joga za otroke_moni monkini

Vabljeni na edinstveno delavnico za starše, učitelje, plesne učitelje, za vse, ki se ukvarjajo z otroki ali pa si to želijo!

Sama delavnica je sestavljena iz dveh delov. Prva je namenjena zabavnim gibalnim igram, telesni aktivnosti. Drugi del je poudarek na motivaciji otroka, ozaveščanju občutkov otroka, neverbalni komunikaciji. Popolna kombinacija za najboljši stik z najmlajšimi.

Opis delavnice:

  1. Fit Mini Monkini, 11.02.2017, traja 3 ure

Najprej bomo spoznali različne načine zabavnega ogrevanja.

Sledi podrobna razlaga 15 različnih jogijskih položajev – asan. Prilagojeno za otroke, saj priredimo imena položajev, tako smo enkrat pogumni supermani, pa drugič veličastna drevesa. Ni ovir za najbolj fit  zgodbice. Naučili se boste kako narediti pravilen položaj in ga boste tako lažje vadili z mlajšimi. Vsak udeleženec prejme gradivo, kjer bodo položaji slikovno prikazani, opisani in bo že nekaj primerov kako narediti položaj čim bolj atraktiven.

V zadnjem delu bomo spoznali vaje za moč v paru, vaje za raztezanje v paru, nekaj lažjih akrobacij in različne dihalne tehnike.  Na koncu se bomo še dobro sprostili in odšli na potovanje okoli sveta.

Delavnica bo interaktivna z veliko gibanja, zato se oblecite športno.

2. Happy Mini Monkini, 12.02.2017, traja 3 ure

Spoznali bomo  uporabno tehniko sidranje, kjer bomo aktivirali pozitivne občutke in notranjih stanj. Naučili se boste sidrati prostor, kar je zelo uporabno tako v šoli, vrtcu, plesni šoli, in doma.

Uporabo neverbalne komunikacije in kako velik pomen ima v vsakodnevni rabi. Spoznali boste nekaj igric, ki bodo zanimiva otrokom in jih lahko vključite kot del igre.

Kako motivirati otroke in spoznali boste, da otroci različno reagirajo na različne načine motivacije.

In še zelo pomembno, ta del sem poimenovala Adijo strahci. Znebimo se strahcev za vedno in postanimo prijatelji.

Priporoča se, da ste na obeh delih, lahko pa se prijavite na posamezen dan. Ker je število mest omejeno, bodo prednost imeli tisti, ki se bodo udeležili obeh delavnic.

Termin: 11.-12.02.2017

Ura: sobota, 09:00 – 12:00 ( Fit Mini Monkini ) in nedelja, 09:00 – 12:00 ( Happy Mini Monkini )

Cena: € 70 za obe delavnici, € 40 za en dan

Prijave: info@mokini.si, najkasneje do 06.02.2017, odjava in vračilo plačila po tem datumu ni več mogoča. Delavnica ni prenosljiva na drugo osebo. Prijava je dokončna s plačilom.

Si želite organizirati delavnico za svojo ekipo? Kontaktirajte me in dogovorimo se lahko za delavnico tudi na vaši lokaciji.

Delavnico vodim Simona Vrhovec, učiteljica joge za otroke po programu Rainbow kids, Learning coach – coach za otroke pri težavah pri učenju, NLP Coach, NLP Master, mednarodno certificirana učiteljica joge RYT 500. Avtorica zgoščenke Meditativno popotovanje.

 

Izjave udeležencev prejšnjih tečajev:

*Čeprav nisem učiteljica, mi je znanje, ki si ga delila z nami prišlo zelo prav. Z mojimi otroki se lahko tako povežem na čisto drugačen način. In sedaj se vsi skupaj sproščamo na kavču. Res uživamo, cela družina! Hvala ti.  Maja*

*Najbolj sem navdušena nad sidranjem in ne morem verjeti kako preprosto je to, vendar res 100% deluje. Moj glas sedaj počiva, s skupino pa smo še bolj povezani. In hvala, ker tako iskreno in nesebično deliš z nami svoje znanje. Barbara*

*V plesne urice enostavno vključim sedaj tudi jogo, naredimo pravljični nastop, otroci se zabavajo in potem smo se sedaj navadili na obvezno sproščanje. Starši so mi res hvaležni. No, jaz sem pa za to delavnico. Res je super in priporočam! Špela*