GDPR

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Na tej strani vas obveščamo katere vaše osebne podatke spremljamo in jih uporabljamo v t.i. tržne namene.

V kolikor menite, da niste podali osebne privolitve za prejemanje e-obvestil, oz. se ne strinjate s spodaj napisanimi informacijami, nas prosimo obvestite na info@mokini.si in zahtevajte izbris iz baze podatkov.

Katere podatke zbiramo in za kaj?
V namen rednega obveščanja o naših aktivnosti, brezplačnih tečajih in strokovnih izobraževanjih vas lahko obvestimo nekajkrat mesečno, uporabljamo vaš elektronski naslov in podano ime, ki ste ga navedli ob privolitvi na prejemanje obvestil oz. ta izhaja logično iz nominalnih podatkov email naslova. Ostalih osebnih podatkov za namen pošiljanja splošnih tržnih e-obvestil ne zbiramo. Za namen statističnih podatkov uporabljamo orodja Google Analitik, ki beleži obisk spletne strani po IP naslovu računalnika, preko katerega dostopate. Podatki, ki jih razkriva IP podatek posameznega računalnika najdete na spletnih straneh informacijskega pooblaščenca TUKAJ. Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo vaših podatkov, v zgoraj omenjenih primerih.

UKREPI in INFORMACIJE:

1. Pravica privolitve

Z ustno, pisno privolitvijo ste se strinjali, da boste prejemali od nas e-obvestila, do 2x mesečno. V obvestilih vas obveščamo o aktualnih brezplačnih tečajih, strokovnih srečanjih in ostalih dogodkov, ki jih prirejamo znotraj Mokini.si.

2.  Pravica do odjave od obveščanja in izbris podatkov
Z vsako prejeto e-novico imate možnost takojšne odjave iz sistema e-obveščanja in izbrisa podatkov, ki jih hranimo o vas. Povezava za odjavo od e-obvestil se nahaja na koncu vsake e-novice, ali pa izjavo lahko podate ročno z poslanim elektronskim sporočilom na info@mokini.si z besedo ODJAVA, in ročno vas bomo odstranili iz baze podatkov, ter poslali potrditveno e-sporočilo.

3. Dodatni, ne-nujni ukrepi za zaščito spletišča
V letu 2020 smo na spletno stran namestili SSL varnostni certifikat, ki omogoča enkripcijo strani, kar pomeni težji pogoj za vdor na stran ter posledično večjo varnost vaših podatkov.

4. Kdo vidi moje osebne podatke, ki se jih namenja v trženjske namene obveščanja?
Z vašimi podatki upravlja upravitelj spletišča (1 oseba), zbrani podatki pa se nahajajo na sedežu podjetja Simona Vrhovec s.p.

5. Pravica do vpogleda osebnih podatkov, ki se jih namenja v trženjske namene obveščanja?
Če kot posameznik želite, da preverimo ali o vas zbiramo osebne podatke, lahko to pisno zahtevate po elektronski pošti (info@mokini.si) ali pisno po pošti (Simona Vrhovec s.p., Ulica Lojzeta Spacala 40, 1000 Ljubljana). Zahtevate lahko tudi spremembo vaših podatkov (npr. v primeru zamenjave e-naslova za obveščanje).

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam ali v tretje države, razen v primerih, ki jih določa zakon, kar se nanaša predvsem na primere, če bi podatke zahtevale za to pooblaščene osebe oziroma organi.