MOKINI YOGA

Joga je način življenja.

Vadite pod vodstvom učiteljice, ki svoje znanje pridobiva širom sveta in jo odlikuje najvišji mednarodni naziv E-RYT500, Yacep. Ustanoviteljica mednarodne šole Mokini yoga school RYS200, ki izobražuje strokovni kader za naziv učitelj joge.

simona mokini joga yoga 3

Ime Mokini Yoga ni izbrano naključno. Za zgodbo indijske boginje Mohini, boginjo plesa in lepote je ustanoviteljica studia slišala na svojem prvem potovanju in izobraževanju v Indiji. Studio MOKINI YOGA sodeluje z drugimi učitelji joge, organizira delavnice različnih komplementarnih dejavnosti, znanj in ved. Več o meni, klik.

Poučujem različne stile yoge, tu je tradicionalna Hatha yoga, Yin yoga, Myo yin jogaAcuyin joga in meditacije. Organiziram tudi različne duhovne in jogijske vikend oddihe. 

Izobražujem strokovni kader za naziv učitelj joge, z mednarodnim certifikatom Yoga Alliance. Postanite tako učitelj hatha joge, yin joge in TKM in myo yin joge in miofascialno sproščanje.

 

Avtorska zgoščenka Meditativno popotovanje je namenjen popolni sprostitvi. Obdarujte sebe in svoje najbližje. Sedaj je na voljo v online obliki, saj je tako bolj priročno in dostopno kjerkoli že ste.

CD-velik1

 

Vsebina:

  • 3 meditacije/vizualizacije z naslovi Jaz sem ljubezen, Hvaležno srce in Kreiram Obilje
  • Joga nidra, tantrična tehnika vodene globoke sprostitve, ki nadomesti nekaj ur spanja in pomaga pri opuščanju stresa.

Dolžina: 65 minut

Preverite več tukaj: http://mokini.si/online-meditativno-popotovanje/

Povratna informacija poslušalcev vsebine:

*Joga nidro rada naredim med poslovnimi potovanji, ker mi paše, če se spočijem med sestanki. Hvala! Majda*

*Všeč mi je, ker lahko poslušam preko mobitela ali pa računalnika. To je res nekaj minut samo zame. Petra*

*Dan začnem z meditacijo in toliko časa si že vzamem, ker vem, da bom potem uspešna čez cel dan. Priporočam vsem te meditacije, meni je spremenilo življenje. Saša*

Naroči na info@mokini.si

PROGRAM Mokini yoga centra:

  • Redno prakso joge in meditacije izvajamo online. Prosim preverite program in si rezervirajte svoje mesto. Vadite hatha yogo, yin yogo in meditativno sadhano. Več: KLIK
  • Strokovna izobraževanja potekajo online. Postanite mednarodni učitelj hatha joge, yin joge in myo yin joge. Več: KLIK