MOKINI YOGA
Joga za sprostitev, druženje in osebno rast


mokini37
1|1 Yoga, Happy Mummy, Super Oldies Goldies, Love me do, Healthy lunch break, Moy. dance

Ime Mokini Yoga ni izbrano naključno. Za zgodbo indijske boginje Mohini, boginjo plesa in lepote je ustanoviteljica studia slišala na svojem prvem potovanju in izobraževanju v Indiji. Studio MOKINI YOGA sodeluje z drugimi učitelji joge, organizira delavnice različnih komplementarnih dejavnosti, znanj in ved.

Hatha joga je vadba asan v kombinaciji dihalnimi tehnnikami, s katerimi uravnovesimo delovanje telesa, duha in uma. V samo vadbo so vključene sprostitvene in meditativne tehnike.

PROGRAM:

  • MOKINI YOGA

Izkušnje in certifikat opravljen v Indiji prinašajo posebno vrednost vadbe. Dolgoletne različne izkušnje poučevanja pa prilagodijo prakso joge posamezniku, tako da pridobijo največ. Vadba se sestavljena iz prvin hatha joge, vinjasa joge, yin joge, meditacije, dihalnih tehnik in sproščanja.

  • 1/1 YOGA

Joga za posameznike

Individualna vadba, prilagojena udeležencu glede na njegove želje in predznanje. Strokovnjakinja++ dveh različnih ved, joge in NLP-ja, sestavi program po meri posameznika. Osebni pristop, coaching in izvajanje joge vplivajo na proces posameznika na različnih nivojih. Tako ta resnično poskrbi za skladnost telesa, duha in uma.

Cena:€35/ obisk
Paket 10 obiskov: € 250, koristijo v treh mesecih od dneva nakupa.
Na domu: €30/ obisk

  • HAPPY MUMMY

Joga za nosečnice

Jogijska vadba prilagojena nosečnicam. Gre za individualno prakso, kjer veliko časa posvetimo povezavi mamice in otroka. Sproščanje, dihalne tehnike in pripravi na čim lažji porod. Vključim tudi NLP tehnike, kjer sidramo pozitivna čustva, sproščenost,notranji mir in ljubezen.

Cena: €35/ individualni obisk

  • SUPER OLDIES GOLDIES

Joga za starejše

Vadba prilagojena starejši osebi. Delo s stolom, kvadrom, blazinami, trakovi, tako, da je vadba čim bolj sproščena in lahkotna. Ogromno pozornosti in prilagoditve zaradi morebitnih zdravstvenih težav. Za čim bolj kakovostno življenje in zdravo telo in um.

Cena: €35/ individualni obisk

  • LOVE ME DO

Joga za pare

Spoznajta se na drugačen, še bolj intimen način. Sodelovanje, zaupanje, nežnost, sprejemanje in predaja. Skupne asane, skupna meditacija,različne dihalne tehnike, masaža, sproščanje in tudi akrobacije,so sestavni del programa za vaju. Utrjevanje odnosa preko neverbalne komunikacije in čas samo za vaju.

Cena: €40/za oba

  • HEALTHY LUNCH BREAK

Joga v službi

Dokazano je, da so zaposleni bolj produktivni, ko se dobro počutijo in se zavedajo, da so pomemben del pri uspehu vašega podjetja. Poskrbite za pozitivno vzdušje in dovolite, da poskrbijo za svoje telo, sproščen um in umirjen dih. Termin po dogovoru.
Organiziram tudi krajše delavnice in vikend pakete, kjer je poudarek na timskemu delu in prepoznavanju kvalitet zaposlenih.

Cena: po dogovoru

  • MOY.DANCE

Avtorski program, ki vsebuje elemente plesa skozi jogijske položaje. Ta tehnika tako dovoljuje še večje raziskovanje in izražanje posameznika. Zapleši, občuti,bodi ti.