mokini-yoga-center_humanitarno_v-pravljici_fairytailsanctuary-1

ONLINE DOBRODELNI JOGIJSKI ODDIH

Rešimo živali na kmetiji V PRAVLJICI – FAIRYTALE SANCTUARY

19. – 20. december 2020

Dobrodelni jogijski oddih, ki ga še ni bilo. Povežimo se v srcu in pomagajmo živali na kmetiji v Pravljici. Celoten znesek gre direktno na kmetijo, za ohranitev delovanja prve in največje izobraževalne kmetije miru v Sloveniji. Vi prejmete izjemen srčen jogijski program, obenem naredite nekaj res izjemnega za dobrobit živali. Srčni in sočutni ljudje stopimo skupaj in pomagamo.  Gre za humanitarni prispevek direktno na kmetijo za ohranitev rešenih živali. Trenutno imajo več 90 živali, ki so jih rešili pred težko usodo.Pomagajmo jim, da živijo srečno in v ljubečem okolju čudovite družine, ki živi in diha za te živali.

Program:

PETEK, 18.12.

18:00 – 19:00, Uvodni pozdrav in sankalpa

SOBOTA, 19.12.

08:00 – 09:15, Hatha joga, tema: Odprto srce

10:30 – 11:15, Joga za otroke, tema: Kuža Moki obišče kmetijo ( video posnetek )

16:00 – 18:00, Yin joga in meditacija čuječnosti

19:00 – 20:00; Joga nidra, tema: Srčni mojster

NEDELJA, 20.12.

08:00 – 09:15, Vinyasa flow; tema: Vsi smo eno

09:45 – 10:00; Sproščanje za otroke, tema: Zmajček Skrbožer pohrusta vse skrbi ( audio posnetek )

10:30 – 12:00; Pranayama, mantra, meditacija; tema: Prebudi sebe & prebudi svet

Res izjemen program, kamor lahko vključite na dve delavnici tudi vaše otroke.

Kaj potrebujete:

  • FB profil in prijateljstvo z mano ( Simona Vrhovec ), da vas lahko vključim v skupino,
  • delujoč internet, gledate lahko preko računalnika, pametnega telefona,
  • vas čas in miren kotiček, jogijsko blazino, po želji jogijske pripomočke.

Kako poteka:

  • po plačilu donacije vas vključim v skrito fb skupino V PRAVLJICI – SRČNA JOGA,
  • vsebina poteka po razpisanih urah in dnevih, zato se enostavno priključite,
  • celotna vsebina vam ostane, zato se lahko vedno znova vračate k vsebini, zato nič hudega, če ne boste bili prisotni ves čas,
  • zadnji rok za prijavo in plačilo do 17.12.

Kako se pridružite:

Na podatke spodaj nakažite znesek, ki ga trenutno začutite in glede na vašo zmožnost. Predlagani so trije zneski in izberite sami. Sam program je drugače vreden več kot 100€, a tudi tu sem želela, da se lahko pridružite res vsi. Z vso srčnostjo in predanostjo vam podarim jogijski oddih. Vi podarite živalim. Znesek: 33€ ali 55€ ali 88€.

Donacijski račun:

IBAN: SI56 6100 0002 4913 439,
Namen: onlinejoga donacija,
koda: CHAR
BIC HDELSI22,
Ime prejemnika: Društvo pravljica, Pleše 11, 1291 Škofljica.
 
 
Istočasno je OBVEZNA PRIJAVA na mejl: info@mokini.si. Vljudno prosim, da potrdilo o plačilu pošljete na naš mejl, tako razbremenimo kmetijo pri dodatnem preverjanju. S plačilom je mesto zagotovljeno in vas priključim FB skupini.
 
 
 
Kdo vodi:
 
Simona Vrhovec je mednarodna učiteljica joge za otroke in odrasle. Ustanoviteljica mednarodne šole Mokini yoga school RYS200, Učiteljskega tečaja joge za otroke Mini zen, Duhovne akademije Amba, različnih online programov. Predvsem pa velika ljubiteljica živali. Živali so tako srčna bitja, tako čista, tako nedolžna. Toliko ljubezni nam predajo. Dajmo, vrnimo jim ljubezen nazaj. S preprostim dejanjem. Donirajte ljubezen in verjemite, da se vam bo ta ljubezen povrnila večkratno.  S tokratnim jogijski oddihom, želim ozavestiti, da smo eno, povezani v ljubezni. Ko odpremo svoje srce, lahko vanj povabimo energijo ljubezni, sočutja, zdravljenja in harmonije. Vabljeni k temu, da naredite spremembo. HVALA, HVALA, HVALA. Izjemni ste in poklonim se vam v zahvalo.
 

Le skupaj z vami lahko na mirovni kmetiji V pravljici še naprej nudimo topel, varen in svoboden dom za rejne živali. Trenutno je tako z nami na kmetiji preko 90 rešenih duš.

Več o KMETIJI V PRAVLJICI in njihovem delovanju: KLIKNITE TU.
 
Dodatno: Pred vadbo se posvetite z zdravnikom. Vadba na lastno odgovornost. Odjava in vračilo plačila ni mogoče. Mesto je rezervirano s plačilom. Mesto se ne prenaša na drugo osebo ali drug termin ali program, vadbo. Po zaključku tega obdobja, vam praksa ostane, dokler ste na FB. Organizator si pridružuje pravico do manjše spremembe programa ali drugega termina, v primeru višje sile ( bolezen, smrt ).