afirmacijske-kartice-za-otroke-in-zenske_joga_meditacija

AFIRMACIJSKE KARTICE ZA OTROKE IN ŽENSKE

Čudovita & ljubeča podpora za vsak dan.

Afirmacije so pripomoček, ki so del mojega vsakdana. Saj veste, kamor gre naša pozornost, to raste. In če je naša pozornost na prijetno, srčno in vzpodbudno, potem lažje najdemo sončen utrinek tudi v izzivih življenja.

Ustvarila sem dvoje kartic. Ilustracija & grafično oblikovanje pa je kreirala Kasia Rižner.

Kartice za otroke: Kaj je tvoja supermoč?

36 afirmacijskih kartic z močnim sporočilom, da ste super takšni, kot ste. Vsi pozitivni občutki so že znotraj vas. Odlična igra za dobro jutro, v šoli, vrtcu, za popestritev igre, za prakso afirmacij, za vzpodbujanje domišljije. Na prvi strani je afirmacija, na drugi pa različne vaje. To so kartice za v vsak dom in šolo, vrtec! Naročite svoj izvod in postanite superheroji. Moja super moč je ljubezen. Pa tvoja?

Zakaj so te afirmacijske kartice odlične:

  • ker jih lahko uporabite samostojno,
  • uporabite jih v igri,
  • otroke vzpodbujate, da najdejo vse supermoči v sebi,
  • ker so barvite, lahkotne in pozitivne,
  • ker ima vsaka kartica svojo afirmacijo in čuječno vajo na drugi strani,
  • ker je to lahko priložnost za pogovor,
  • je to vzpodbuda k igri,
  • spodbujajo k samozavesti,
  • odlična rutina in navada za vseživljenjsko motivacijo,
  • narišejo nasmeh na obraz.

Afirmacijske kartice za ženske: Prebujena Shakti

V paketku je 36 kartic, na vsaki je afirmacija, na drugi strani ritual in zapisan morebiten izziv, ki ga lahko s prakso ozavestite in transformirate. Afirmacije sem povezala z delovanjem naših energetskih centrov in z njimi povezala tudi rituale, ki jih lahko vključite v vaš vsakdan. Niso zahtevni, a služijo, kot močna podpora. Raziskujem žensko energijo, preko svojega življenja in spoznavanja različnih izjemnih ženk na mojih tečajih. Mislim, da je vsem skupno to, da želimo biti ljubljene, vredne vsega dobrega in v harmoniji. Da začutimo notranji mir. Podarite si nežnost, podarite si trenutek zase. Kartice so tu, z vami.

Cena:
18,90€ + poštnina 2,50€. V primeru večjega števila paketov kartic ali pošiljanja v tujino, je poštnina višja. Cena je enaka za kartice za otroke in za ženske.

Naročilo:
Plačilo je možno po predračunu. Pošljite še naslov, kamor kartice pošljemo. Po plačilu izdamo fakturo in pošljemo kartice na vaš naslov. Zaradi Covida morda traja malce dlje časa, da pošiljka pride k vam. Načeloma pa je nekje 3 – 4 dni.

Naročilo na: info@mokini.si