myo-yin-joga_miofascialno-sproscanje_jin-joga_mokini-yoga_myo-jin-joga_tecaj-myo-yin-joge

MYO YIN JOGA & MIOFASCIALNO SPROŠČANJE ZA GLOBINSKO SPROSTITEV 

8 – URNI ONLINE TEČAJ

Kdaj ste se res nazadnje kvalitetno sprostili? Pa ne mislim, ko ste šli na masažo.. Ste pripravljeni spoznati tehnike, ki vam omogočajo globinsko sprostitev in to na fizični, mentalni in energetski ravni? Potem vabljeni, da se nam pridružite na 8 – urnem tečaju, kjer potrebujete le teniški žogici. Nič več napetosti, zakrčenosti, vozlov.. sami si boste lahko pomagali. Se sliši enkratno? Ker je.


Kaj je myo yin joga in koristi?

Ime myo yin pa pomeni, da targetiramo miofascijo, se pravi fascijo in mišico. To je pravzaprav neločljivo, saj je fascija, kot vezivno tkivo, ki obkroža vsako mišico, organ. Več o fasciji, kliknite TUKAJ.

  • izboljšanje cirkulacije; predvsem na targetiranem mestu, vendar se potem sprosti tudi po celem telesu.
  • izboljšano obnavljanje tkiva; predvsem ko je zabrazgotinjeno, deformirano ali samo brez cirkulacije in hladno.
  • zmanjšanje ” trigger points”, sprožilnih točk, ki jih velikokrat začutimo, kot vozličke oz. povezujemo s kronično bolečino.
  • izboljšano zavedanje telesa; velikokrat smo namreč zelo odtujeni od telesa, pa naj bo zaradi travme, poškodbe, prekomernega sedečega življenja, poškodbe ali pa konstante mentalne preobremenjenosti.
  • izboljšana hidracija tkiva, ja seveda je pomembno piti zadostno količino vode, a telo potrebuje tudi redno gibanje, šele takrat je to optimalno za naše telo.
  • sprostitev mišic oz. miofascije; včasih samo raztezanje ni dovolj, saj ni tako osredotočeno lokalno. Pri poglobitvi sprostitve bodo pomagali različni pripomočki.
  • izboljšana mentalna in fizična sprostitev; vse je povezano, ko sprostimo telo, se sprosti um in naš dih. Ko si vzamemo ČAS za myo yin jogo pa je to še bolj blagodejno. Več o Myo yin jogi lahko preberete še TUKAJ.

 

Poglejte si posnetek Myo yin joge. Kliknite TUKAJ.

myo-yin-joga_miofascialno-sproscanje_mokini-yoga_izobrazevanje-myo-yin-joge

Zakaj je ta ideja tako čudovita?

– ker boste lahko vadili kadarkoli in si posnetek ogledali lahko tudi večkrat,
– vadite lahko, kjerkoli že ste, potrebujete le internetno povezavo in Facebook profil,
– ker lahko vadijo začetniki in tisti, ki jogo že poznajo, saj vedno pokažem alternative in prakso s pripomočki,
– ker boste prejeli podrobne informacije o različnih myo yin tehnikah,
– ker niste omejeni na čas, prostor ali celo vožnjo do vadbe,
– ker lahko posnetke gledate za nazaj,– ker lahko vadite, tudi če greste na dopust ali poslovno pot,
– ker vodite pod vodstvom izkušene učiteljice joge, ki ima najvišji mednarodni naziv ERYT500 in je ustanoviteljica mednarodne šole,
– ker lahko vadite s prijateljico ali celo družino.


 

Spoznali boste najnovejšo prakso, ki je pravi fenomen po svetu. Praksa je počasna, a izredno varna in učinkovita. Izbirate med različnimi položaji, kjer je osnova yin joga. Yin yoga je pristop, ki izvira iz daoizma in povezujemo s tradicionalno kitajsko medicino. Namenjeno je globokemu sproščanju, raztezanju, idealno v primeru poškodb, pri stresnem načinu življenju. V položajih raztezanja ostajamo dlje časa in je vodena s pomočjo pripomočkov. Je zelo nežna vadba, z izjemnimi zdravilnimi učinki. Vplivamo na meridiane in posledično harmonijo v Organih. Dokazano vpliva lahko na zmanjšanje vpliva stresa, zmanjšanje kroničnih bolečin, nespečnosti, dvigu imunskega sistema.


 

Kako bo praksa potekala?

Vsi prejmete vse posnetke, ki vam ostanejo za vedno.
– Prejmete 9 različnih praks za celo telo.
– Potrebujete joga podlogo, kakšno deko in predlagam tudi jogijski kvader in trak, za miofascialno sproščanje pa 2 teniški žogici.
– Potrebujete miren kotiček, da si vzamete ta čas le zase in se napolnite s pozitivno energijo.
– Postanemo FB prijatelji in nato vas dodam v skrito FB skupino.
– Predate se praksi in prakso po želji večkrat izvajate.

+ DARILO – Tse zen meditacija ( 1 ura ), abhyanga in dihalna yin yang tehnika ( pol ure ), aku yin joga za balansiranje elementa vode ( pol ure ).


 

Kdo vodi?

simona-vrhovec_notranji-nasmeh

Sem Simona Vrhovec, učiteljica hatha yoge, yin yoge, myo yin joge, meditacije in še in še..Predana sem jogi in jo tudi živim. Vsak dan. To ljubezen želim tudi z vami. Iz mojega doma v vaš dom. Da bo čim bolj udobno, prijetno in sproščeno. Sem tudi ustanoviteljica mednarodne šole Mokini yoga school RYS 200. Strokovno, sproščeno, z ljubeznijo do joge. To bo vodilo celotnega tečaja. Vabim vas v mojo družbo.

Preverite tudi moje druge tečaje, ki se odvijajo 2023: Učiteljski tečaj hatha joge, Učiteljski tečaj yin joge & TKM, Učiteljski tečaj myo yin joge & miofascialnega sproščanja, Učiteljski tečaj joge za otroke Mini zen, Učiteljski tečaj joge za najstnike Super zen.

Spoznajte avtorske afirmacijske kartice za ženske Prebujena Shakti in otroke Kaj je tvoja supermoč?

Kdaj začnemo?

01. marca 2023

Investicija:

  • 100€ za celoten tečaj

Ugodnosti:

  • 5% popust s plačilom 15.02.2023 ( cena je tako 95€ )
  • 10% popust za moje certificirane učitelje hatha joge, yin joge, myo yin joge, joge za otroke Mini zen in najstnike Super zen ( cena je tako 90€ ).

Popusti se ne seštevajo.

Dodatno:

Pred vadbo se posvetite z zdravnikom. Vadba na lastno odgovornost. Odjava in vračilo plačila ni mogoče. Mesto je rezervirano s plačilom. Mesto se ne prenaša na drugo osebo ali drug termin/tečaj/delavnico. Po zaključku tega obdobja, vam praksa ostane.

Po izpolnitvi prijavnice prejmete generični mejl z vsemi podatki za plačilo ( preverite v promocijska sporočila ali spam ). Po plačilu prejmete fakturo in vas vključim v FB skupino.

PROSIM IZPOLNITE PRIJAVNICO ( ime tečaja: myo yin )

Vaše ime (obvezno)

Vaš priimek (obvezno)

Ime tečaja (obvezno)

Morebitne poškodbe/zdravila/težave (obvezno)

Telefon (obvezno)

Email (obvezno)

Kje ste izvedeli za nas: (obvezno)

 Facebook Instagram Google iskalnik Youtube Prijatelji Članki Spletna stran Oglas Drugo

Želim prejemati novosti, obvestila na mejl:

 DA

V želji, da poslujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), prosimo za vašo privolitev, da lahko MOKINI YOGA CENTER vpisane osebne podatke uporabi za obveščanje o morebitnih akcijah, delavnicah itd.

Današnji datum (obvezno)


Rešite uganko: