MINI UČILNICA
Edinstven program Mini učilnica daje staršem in učiteljem potrebne veščine za motivacijo otrok pri učenju. Vzpodbujamo njihovo kreativnost in samostojnost pri učenju. Predvsem pa se otroku približamo in ga razumemo.

 

mini ucilnica mokini yoga

 

GALERIJA SLIK

Invalid Displayed Gallery

VTISI UDELEŽENCEV:

Simona, hvala tebi, ker s predanostjo in odprtim srcem deliš znanje in pozitiven pogled na otroški svet :). Kot “mama hobotnica” tvoje ideje in nauke pridno uporabljam doma. Trenutno osvajamo sidranje čustev, dihalne tehnike in pripravljamo relax kotiček.
Delavnico priporočam vsem staršem, učiteljem, vzgojiteljicam, ki želijo z otroci preživeti kvaliteten čas in prebuditi otroka v sebi.
– Alenka

Hvala, bilo je zelo dobro. Všeč mi je bilo, da ste nas spomnili na pozitivno samopodobo ter  na pomen SIDRANJA. Zadje čase mi pod roko prihajajo knjige ravno s to tematiko in všeč mi je, da se postavlja to vedno bolj v osprednje. Sama sem poizkusila pajkce v igrici BRATEC REŠI ME. Zadeva je fenomenalna! Otroci uživajo in sem poizkusila več variant, najbolj pa se mi obnese da otroci v igri hodijo, ne tečejo in da so tiho. Tako se dosti bolj umirijo in se opazujejo.
Res je čas kar zletel, saj je bila tema super in predavateljica zelo energična in nazorna!
– Marija

Hvala vam Simona,
predavanje mi je zelo koristilo že takoj ko sem stopila iz “predavalnice”, ker sem imela manj strahov glede vzgoje svojega otroka.
-Maša

Odlična predavateljica, pozitivna energija in ogromno uporabnega znanja so besede, ki najbolje opišejo Mini Monkini delavnico :)
Na delavnici sem dobila ogromno idej, kako jogijske položaje preko igre lahko vključim v vrtčevsko življenje, kako ustvarim pozitivno klimo v skupini, kako s preprostimi pripomočki popestrim dogajanje … Všeč mi je bilo, da sem dobila veliko informacij s podočja NLP coachinga, ki je bilo meni do sedaj popolnoma neznano. Izvedela sem ogromno uporabnih stvari in bila soočena z dejstvi, zaradi katerih sem se pošteno zamislila nad sabo in svojim delom (pa to ne pomeni, da sem mnenja, da sem prej delala slabo) … Spoznala sem tudi nekaj stvari in tehnik, ki mi pomagajo v vsakdajnem življenju …
Lahko rečem, da sem zaradi Mini Monkini joga delavnice profesionalno in osebnostno “zrasla”!

-B.U.