izvir-vitalnosti

22. -24. JUNIJ 2018

Zdravje je naša pravica. In ko prepoznamo, da smo lahko sami odgovorni za boljše počutje, prebudimo vitalno življenjsko energijo, ki zdravi. Vabljeni v  zdravilne terme Dobrna, kjer boste poleg izjemno bogatega programa, uživali v zdravilni vodi. Narava, ki obdaja celotno zdravilišče, deluje pomirjujoče, ravno prav, da si prebudimo telo in duha.

Prebudite vaš notranji vrelec vitalnosti.

Vabljeni na izjemni jogijski oddih!

PROGRAM:

PETEK, 22. junij

od 13:00 – Prihod in prijava v Terme Dobrna, namestitev v depandansa hotel PARK ( lahko pridete seveda kasneje, od takrat dalje pa je možen check-in )

18:30 – Sprejem udeležencev in prva naloga osebnega raziskovanja ( prepoznajte svoje sprožilce stresa )

19:00 – Samopostrežna večerja

20:30 – 22:00 – Pranajama, zdravilna moč mantre, meditacija in joga nidra

 

SOBOTA, 23. junij

7:30 – 8:30 – Kriya joga ( pomlajevalne vaje )

9:00 – Samopostrežni zajtrk

11:00 – 13:00 – Predavanje o karmi, razumevanje, da s tem ko prejmemo svoje poslanstvo, živimo svojo karmo in dharmo. Tehnike za opuščanje stresa.

13:00 – 17:30 – Čas namenjen osebnemu raziskovanju, počitku, neomejeno kopanje v termalnem zdravilnem bazenu

17:30 – 19:00 – Kriya tehnike ( vaje za prebuditev vitalnosti )

19:00 – Samopostrežna večerja

20:30 – 21:30 – Reiki terapija ( energetska podpora )

 

NEDELJA, 24. junij

07:30 – 08:30 – Tradicionalna hatha yoga ( prebudite notranje sonce )

08:30 – 09:30 – Samopostrežni zajtrk

10:00 – 11:00 Izkustvena delavnica Živim vitalno in zdravo ( izvajajte naučeno tudi sami doma )

11:00 – Odjava iz hotela.

 

CENA IN PRIJAVA:

Program je namenjen začetnikom in tistim, ki jogo že vadite.

  • 160€ za plačila do 05. junija ( ta cena velja tudi za vse tiste, ki so že bili na kakšnem jogijskem oddihu in za pare! )
  • 180€ za plačila po 05. juniju

Cena paketa vključuje 2 nočitvi v depandansi hotela Park****, s polpenzionom. Neomejen obisk notranjega zdravilnega termalnega bazena, brezplačno parkiranje, wifi, vse delavnice.

Doplačilo za enoposteljno sobo je 14€ na noč.

Plačilo turistične takse 1,27€/ na dan plačate sami ob prihodu.

Zadnjo rok in prijava je 18.junij. Mesto je dokončno rezervirano s plačilom. Odjava in vračilo plačila ni mogoča, lahko pa celoten oddih koristi druga oseba.

 

Jogijski oddih vodim, Simona Vrhovec. Več o meni si lahko preberete na tej povezavi: http://mokini.si/o-meni-simona-vrhovec-joga/

 

Prijave na: info@mokini.si

Ostalo: S seboj prinesite svojo joga blazino in po želji blazino, deko.

Še krajši opis programa:

Zdravje je vse, kar je v resnici pomembno. Pravijo, da si bolni človek želi le eno in to je zdravje. Stresni način življenja, pritisk sodobnega načina življenja in premalo časa za počitek in regeneracijo, terjajo davek. Pride do izgorelosti, bolečin in togosti v telesu, nemirnega uma in preprosto začutimo, da je vsega preveč. Terme Dobrna nam nudi mirno zavetje, obdani z gozdovi, zen parkom in termalno vodo, nas bo podkrepila pri opuščanju napetosti, opuščanju karmičnih vzorcev in nas navdala z bogato vitalno energijo. Program je narejen tako, da določene stvari spoznamo, pozdravimo in opustimo, da potem podkrepljeni in z znanjem odhajamo svoji življenjski poti naproti. Program tako tudi podpre vsakega posameznika in pomaga na celosten, holističen pristop. Moja srčna želja je, da se ponovno zberemo vsi tisti, ki čutimo, da smo sami odgovorni v svojem življenju in si zase želimo le najboljše. 

 

Dobrodošli v prijetni in srčni družbi.

Zaradi načina dela se na delavnice pričakuje točen prihod in predanost k raziskovanju.

Zaradi narave delavnic, se priporoča uživanje lahkotne vegetarijanske/veganske prehrane. Nasprotuje kajenju in uživanju alkohola.