Ustvarjalna NEDELJA za otroke – gledališka delavnica MINI IGRA

Si želite spoznati osnove igre?

Potem se nam pridružite na ustvarjalni soboti in odkrijte svoje talente.

Gledališka delavnica je namenjena otrokom starim od 6 do 11 let.

Gledališka delavnica je namenjena vsem, ki se želijo naučiti igralskih veščin, se bolj spoznati z gledališčem, ter pridobiti na samozavesti, samozaupanju, izboljšati javno nastopanje, komunikacijske sposobnosti ter zmožnosti odprtega in jasnega izražanja svojih misli in čustev.

Otroci bodo spoznavali, kaj vse je igralčevo delo in kako ustvarjamo dramski lik. Delali bodo na improvizaciji, zbranosti, vajah za glas ter še marsikaj drugega. Predvsem si bomo prizadevali skozi igralske tehnike otroke spodbuditi k sproščenemu nastopanju.

 

 V umetnosti tekmovanje ne obstaja, kajti vsak je umetnik svoje barve, barve pa so stvar okusa.

V veliko veselje mi je, da delavnico vodi izjemna oseba Manca Dorrer.

Je  igralka, ki že 25 let sodeluje v gledaliških in filmskih projektih najrazličnejših avtorjev in ima status svobodne kulturne delavke (igralka in pedagoginja). Študirala je  na European Film College na Danskem, kjer se je poleg igre učila tudi scenaristike, režije in produkcije.  V New  Yorku pa je obiskovala igralski studio William Esper Studio.

Tri leta je obiskovala Gledališko in lutkovno šolo (GILŠ) v Ljubljani in različne  seminarje, (Igralski studio Vajevec,  igralski krožek Tomija Janežiča intd).  Igrala je v šestnajst celovečernih filmih, v kratkih igranih filmih ter v nadaljevankah. Poleg filmov je igrala tudi v gledaliških predstavah, performansih, radijski igri, videospotih in sodelovala pri animiranem filmu. V letu 2002 je dobila nagrado za najboljšo igralko za glavno vlogo Lupe v  filmu Slepa pega na Solunskem filmskem festivalu.

Je tudi mentorica gledališkega in filmskega krožka na osnovnih in srednjih šolah. Pod njenim mentorstvom na Produkcijski šoli so na festivalu ZOOM v Pionirskem domu, dobili dve nagradi (posebna omemba za najboljšo igralsko ekipo za film Zapor in nagrada za najboljši srednješolski film Včasih lahko, včasih težko). Je diplomantka  Mednarodnih odnosov, trenutno pa končuje magisterij na Akademiji za gledališče, radio in film.

Otroci imajo lahko res priložnost, da se izrazijo, vodijo pod strokovnim, a sproščenim vodstvom. To je delavnica, kjer bodo lahko zažareli.

Število oseb je omejeno na 8, tako se bomo res lahko posvetili vsakemu.

Termin: nedelja, 18.03.2018

Ura: 09:00 – 12:00 ure

Lokacija: Mokini yoga center, Lepodvorska 23a, Lj – Šiška

Cena: 20€/ osebo

Ugodnost: ob vpisu dveh otrok, ki sta v sorodu, je cena 35€ za oba.

Prijave: info@mokini.si

Dodatno: Otroci naj bodo oblečeni sproščeno.

Odjava in vračilo plačila ni mogoče. Lahko pa delavnico v celoti koristi druga oseba ( sami najdete zamenjavo ).