KAJ JE NEVROLINGVISTIČNO PROGRAMIRANJE?

NLP je ena najbolj cenjenih in učinkovitih tehnik komuniciranja in je nov pristop k osebnem razvoju, saj ponuja praktične tehnike, ki se jih enostavno naučimo. Išče optimalne načine, kako lahko ljudje dosežemo odlične rezultate na vseh področjih našega življenja.

Pomaga nam, da na prijeten način nadomestimo tiste vedenjske vzorce, ki nas ovirajo, z novimi vedenji, ki nas bodo pripeljali do želenega cilja.

Trenerji pri katerih sem se izobraževala:

Dr. John Grinder – soustanovitelj NLP-ja in New code NLP
Milan Vujasinovič – NLP inštitut
Taja Veroti
Derrick Nitsche
Iris Komarek – ILE

Julija 2013 sem se dodatno izobrazila za Learning coacha pri Iris Komarek ( Inštitut Ile,Nemčija ). Tako sem prejela naziv INLPTA, NLPAED Learning Coach. Gre za različne tehnike, ki pomagajo otrokom pri težavah z učenjem. Pri tem jih vzpodbudim, motiviram, skupaj odkrijeva cilje, predvsem pa otroku predstavim učenje, kot zabaven izziv.
Ko otroku pokažeš odrasel svet z njihovimi očmi, se sprostijo in razkrijejo svoje naravne talente.

IMG_1955 IMG_1956 IMG_1957 IMG_1958

OSEBNI COACHING
INDIVIDUALNI PRISTOP

Individualni pristop usmerjen k rešitvi. Specializirana za coaching mlajših otrok, ki imajo težave pri učenju, koncentraciji in motiviranju za učenje. Pomoč staršem in učiteljem, najstnikom in študentom pri iskanju novih strategij k večji in boljši učinkovitosti.

Ker sem bila profesionalna športnica se toliko bolj zavedam, kako pomembna je psihofizična pripravljenost športnika in njegova motivacija. Zato s svojim delom pomagam vrhunskim športnikom do še boljših rezultatov.

Partnerski odnosi, družina, finance, delo v timu, osebna sreča, so področja, kjer lahko naredimo sami zelo veliko. Ko prepoznamo svoja morebitna omejujoča prepričanja in svoje vrednote, lahko zastavimo cilj k boljšemu in prijetnejšemu življenju. Vsak izmed nas si zasluži srečo.

mokini simona nlp

Nerazrešitev travmatičnih dogodkov nas lahko stane kvalitetnega življenja. Z različnimi NLP tehnikami lahko zacelimo rane preteklosti in pogledamo v sončno prihodnost.

Cena coachinga:
45€ za coaching otroka
65€ za coaching odrasle osebe

Učenci, ki obiskujejo ure joge v mojem centru, imajo 10% popust.

 

 

SKYPE COACHING
NA DALJAVO

Novost pri nas. Tudi, če ste na službenem potovanju, počitnicah imate lahko osebni coaching. Preko sype klica lahko tako razrešimo izziv in naredimo vse potrebno za boljše počutje, motivacijo in konkretne korake za uspeh.

Termin po dogovoru.

Cena skype coachinga: 55€

Skype ime: Mokini yogini

skype- obdelano - mokini

Stopite v stik z Mokini - Stopite v stik z Mokini
» Get Skype, call free!

TEAM BUILDING

Želite, da se vaši zaposleni povežejo? Da začnejo delovati kot pravi tim? Povečajo svoje sposobnosti in jih razvijajo v prid celega podjetja? Srečen in cenjen tim je največji zaklad, ki ga podjetje lahko ima. Vložite v posameznika, celotno skupino in USPEH je zagotovljen. Interaktivne tehnike, zabavne a poučne naloge, skupen čas in pridobljeno znanje je tisto, kar povezuje in dvigne podjetje na VIŠJO RAVEN.

Team building delavnice se lahko izvedejo v vaših prostorih, morda se odločite raje za vikend delavnice. Kontaktirajte me in dogovorili se bomo za podrobnosti. Cena po dogovoru.