jogijski-oddih_hotel-spik_mokini-yoga_meditacija_joga_sproscanje_oddih_pocitnice

JOGIJSKI ODDIH: Svobodno srce

Hotel Špik, Kranjska Gora

31. maj – 2. junij

Dobrodošli v idiličnem in umirjenem okolju gozda Martuljka. Ko srce osvobojeno zapoje, saj je obkroženo s čisto energijo, s svežim gorskim zrakom. Kako idealno za balansiranje našega srčnega centra. Človek bi kar zavriskal od vse te lepote, ki je okoli nas. Predvsem pa bomo prebudili našo notranjo ljubezen. Srčnost, ki nas vodi skozi življenje. Dobro se je spomniti, kaj nas oživi, kaj je pomembno v življenju in se napolniti z energijo anahate. Brezpogojne ljubezni. Do življenja. Da z odprtimi rokami rečemo DA vsemu dobremu, ki nam je namenjeno.

PROGRAM:

PETEK, 31. maj

od 16:00 – Prihod in prijava v Hotel Špik ( lahko pridete seveda kasneje, od takrat dalje pa je možen check-in )

18:30 – Sprejem udeležencev in prva naloga osebnega raziskovanja

19:00 – Samopostrežna večerja

20:30 – 22:00 – Pranajama, mantra, meditacija in joga nidra za osvoboditev srca in prebuditev ljubezni

 

SOBOTA, 1. junij

7:30 – 8:30 – Joga za odpiranje srčne čakre

9:00 – Samopostrežni zajtrk

11:00 – 13:00 – Predavanje o balansiranju srčne energije, kako uresničiti svoj srčni potencial. Se otresti strahu pri osvajanju življenja, ki izpopolnjuje naše srce.

13:00 – 17:30 – Čas namenjen osebnemu raziskovanju, počitku, obisku savne ali notranjega bazena. Sprehod po izjemni naravi pa bo prebudil in obudil vsa naša čutila.

18:00 – 19:00 – Izkustvena delavnica *celično zdravljenje srca*

19:00 – Samopostrežna večerja

20:30 – 21:30 – Reiki terapija

Globoko vdihnite in začutite srce, ki bije v vas. Za vas.

NEDELJA, 2. junij

07:30 – 08:30 – Joga za aktiviranje srčnega poguma

09:00 – Samopostrežni zajtrk

10:30 – 11:30 Izkustvena delavnica Svobodno srce

12:00 – Odjava iz hotela.

 

Pridružite se vikendu namenjeno vam, obilju ljubezni do sebe, prebuditvi srčne energije in (po) polni osvoboditvi.

CENA IN PRIJAVA:

Program je namenjen začetnikom in tistim, ki jogo že vadite.

  • 170 € za plačila do 10. maja ( IZJEMNA PONUDBA ZA HITRE PRIJAVE! )
  • 190€ za plačila po 10. maju

Cena paketa vključuje 2 nočitvi v Hotelu Špik***, s polpenzionom. Neomejen obisk notranjega  bazena, brezplačno parkiranje, vse delavnice v Hotelu Špik. Presenečenje – vsi gostje ste brez plačila v sobah s 4 zvezdicami,

Doplačilo za enoposteljno sobo je 20€ na noč.

Plačilo turistične takse 1,60€/ na dan plačate sami ob prihodu.

V kolikor bi kdo želel spati v hotelu s štirimi zvezdicami, naj to omeni pri prijavi, da sporočimo dodatna plačila.

Zadnjo rok in prijava je 25. maj, oziroma do zapolnitve mest. Mesto je dokončno rezervirano s plačilom. Odjava in vračilo plačila ni mogoča, lahko pa celoten oddih koristi druga oseba.

Jogijski oddih vodim, Simona Vrhovec. Več o meni si lahko preberete na tej povezavi: http://mokini.si/o-meni-simona-vrhovec-joga/

Prijave na: info@mokini.si

Ostalo: S seboj prinesite svojo joga blazino in po želji blazino, deko.

hotel-spik_kranjska-gora-mokini-yoga_jogijski-oddih_pocitnice_meditacija_reiki_joga-v-naravi

 

Dodaten opis programa:

Višje kot smo, bolj smo v stiku z univerzalno energijo, ki nas še hitreje vodi v meditativno stanje. Kranjska Gora nas je tokrat poklicala in odzvali smo se klicu, ki nas vedno pripelje do najboljšega počutja. Želimo vzpostaviti stik s sabo in naravo. Obkroženi z gorami, gozdovi in prijetno energijo in podprti z edinstvenim programom. Jogijski oddih je namenjen ljudem, ki si želijo izkusiti osebno in duhovno rast, v družbi podobno mislečih. Čeprav je dovolj časa za dodatno uživanje na bazenu, sprehodih, savnanju, spontanem klepetu..pa so delavnice poglobljene. Zakaj poglobljene? Saj res pogledamo in se dotaknemo naše duše, našega bistva. Kaj nam sporoča naše srce? Smo ga večkrat preslišali, pa se je telo enostavno odzvalo tako, da je brez energije, izžet kot cunja? Normalno. A, ko se ponovno povežemo z njim, s srcem, se odpre nov svet, dobimo nov zagon, da uresničimo SEBE. Zato so delavnice namenjene tistim, ki se želijo preroditi, prebuditi, narediti korak k sebi.

Tokrat bomo več pozornosti namenili bolj podrobnemu raziskovanju tistega, kar polni naše srce. Odlagali vso morebitno težo, strahove in ovire. Čas je za osvoboditev srca. Naj padejo vsi oklepi, trdnjave in ostane le ljubezen. Zato smo tu na svetu. Da živimo sebe in svoje srčne sanje. Vodi nas edinstven pristop, zato je vsak jogijski oddih enkraten in neponovljiv.

 

Ste pripravljeni na to, da vaše srce poleti? Potem se nam pridružite na jogijskem popotovanju.

 

Zaradi načina dela se na delavnice pričakuje točen prihod in predanost k raziskovanju.

Zaradi narave delavnic, se priporoča uživanje lahkotne vegetarijanske/veganske prehrane. Odsvetujemo kajenje in pitje alkohola.