MOKINI-Mirsezacnezmano

Sama delavnica bo trajala tri ure in bo razdeljena na tri dele. Namen delavnice je prebuditi notranji mir in ozavestiti, da mir izvira ravno iz nas. Velikokrat namreč iščemo zunanje dražljaje, ki posledično prinašajo mir, sproščenosti. Kaj pa se zgodi, če teh zunanjih dražljajev ni? Mar to pomeni, da tega miru ni? Velikokrat je odgovor, ki sledi. Ampak to je tako težko..Morda, ni pa nemogoče. In čisto vsak lahko s pravilnimi informacijami in prakso to doseže. Mir se začne z mano.
Prvi del je sestavljen iz nežnih asan, različnih položajev telesa, prijetnim raztezanjem, globokim umirjenim dihom, kjer bomo ozaveščali kako pomembno je sprostiti naše telo.
Sledi krajša pavza, ko se lahko preoblečete, osvežite.

Drugi del je namenjen pranajami ( dihalnim tehnikam ), ki umirja miselne procese, prinaša vitalno energijo v naše telo. Sledi vodena meditacija in vizualizacija ozaveščanja miru.

Tretji del je joga nidra. Globoka sprostitev, po principu starodavnih tehnik, ki prinaša umirjenost na različnih nivojih.

Oblecite se udobno, za zadnji del tudi malo topleje. V studiu bodo na voljo deke in blazine.

Kje: Cesta na Brdo 85, 1.nadstropje, Ljubljana

Kdaj: 28.11.2015, sobota, 18:00 – 21:00

Cena: € 20 za člane Mokini yoga
€ 25 za ostale

Prijave na mejl: mokini.yoga@gmail.com.

Prijava je dokončna z plačilom. Odjava in vračilo denarja z 26.11.2015 ni več mogoča. Prijave sprejemamo do zapolnitev mest.