nadi-shodana_meditativno-popotovanje_online-tecaj-meditacije_mokini-yoga_meditacija_antistresne-tehnike

Online tečaj: Meditativno popotovanje

28. januar – 24. februar

Vabljeni na 4 – tedensko Meditativno popotovanju. Online program je podkrepljen s starodavnimi znanji, ki sem  ga pridobila v Indiji. Program pa povezujem z lastnimi izkušnjami, z upoštevanjem povratnih informacij več sto ljudi, ki so obiskovali različne tečaje. Ljudje so imeli namreč veliko izzivov ta tradicionalna znanja, integrirati v vsakdanje življenje, za ta čas in prostor. Ta program vas podpira pri vsakodnevnih izzivih in odgovarja na različna vprašanja. Meditacija je v resnici enostavna, če imate vse potrebne informacije in podporo. In tokrat jo imate.

✔️ Tradicionalne tehnike, kot jih učijo v Indiji so dokazano najboljša “preventiva” in “kurativa” za našo mentalno stisko in včasih celo kaos, ki si ga lahko povzročamo, ker ne delamo mentalnega čiščenja.

✔️ Obremenjen um, vpliva na plitko dihanje, nezadostna količina kisika pa vpliva na nenehno utrujenost. Naše energetsko telo je tako šibko in imunski sistem oslabljen.

✔️ Pa veste, da je lahko drugače? Kdaj ste se nazadnje počutili res lahkotno in svobodno? Kdaj ste nazadnje občutili notranji mir in zaupanje vase? Kdaj ste nazadnje “počistili” nečistočo uma, telesa, energetskega polja?

✔️ Niste vedeli, kako to naredite? Potem vas res lepo povabim na online tečaj, kjer boste spoznali resnico in zmote, kaj meditacija je, kaj ni. Naučili se boste tehnik, ki jih boste izvajali lahko kar doma.

✔️ Se sprašujete, kako je to mogoče? Ker je meditacija v resnici zelo preprosta. Zmore jo vsak. Če si le želi izboljšati svoj življenjski slog in začne z redno meditacijo. Pristopov k meditaciji je veliko. Pomembno je, da izkusite tisto, ki vam osebno najbolje ustreza. Zato se boste na online tečaju naučili različne tehnike in pristope.

Kakšen bo pristop:

– Tečaj bo potekal preko Facebook zaprte skupine Meditativno popotovanje.
– Dnevno boste prejemali smernice, video in audio posnetke in vaje v živo in v naprej posneto. Vse boste lahko gledali tudi za nazaj.
– Vse kar potrebujete je torej le internetni dostop in Facebook profil.

Tečaj bo razdeljen na štiri področja:

1. Zdravje, 28.1.-3.2.
2. Obilje, 4.2.-10.2.
3. Odnosi, 11.2.- 17.2.
4. Karma, 18. – 24.2.( GRATIS! )

Zakaj sem izbrala ta področja?

Ker imajo tukaj ljudje največje stiske, izzive in so nam tudi izredno pomembni, da lahko zaživimo svoje vrednote. Ne najdejo poti in se “ciklajo” v različnih vzorcih. Izgubljajo notranjo moč, ker čutijo obup, brezup.
A, tu si lahko tudi najbolj pomagamo. Z razumevanjem, prakso, umirjenim umom, usmerjanjem in sprejemanjem odgovornosti v lastne roke. S sočutjem do lastnega življenja in dvigom vibracije na najvišji nivo. Znanje o karmi nam pomaga na vseh področjih, razumemo, kako deluje in kako nas podpira.

Predvsem pa s tradicionalnimi tehnikami, ki delujejo že tisočletja. To znanje ostane z vami za vedno. Sedaj bo potrebna le praksa. Z vami bom jaz, ki bom lahko odgovorila na vprašanja, če bodo kakšni izzivi ali bodo potrebne kakšne smernice.

Ob podpori je lažje🙏

✔️ Pridružite se lahko enotedenski meditaciji, dvotedenski in trotedenski. Tisti, ki se odločite za 3 tedne, prejmete 4. teden GRATIS❣️

Vsak teden ima svoj fokus, kjer bomo uravnotežili eno področje v vašem življenju. Zdravje in dobro počutje, obilje dobrega ( finančno, sreča, materialno..), partnerski odnosi, odnosi v družini, karmični vzorci in podpora na naši življenjski poti.

✔️ Katere tehnike boste spoznali/prejeli:

– različne meditacijske pristope
– mantre, ki podpirajo to področje
– dihalne tehnike
– mudre
– vodene vizualizacije
– kriya tehnike – čistilne tehnike, še posebno za karmični del
– znanje o energetskih centrih in kako jih balansirati

❣️Dodatno prejmete e-priročnik Meditativno popotovanje❣️ ( tisti, ki se odločite za celoten program )

Tečaj vodim Simona Vrhovec, mednarodno certificirana učiteljica joge in meditacije ERYT500, ustanoviteljica mednarodne šole Mokini yoga school RYS200.

Kaj so povedali testni udeleženci online tečaja:

1. Ker nisem iz Ljubljane in sem precej zaposlena, mi je ta način toliko boljši. Vsekakor je zelo oseben, čeprav se vidimo le online. A tvoja energija je tako mogočna, da se počutim, kot, da sem ob tebi. Hvala za tvoje znanje. Jasna.

2. Nisem si mislil, da se bo moj um lahko res tako umiril. Saj veš, v ta program sem šel malce skeptično, pa si nas lepo vodila skozi vse naše izzive. Zdaj sem meditacijski navdušenec! Peter

3. Imam dva otroka in ravno sem zanosila. Časa imam skoraj nič, pa res potrebujem čas tudi zase. Sem dosti bolj umirjena, se razumem s partnerjem in otroki. Če sem kdaj spustila v živo, sem enostavno pogledala za nazaj. Joj, pa dihalne tehnike, ja to mi je res odprlo nova obzorja. Hvala. Tjaša

4. Toliko različnih informacij in poplava vsega, da človeka res zmede. Sistematičen pristop, podrobna razlaga in jasna, da mi je bilo vse jasno. Končno razumem, kaj je meditacija in kaj so zmote. To mi res pomaga. Mila

5. Hvala, ker deliš svoje znanje z nami. Res sem ti hvaležna. Čutim, da zmorem vse. Urša

✔️Termin: od 28.1. dalje, potem se odločite za pakete. Zgoraj zapisani datumsko.

✔️Lokacija: Planet Zemlja

✔️Investicija:

1. 25€ za enotedenski paket
2. 35€ za dvotedenski paket
3. 45€ za tritedenski paket + 4 teden GRATIS!

✔️Prijava: info@mokini.si do najkasneje 25.1.

Tečaj lahko nekomu podarite tudi v obliki darilnega bona🎁

Mesto je dokončno rezervirano s plačilom. Odjava in vračilo ni mogoče.

Foto: Mateja J. Potočnik ( Knjiga V. Verma – Joga, naravna pot bivanja, Založba Chiara )