mokini1

Simona Vrhovec ustanoviteljica in lastnica mednarodne šole za izobraževanje strokovnega kadra Mokini yoga šole RYS200.

Sem diplomirana upravna organizatorka, mednarodno certificirana učiteljica joge z najvišjim nazivom E-RYT500, NLP coach, NLP Learning Coach, profesionalna plesalka, trenerka plesnih skupin, svetovna popotnica, raziskovalka življenja in izkušena učiteljica joge.

Moje poslanstvo je prenašanje znanja na druge. Svojo pot vrhunske športnice sem začela že zelo mlada, v akrobatski skupini in nadaljevala kot profesionalna plesalka. Naslovi svetovnih in evropskih odličij so se vrstili vse dokler nisem poti profesionalne plesalke zamenjala za trenersko vlogo. Dolgoletne izkušnje v profesionalnem športu mi pomagajo tudi pri poučevanju joge. Opazovanje in razumevanje športne psihologije, ter giba je prednost mojega vodenja ter individualnega pristopa.

Dva meni najbolj pomembna certifikata, saj sem jih prejela v Indiji, pod vodstvom Swamija Santhi Prasada.

certifikat joge_mokini yoga_jogacertifikat_mokini yoga_joga ljubljana

BLOG ZA ZDRAV ŽIVLJENJSKI SLOG

Povezava do mojega bloga Mooni, kjer delim zanimive prispevke na temo zdravega življenjskega stila. Mooni_logo_simona_vrhovec

Potovanja in branje…

…sta moji veliki ljubezni, ki sta me pripeljali do Indije, kjer sem svoje nekajletno izobraževanje na področju joge potrdila tudi z mednarodnim certifikatom v School of Santhi v Kerali, India s certifikatom RYT 200 International Hatha Yoga Teacher. V letu 2014 sem opravila nadaljevalni izobraževalni certifikat z nazivom RYT 500 International Yoga Teacher. V Sloveniji sem registrirana v Joga združenju in imam naziv izkušen učitelj joge IRJU500. Sem del mednarodnega združenja Yoga Alliance in sem registrirana kot izkušeni učitelj joge E – RYT 500, YACEP. Mokini yoga šola je registrirana mednarodnoRYS200. Joga je moj življenjski slog, vodim tečaje in delavnice, gostujem na jogijskih prireditvah, pa tudi na športnih organiziranih vadbah. Moje glavno vodilo pri prenašanju znanj joge je “Tradicionalna hatha joga postavljena v naš čas in prostor.”

V letu 2013 sem opravila certifikat za vodenje joge za otroke po programu Rainbow Kids. Kasneje še Cosmic kids. Več o jogi za otroke, kliknite TUKAJ.

logo_cert Učitelji, ki so me vodili skozi mojo pot:

  • Swami SanthiPrasad ( School of Santhi, India )
  • Kannan Shanmugham ( School of Santhi, India )
  • Jo Phee ( Yinspiration ) in dr. Chu I Ta ( lecturer of Singapore College of traditional chinese medicine )
  • Bernie Clark ( Yin )
  • Josh Summers ( TCM )
  • Marjan Radanović
  • Snežana Vidovič ( Studio Sadhana )
  • Nina Vukas ( Sangha joga studio, Zagreb )
  • Kathryn Templeton ( Ayurvedic practitioner )

s01-ya-school-rys-200

E-RYT500 Mokini yoga

yacepRYTIRJU500
~ Let the beauty we love be what we do ~

Certifikati

Mokini yoga school RYS200

New Code NLP 
NLP Coach praktik
INLPTA NLP Master Coach 
Learning Coach s certifikati INLPTA, ILE, NLPAED
Rainbow Kids, RYT 200, E – RYT 500 – Yoga Alliance,  YACEP, School of Santhi, IRJU500 – izkušen učitelj joge, Ayurvedic yoga specialist, Prenatal yoga teacher, Yin yoga teacher, Myo yin & Acu yin yoga teacher, Bownova terapija in refleksoterapevt – kitajski stil, Usui reiki master, Ancestral healing coach

Redno se izobražujem na seminarjih doma in v tujini. Izobraževanje, v Zagrebu, pri enemu od ustanoviteljev Nevrolingvističnega programiranja, dr. Johnu Grinderju (certifikat New Code NLP 2012) je bila zame posebna izkušnja.

Opravljen imam certifikat NLP Coach praktik INLPTA– Milan Vujasinovič 2013, NLP Master Coach 2013 in Learning Coach s certifikati INLPTA, ILE, NLPAED. Sem specializirana NLP coachinja pri delu z otroki, s tehnikami učinkovitejšega učenja. Več o NLP, kliknite TUKAJ. V letu 2015 sem opravila izobraževanje in certifikat za Bownovo terapijo in refleksoterapijo – kitajski stil.

Sodelovanja:

HIŠA AYURVEDA
Avtorski program z Dr. R. Maninnavan B.A.M.S. “Joga in ayurveda v sozvočju z naravo” Joga po došah, telesnih konstitucijah posameznika.

USA NORDIC TEAM

Dopolnilni trening za ameriške smučarske skakalce. Vadba je v angleščini.

ONLINEGYM4ME

Video posnetki za spletno stran, za širšo populacijo. Vadba je v angleščini.

ANLIFE

Vadba v okviru društva, za širšo populacijo.

JUDO KLUB BEŽIGRAD
Dopolnilni treningi za judo ekipo.

NEJA KRŠINAR
Del ekipe za priprave tekačice Neje Kršinar na olimpijske igre Rio 2016.

KLUB DVIGOVALCEV UTEŽI OLIMPIJA
Dopolnilni treningi za dvigovalce uteži.

SLOVENIA SKI JUMPING B TEAM
Dopolnilni treningi za smučarske skakalce.

HAPPY GYM
Center funkcionalne vadbe.

PLESNA ŠOLA MIKI

GYM BY NATAŠA

FIT SPIRIT