detox-joga_razstrupljanje_mokini-yoga_joga-zoom_online-joga_spletna-joga

DETOX JOGA TEČAJ

8 – tedenski tečaj preko Zooma

05.04. – 24. maj 2023

Kombinacija ajurvedske joge in jin joge s tradicionalno kitajsko medicino

8 – tedenski tečaj je posvečen razstrupljanju telesa na fizični in mentalni naravi. Istočasno krepitvi in pripravi telesa na poletno obdobje. Kombinacija ajurvedske joge in jin joge s tradicionalno kitajsko medicino, da se optimalno in celostno podpremo. Tečaj poteka online. Ste pripravljeni na dobro počutje? Potem si čim prej rezervirajte svoje mesto in se vidimo na joga blazini.


Posebno pozornost bomo dali balansiranju kapha koše in meridianu Jeter in Žolčnika. Spodbujanju metabolizma, pretoku limfe, podpori optimalne telesne teže in seveda razstrupljanju vsega, kar nas ne podpira. Lahko je to kakšna misel ali pa izboljšanje prebave. V družbi je lažje in veselim se vas ponovno, da vadimo skupaj. S celostnim pogledom, za dobro voljo in vitalno življenje.


Kako bo detox joga potekala?

  • tečaj poteka v živopreko Zooma ( potrebujete internetno povezavo, kamero – dovolj ta na računalniku ali preko mobitela ), pred začetkom prejmete povezavo do Zooma na vaš mejl, na koncu prakse pa bomo imeli nekaj časa za kakšno vprašanje, 
  • praksa se snema in bo naložena v skrito fb skupino, idealno pa je seveda, da se srečamo v živo. Posnetki bodo na voljo do 30.05.2023, potem se posnetki zbrišejo.
  • srečamo se 8 – krat in vsakič znova bomo usmerili pozornost na vitalno in zdravo telo. Kombinirali bomo tako ajurvedsko jogo, kot yin jogo in TKM. Tako bo praksa kombinacija dinamike pa tudi raztezanja in sprostitve.
  • spoznali bomo osnove TKM s tematiko detoxa, prav tako iz vidika ajurvede.
  • v samo prakso pa bomo seveda vključevali tudi dihalne tehnike, mentalne umiritve in energetske uravnoteženosti.
  • v praksi pokažem več variacij, zato vabljeni prav vsi, ki vas ta vsebina pritegne in si želite naredite nekaj dobrega za svoje počutje.

DARILO – Prejeli boste pdf Detox prehrana, ki vam bo v podporo v času tečaja


Kdo vodi?

simona-vrhovec_notranji-nasmeh

Sem Simona Vrhovec, učiteljica hatha yoge, yin yoge, myo yin joge, hormonske joge, meditacije in še in še..Predana sem jogi in jo tudi živim. Vsak dan. To ljubezen želim tudi z vami. Iz mojega doma v vaš dom. Da bo čim bolj udobno, prijetno in sproščeno. Sem tudi ustanoviteljica mednarodne šole Mokini yoga school RYS 200. Strokovno, sproščeno, z ljubeznijo do joge. To bo vodilo celotnega tečaja. Vabim vas v mojo družbo.

Preverite tudi moje druge tečaje, ki se odvijajo 2023: Učiteljski tečaj hatha joge, Učiteljski tečaj yin joge & TKM, Učiteljski tečaj myo yin joge & miofascialnega sproščanja, Učiteljski tečaj joge za otroke Mini zen, Učiteljski tečaj joge za najstnike Super zen.

Spoznajte avtorske afirmacijske kartice za ženske Prebujena Shakti in otroke Kaj je tvoja supermoč? Pokukajte še na moj Youtube kanal, kjer je nabor številnih praks.

Kdaj začnemo?

05. april 2023 ( traja do 24.05. ), skupno osem srečanj

Termin:

Vadba poteka ob sredah, 18:15 – 19:15 ure. Po praksi pa 15 minut čas za vprašanja, dodatne smernice.

Investicija:

  • 110€ za celoten tečaj

Ugodnosti:

  • 5% popust za vse, ki so že obiskovali kakšen moj online tečaj ( cena je tako 104,50€ )

 

Dodatno:

Imejte joga podlogo in po želji pripomočke. Pred vadbo se posvetite z zdravnikom. Vadba na lastno odgovornost. Odjava in vračilo plačila ni mogoče. Mesto je rezervirano s plačilom. Mesto se ne prenaša na drugo osebo ali drug termin/tečaj/delavnico. V primeru višje sile, bo pripravljen posnetek ( recimo bolezen, operacija ) ali v živo na drug dan.

Po izpolnitvi prijavnice prejmete generični mejl z vsemi podatki za plačilo ( preverite v promocijska sporočila ali spam ). Po plačilu prejmete fakturo in vas vključim v FB skupino.

PROSIM IZPOLNITE PRIJAVNICO ( ime tečaja: detox )

Vaše ime (obvezno)

Vaš priimek (obvezno)

Ime tečaja (obvezno)

Morebitne poškodbe/zdravila/težave (obvezno)

Telefon (obvezno)

Email (obvezno)

Kje ste izvedeli za nas: (obvezno)

 Facebook Instagram Google iskalnik Youtube Prijatelji Članki Spletna stran Oglas Drugo

Želim prejemati novosti, obvestila na mejl:

 DA

V želji, da poslujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), prosimo za vašo privolitev, da lahko MOKINI YOGA CENTER vpisane osebne podatke uporabi za obveščanje o morebitnih akcijah, delavnicah itd.

Današnji datum (obvezno)


Rešite uganko:

.