online-jogijski-oddih_mokini-yoga_shakti-yoga

24. – 26. april 2020

Vabljeni na prvi online vikend za ženske

Izjemno, neprecenljivo in prilagodljivo, kot se za Shakti energijo spodobi. Komaj čakam, da se družimo v ženski energiji, online. Ker srčna energija ne pozna niti časa, niti prostora. 

PROGRAM:

PETEK, 24. april

18:30 – Online pozdrav udeleženk in prva naloga osebnega raziskovanja & intuitivno branje Oracle kart

20:00 – 21:30 – Pranajama, mantra, meditacija in joga nidra

 

aum

 

SOBOTA, 25. april

7:30 – 8:30 – Shakti yoga

11:00 – 13:00 – 108 ponovitev petja mantre, mudre

18:00 – 19:00 – Moy.dance & prebuditev Shakti energije skozi čuten gib ( movement yoga dance )

20:30 – 21:30 – Tantrična meditacija

 

moy-dance

 

NEDELJA, 26. april

07:30 – 08:30 – Shakti yoga

10:30 – 11:30 Izkustvena delavnica Prebujena Shakti

12:00 – 12:30  – Reiki seansa na daljavo – Manifestacija Shakti energije

 

joga

Kako bo online vikend potekal?

  • Srečevali se bomo na Zoom aplikaciji, tako, da se bomo med seboj res slišali in tudi videli. Tako bomo ustvarjale ženski krog in čutno povezavo. Predvidoma bomo kombinirali tudi s FB skupino, a več ob prijavi.

 

CENA IN PRIJAVA:

  • le 60 € za celotno prakso

Cena paketa vključuje celotno prakso, gradivo in neprecenljivo izkušnjo v Shakti energiji.

PLUS DARILO – detox jedilnik za celotni vikend ( poudarek na polnovredni, a lahkotni satwični hrani ) in rituali za nego ženske duše. Prejmete v pdf obliki.

online-jogijski-oddih_mokini-yoga

Zavedam se, da je vsebina celotnega programa vredna mnogo več, a v trenutni situaciji želim vsebino približati in ponuditi čim širšemu krogu žensk.

Zadnjo rok in prijava je 23.04.2020. Mesto je dokončno rezervirano s plačilom. Odjava in vračilo plačila ni mogoča, lahko pa celoten oddih koristi druga oseba.

Program se lahko deloma spremeni ( ure, vsebina ).

predavanjeJogijski oddih vodim, Simona Vrhovec. Sem mednarodno certificirana učiteljica joge in meditacije z najvišjim nazivom ERYT500, Yacep. Ustanoviteljica mednarodne šole Mokini yoga school TTC200 in Duhovne akademije Amba. Sem usui reiki master in praktikantka različnih energijskih tehnik. Vedno bližje mi je praksa tantričnih tehnik, v povezavi s prebuditvijo Shakti energije. Prepotovala sem svet in se učila od največjih mojstrov, a največji učitelj/ica je življenje samo. Ko prisluhnem naravi, se prebudi ta energija znotraj mene. Zato sem tudi intuitivna bralka duše. Vabljeni v mojo družbo. Več o meni si lahko preberete na tej povezavi: http://mokini.si/o-meni-simona-vrhovec-joga/

 

Prijave na: Prosim izpolnite prijavnico spodaj.

Ostalo: Vadite v udobju vašega doma. Potrebujete le udobna oblačila, jogijsko podlogo, kakšno dekico. In seveda kakšno pisalo, da si boste zapisale, kakšne ideje, uvide in seveda raziskovalne naloge.

 

Dodaten opis programa:

Praksa je poglobljena, saj se bomo povezovale z različnimi arhetipi Shakti.  Tokrat  tako zdravljenje ženske energije, prebuditev Shakti, dvig potencialne kreativne energije. Zato so delavnice namenjene tistim, ki se želijo preroditi, prebuditi, narediti korak k sebi. Online povezava je kreativen in izjemen pristop k edinstveni situaciji. Tako izbiramo v vsaki situaciji najboljše. Svoj um urimo k pogledu na pozitivno. In ko si vzamemo čas le zase, prebudimo Shakti potencial, potem se začnejo dogajati čudeži. Sledimo sebi. Svojemu cilju in poslanstvu. Ob podpori podobno mislečih žensk, pa nas čaka res popoln vikend.

 

Zaradi narave delavnic, se priporoča uživanje lahkotne vegetarijanske/veganske prehrane. Odsvetujemo kajenje in pitje alkohola.

 

PROSIM IZPOLNITE PRIJAVNICO:

Vaše ime (obvezno)

Vaš priimek (obvezno)

Ime tečaja (obvezno)

Morebitne poškodbe/zdravila/težave (obvezno)

Telefon (obvezno)

Email (obvezno)

Kje ste izvedeli za nas: (obvezno)

 Facebook Instagram Google iskalnik Youtube Prijatelji Članki Spletna stran Oglas Drugo

Želim prejemati novosti, obvestila na mejl:

 DA

V želji, da poslujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), prosimo za vašo privolitev, da lahko MOKINI YOGA CENTER vpisane osebne podatke uporabi za obveščanje o morebitnih akcijah, delavnicah itd.

Današnji datum (obvezno)


Rešite uganko: