moy-dance-movement-yoga-dance

MOY.DANCE ™

movement.yoga.dance

Poglobljena izkušnja. Popolna svoboda. Izražanje. Pesem in izražanje duše. Neverjetno. Želim si še. Plesati. Biti.

Začutiti popolnost trenutka!

Avtorski program, ki je namenjen vsem raziskovalcem giba, meditacije, filozofije joge. Ki se želijo osvoboditi vzorcev, ki želijo sprostiti napetost, ki želijo prebuditi lahkotnost, ki želijo začuti sebe v celoti.

Pristop je holističen, torej, raziskujemo telo na fizični in subtilni ravni. Le ko pridemo v stik s svojo eterično naravo, lahko v resnici zaživimo. Se iz uma premaknemo v srce. V dušo.

Tam niso pomembni koraki, koreografija, nastop za druge, ni dokazovanja, še manj tekmovanja. Gre le za izražanje samega sebe, v različnih energijah.

Skozi gib bomo raziskovali energijski svet čaker, elementarni svet čaker. Prebujali pozitivne aspekte in opuščali negativne vzorce.

Katarzično, osvobojajoče, nepredstavljivo, drug svet, stik s kozmosom.

Kako poteka program:

Program je sestavljen iz 12 obiskov, vsak traja 60 minut. Sistematično bomo raziskovali različne energijske centre, čustveni vidik, meditativni vidik. Poudarek bo na izražanju elementa zemlje, vode, ognja in zraka. Energiji mooladhare, swadhisthane, manipure in anahate čakre. A, ker se celoten energijski svet prepleta, bodo ves čas navzoči tudi vishuddha, ajna in sahasrara čakra.

Kreirali bomo vsako uro, tako bomo izražali sebe. Preko usmeritve, si boste dovolili spoznati sebe. Čisto na drugi ravni. Brez predsodkov. Držali vam bomo mesto, da se opolnomočite, da opustite bremena, ki vas morda držijo nazaj.

Dovolite si poleteti. Dovolite si zaplesati. Dovolite se izraziti.

Zakaj je ta program tako izjemen in kaj boste lahko pridobili:

 • program je holističen in je sestavljen iz različnih področjih, znanja, ki se med seboj prepletajo, dopolnjujejo. Tako se prepleta jogijska filozofija, filozofija plesa, giba, meditacije, energijske *medicine*, zvočne kopeli, z namenom osvoboditve;
 • o(b)čutenje čaker in izražanje čaker v praksi. O čakrah veliko govorimo, a prav je, da jih začutite. Njihove kvalitete in jih z znanjem balansirate;
 • meditacija v praksi in na bolj inovativen pristop;
 • pretočnost telesa, boljše vsesplošno počutje, mir, popoln odklop od vsakdana, opustitev stresa;
 • izražanje, kreativnost, prebuditev;
 • kvaliteten čas zase, ki vam bo vlil energije za cel teden naprej;
 • skupino, ki vas sprejema in ste videni;
 • raziskovanje *nevidnega*;
 • ljubezen do svojega telesa;
 • prebuditev notranjega potenciala;
 • pozitivno izkušnjo;
 • hvaležnost trenutka;
 • modrost čuječnosti;
 • celostni detox;
 • povezavo s srcem, atmo, kozmosom.

 

Za koga je ta program primeren:

Za vsakogar. Za ta program ni potrebno nobene predznanje. Le želja po meditativnem raziskovanju. Želja po času le zase.

Termin programa:

Vsak četrtek ob 19:30 uri, v Mokini yoga centru. Pričetek 09. januar.

Kaj potrebujete:

 • joga podlogo in sproščena oblačila. Smo bosi ali v nogavicah. S seboj morda prinesite steklenico vode, da ostanete hidrirani.

 

Investicija:

 • 88€ ( 12 obiskov )

Mesto je dokončno rezervirano s plačilom.

Cena je za prvi tečaj promocijska in najverjetneje take ponudbe ne bo nikoli več, zato izkoristite to ponudbo in se prijavite že danes na info@mokini.si.

 

Lokacija:

Mokini yoga center, Cvetkova 27, Lj – Rudnik, 1. nadstropje

 

Kdo vodi program:

_dsc0746

Simona Vrhovec je dolgoletna vrhunska plesalka in je osvojila več svetovnih prvenstev. Vedno je plesala za svojo dušo, a ravno ta program jo je pripeljal še bližje temu poslanstvu. Je dolgoletna učiteljica hatha joge in ustanoviteljica mednarodne šole Mokini yoga school RYS200, Duhovne akademije Amba. Je raziskovalka življenja in zanima jo notranji svet. Meditativni svet. Preko izražanja, predaje, čutnosti in čutenja, osvoboditvi uma odhaja vedno globlje v duhovni svet. Svobodna duša si želi le poleteti, plesati in kreirati trenutke katarze. Vabi vas na edinstven program, kjer vas vodi k vašemu bistvu. Tudi ta program je namenjen predanim raziskovalcem duhovnosti, na ta edinstven poglobljen način. Vabljeni v MOY. DANCE svet.

 

Kaj pravijo tisti, ki so že plesali z nami:

*Izjemno! Ne morem verjeti, da sem končno osvobojeno plesala! Koliko občutkov, radosti, ljubezni, miru, popolnosti! Ljubim življenje! Čutim, da zmorem vse! Hvala, hvala, hvala! Ljubljena sem in to čutim v tej skupini! Žalost je kar stekla iz mene! Priporočam vsem, ki želijo v meditativno ekstazo! Tole me je čisto zasvojilo! Simona, carica si!*

 

Dodatno:

Na vadbo pridete vsaj 5 minut prej, da se v miru pripravite. V prostor prihajate/odhajate v tišini/miru in z željo po notranjemu raziskovanju. Ob začetku vadbe se vrata zaprejo in vstop ni več mogoč. Vadba je na lastno odgovornost in ni alternativa za psihofizično zdravljenje. Vadba se ne prenaša na drugi termin ali na drugo osebo. V primeru, da vadbe ne obiskujete ni vračila vplačila. Organizator si pridržuje pravico zamenjave lokacije ali nadomestitvi odpovedanega termina, v primeru višje sile.

 

 

PRIJAVNICA ZA NOVE ČLANE:

Vaše ime (obvezno)

Vaš priimek (obvezno)

Ime tečaja (obvezno)

Morebitne poškodbe/zdravila/težave (obvezno)

Telefon (obvezno)

Email (obvezno)

Kje ste izvedeli za nas: (obvezno)

 Facebook Instagram Google iskalnik Youtube Prijatelji Članki Spletna stran Oglas Drugo

Želim prejemati novosti, obvestila na mejl:

 DA

V želji, da poslujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), prosimo za vašo privolitev, da lahko MOKINI YOGA CENTER vpisane osebne podatke uporabi za obveščanje o morebitnih akcijah, delavnicah itd.

Današnji datum (obvezno)


Rešite uganko: