meditacija_mokini joga

Vabljeni na edinstveno avtorsko delavnico Meditativno popotovanje, Trans Formacija!

Vsaka meditacija nam prinaša transformacijo, poglobljen vpogled vase in razumevanje sebe.

Na delavnici pa boste prejeli usmeritve, tehnike in podporo, da greste še globlje v središče vseh energetskih centrov.

Sama delavnica je sestavljena iz treh delov:

  1. Meditacija z gibanjem, kjer se boste povezali s svojim telesom in prepoznali svojo energijo, kako deluje, kako jo usmerjati, prepoznali čustva in misli, ki vas vodijo skozi življenje. Katera želite transformirati? Kaj vas podpira? Odgovore najdete v sebi.
  2. Meditacija z mantrami, petje manter, energijske vibracije, ki vplivajo na fizično in subtilno telo. Mantra v kombinaciji z namenom ( tokrat transformacija ) vpliva, poveča duhovno rast.
  3. Joga nidra, popolna sprostitev s tantrično tehniko. Opuščanje vzorcev na različnih ravneh. Sprostitev mentalnih blokad,  čustvenih, fizičnih, energetskih napetosti  preko vodene tehnike sprostitve.

Na delavnici imejte s seboj vodo, udobna oblačila ( morda celo za preobleči ) in za zadnji del sproščanja kakšno toplo odejo ali primeren topel kos oblačila.

Termin: sobota, 19.11.2016, ob 18:00 uri ( traja tri ure ), prosim pridite nekaj minut prej, da začnemo točno.

Lokacija: Lepodvorska 23a, prvo nadstropje, Ljubljana -Šiška

Cena:

  • € 35 za aktivne člane Mokini yoga
  • € 40 za ostale

Popusti: 10 % popust za udeležence tečaja Meditativno popotovanje

Prijava: pišite na mejl info@mokini.si do najkasneje 17.11.2016. Odjava in vračilo plačila s tem datumom ni več mogoča. Mesto je dokončno rezervirano s plačilom.

Delavnico vodim Simona Vrhovec, mednarodno certificirana učiteljica joge RYT500, India in izkušena učiteljica joge IRJU500. Avtorica zgoščenke Meditativno popotovanje in organizatorka številnih jogijskih oddihov, delavnic in lastnica branda Mokini yoga. Najdete me tudi v knjigi priznane ajurvedske zdravnice dr. Vinod Verme, Joga – naravna pot bivanja.

Sama delavnica je intenzivna in je namenjena ljudem, ki se želijo poglobiti vase, razumeti svoje bistvo in so pripravljeni na spremembo. So psihično in fizično zdravi in odgovorni zase in svoje zdravje.