge vključuje različne spodbudne tehnike, ki vplivajo na pozitivno samopodobo.

joga za otroke_mini monkiniyoga_joga ljubljana

Otroci so naše največje bogastvo in poskrbimo za to, da bodo njihova usteca nasmejana.

Avtorski programi za odrasle:

 1. Mini zen, 06. april., za več informacij in prijavo kliknite tukaj.

( pišite na info@mokini.si )

Mini meditacije (1)Zmajček Skrbožer_joga z otroke_Mini Monkini yoga_vaje za otroke

Pridi na delavnico, uro joge in spoznaj dogodivščine Mini Monkinija in Zmajčka Skrbožera.

ZANIMIVOST

Mini Monkini® je mala nagajiva opica, ki sta jo Simona Vrhovec in Karin Berce, ilustratorka ustvarili posebej za Mini Monkini jogo. Navihana opica pritegne otroke k igri in jogi, ki tako postane zabavna in ustvarjalna. Pridružil se mu je še zmajček Škrbožer®, ki pohrusta vse skrbi otrok.

mini-mokini-zmajček-škrbozaver-300x149

Ostalo: 45€/ za individualno uro ( traja 45 min ). Opis: Med vadbo sodeluje tudi eden od staršev.  Tako se z otrokom še bolj povežeta in se naučita skupnih iger, ki jih lahko izvajata tudi doma.

HIŠNI RED 1. Pravočasni prihod pred začetkom vadbe. 2. Med uro joge je studio zaprt in med tem časom nismo dosegljivi. 3. Skrbimo za red in čistočo v studiu in okolici. 4. Spoštujemo posameznika in poskrbimo za prijetno in spoštljivo vzdušje. 5. Plačilo programov je možno  preko transakcijskega računa. Vračilo ni možno. 6. Obiski se koristijo v mesecu nakupa, glede na paket obiskov. 7. Obiski se ne prenašajo v naslednji mesec. Termin obiska izberete sam. V primeru odpovedi vadbe isti dan, se šteje kot opravljena vadba. 8. Udeleženci ure so dolžni učitelju sporočiti morebitne poškodbe ali bolezenska stanja. Učitelj ni odgovoren za poškodbe. 9. V primeru nakupa 10 individualnih obiskov skupaj, jih lahko koristite v treh mesecih od nakupa. Vadba se ne prenaša na drugo osebo ( velja za vse pakete ).