KAJ JE NEVROLINGVISTIČNO PROGRAMIRANJE?

NLP je ena najbolj cenjenih in učinkovitih tehnik komuniciranja in je nov pristop k osebnem razvoju, saj ponuja praktične tehnike, ki se jih enostavno naučimo. Išče optimalne načine, kako lahko ljudje dosežemo odlične rezultate na vseh področjih našega življenja.

Pomaga nam, da na prijeten način nadomestimo tiste vedenjske vzorce, ki nas ovirajo, z novimi vedenji, ki nas bodo pripeljali do želenega cilja.

Trenerji pri katerih sem se izobraževala:

Dr. John Grinder – soustanovitelj NLP-ja in New code NLP
Milan Vujasinovič – NLP inštitut
Taja Veroti/Emily Enveritas
Derrick Nitsche
Iris Komarek – ILE

Julija 2013 sem se dodatno izobrazila za Learning coacha pri Iris Komarek ( Inštitut Ile,Nemčija ). Tako sem prejela naziv INLPTA, NLPAED Learning Coach. Gre za različne tehnike, ki pomagajo otrokom pri težavah z učenjem. Pri tem jih vzpodbudim, motiviram, skupaj odkrijeva cilje, predvsem pa otroku predstavim učenje, kot zabaven izziv.
Ko otroku pokažeš odrasel svet z njihovimi očmi, se sprostijo in razkrijejo svoje naravne talente.

IMG_1955 IMG_1956 IMG_1957 IMG_1958

OSEBNI COACHING
INDIVIDUALNI PRISTOP

Individualni pristop usmerjen k rešitvi. Specializirana za coaching mlajših otrok, ki imajo težave pri učenju, koncentraciji in motiviranju za učenje. Pomoč staršem in učiteljem, najstnikom in študentom pri iskanju novih strategij k večji in boljši učinkovitosti.

Ker sem bila profesionalna športnica se toliko bolj zavedam, kako pomembna je psihofizična pripravljenost športnika in njegova motivacija. Zato s svojim delom pomagam vrhunskim športnikom do še boljših rezultatov.

Partnerski odnosi, družina, finance, delo v timu, osebna sreča, so področja, kjer lahko naredimo sami zelo veliko. Ko prepoznamo svoja morebitna omejujoča prepričanja in svoje vrednote, lahko zastavimo cilj k boljšemu in prijetnejšemu življenju. Vsak izmed nas si zasluži srečo. Eden od korak je tudi zdravljenje naših prednikov, zato vključujem tudi znanje Zdravljenje prednikov – Ancestral healing coaching. Dodatno sem se izobrazila za vpogled v Akaške zapise.

mokini simona nlp

Nerazrešitev travmatičnih dogodkov nas lahko stane kvalitetnega življenja. Z različnimi NLP tehnikami in intuitivnim pogledom lahko zacelimo rane preteklosti in pogledamo v sončno prihodnost. 

 

Kaj so povedali udeleženci coachinga?

” Solze olajšanja in sreče so mi stekle po obrazu. Hvala, ker sem si dovolila znebiti občutka sramu in  krivde v odnosu s starši.” Saša

” Dolgo časa si nisem priznal, da nisem več srečen v tej karierni poti. Končno sem se lahko poslovil, zbral pogum in odšel na novo pot. ” Gašper

” Odpustila sem partnerju, ki me je psihično zlorabljal. Odpustila sem sebi, ker sem ostajala v tej vezi. Zdaj sem končno svobodna. ” Gordana

” Končno sem vzpostavila stik s svojo dušo. Hvala, hvala, ne vem kako naj se ti zahvalim. ” Jasna

Še otroci..

” Nimam več nočnih mor. Svojega strahca sem poslala na potovanje, jaz pa mirno spim. Super je.” Urška

” Pred kontrolko se spomnim in vklopim vse Einstenčke, potem se lažje spomnim na snov. ” Peter

 

 

ZOOM SOUL COACHING
NA DALJAVO

Novost pri nas. Tudi, če ste na službenem potovanju, počitnicah imate lahko osebni coaching. Preko sype klica ali Zooma lahko tako razrešimo izziv in naredimo vse potrebno za boljše počutje, motivacijo in konkretne korake za uspeh in notranji mir.

Termin po dogovoru. Online Coaching izvajam le za odrasle osebe.

Investicija online soul coachinga: 75€

Akaški zapisi: 150€

Skype ime: Mokini yogini

skype- obdelano - mokini

Stopite v stik z Mokini - Stopite v stik z Mokini
» Get Skype, call free!

ZAKAJ SOUL COACHING?

Naša duša, srčna inteligenca dobro pozna odgovore. Omejujoča prepričanja,stare travme, energetske blokade, zamere in neprijetni občutki pa lahko zameglijo pogled na celotno situacijo. Ljudje velikokrat živijo v energiji strahu in ne zaupanja. Ko odpremo vrata v svoje srce, pa pridejo tudi odgovori uvidi. Na življenje pogledamo z lahkotnostjo in radostjo. Zaživimo svoje sanje, svojo pot. Iz kaosa pride jasnost in lahkotnost.

Na uri vam tako pomagam odpreti pot k lastnim uvidom, pustim vam prostor, da postanete svoji Soul coachi. Da končno prisluhnete svoji intuiciji in odgovorom, ki jih vaša podzavest dobro pozna. Ponudim vam roko, da naredite svoje prve korake k sebi.

Sama združujem med seanso različne tehnike in pristope. Od klasičnih NLP tehnik, energijskih tehnik, meditativnih tehnik, čuječnih tehnik, intuitivnega pogleda, povezavo z univerzumom, energijske medicine..prilagodim se duši moje stranke, da se najlažje približa sebi.

 

PROSIM IZPOLNITE PRIJAVNICO:

Vaše ime (obvezno)

Vaš priimek (obvezno)

Ime tečaja (obvezno)

Morebitne poškodbe/zdravila/težave (obvezno)

Telefon (obvezno)

Email (obvezno)

Kje ste izvedeli za nas: (obvezno)

 Facebook Instagram Google iskalnik Youtube Prijatelji Članki Spletna stran Oglas Drugo

Želim prejemati novosti, obvestila na mejl:

 DA

V želji, da poslujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), prosimo za vašo privolitev, da lahko MOKINI YOGA CENTER vpisane osebne podatke uporabi za obveščanje o morebitnih akcijah, delavnicah itd.

Današnji datum (obvezno)


Rešite uganko: