online-tecaj_izgorelost_joga-proti-izgorelosti_joga-proti-stresu_osvoboditev-stresa_mokini-yoga

Online tečaj: Osvoboditev stresa

Tečaju se lahko pridružite kadarkoli

Imate kdaj občutek, ko vas stiska pri srcu, komaj zajamete zrak in občutek panike preplavi telo? Tako, da je hkrati vročina, mrzlica in otopelost telesa. Misli divjajo, temni scenariji in obup.. To je stres, ki nas oropa kvalitete življenja. Velikokrat je to posledica naših starih vzorcev, prepričanj ali pa temačnih misli. Velikokrat nas življenje preseneti z izzivi. In bolj, ko razumemo, da lahko na velik del našega počutja vplivamo mi sami, lahko v vrtincu življenja ostajamo bolj mirni. Bolj osredotočeni in izzive vidimo le kot priložnost za osebno in duhovno rast. Vabljeni na Online tečaj: Osvoboditev stresa, kjer sem izbrala izjemne tehnike, ki stresejo stres, nam pa prinesejo osvoboditev in obarvajo življenje s pozitivnim pogledom.

Je to lahko? Ne. Je mogoče? Zagotovo in tisočkrat DA.

Kaj boste lahko spoznali/prejeli v online tečaju:

 1. vaje in tehnike za balansiranje nadledvične žleze, v povezavi s prvim energetskim centrom
 2. vaje in tehnike za balansiranje spolne žleze, v povezavi z našimi čustvi in drugim energetskim centrom
 3. vaje in tehnike za balansiranje trebušne slinavke, v povezami s tretjim energetskim centrom
 4. vaje in tehnike za srčni center, točko naše duše, brezpogojne ljubezni in zaupanje vase in življenje
 5. vaje in tehnike za balansiranje ščitnice, v povezavi s petim energetskim centrom
 6. vaje za prebujanje intuicije in razumevanju, da je potrebno v življenju slediti tudi tej energiji
 7. vizualizacijske tehnike, za osvoboditev stresa
 8. mantre za preprečevanje karmičnih vplivov
 9. mudre za prizemljenost, stabilnost in opolnomočenje
 10. dihalne tehnike, ki nas umirijo, sprostijo in napolnijo z življenjsko energije
 11. vaje iz energijske medicine, ki prinašajo uravnoteženost, umirjenost, stabilnost
 12. vaje za soočenje s strahovi, žalosti in obupom
 13. fizične vaje, ki sprostijo stres iz telesa
 14. meditacijske tehnike, ki nas umirijo in usmerijo s pozornostjo navznoter
 15. razumevanje, da niste sami
 16. vaje osvobajanja vezi, spon in bremen
 17. vaje za osvoboditev negativnih vzorcev in opustitev težkih odnosov
 18. vaje za napolnitev s pozitivno energijo

Vse to in še več. Predvsem pa podporo na tej poti osvoboditve stresa. Pa veste, da je dovolj le 5 minut časa, da naredite nekaj zase in je svet takoj lepši, bolj svetel, vi pa bolj optimistični.

Kako bo online tečaj potekal:

V fb skupini Osvoboditev stresa prejmete 28 audio ali video posnetkov. Ob posnetku še kakšna moja misel in obrazložitev. Posnetke lahko gledate ali poslušate tudi za nazaj in obstajajo dokler FB stoji.

vaje-proti-stresu_stres_ne-zmorem-vec_vaje-proti-depresiji_online-tecaj_mokini-yoga

Nauk o Lotosovem cvetu je budistični nauk, ki ponazarja naše življenje kot lotosov cvet, kako zraste iz umazanega dna močvirja (slabega življenja) in se po tem začne razvijati lepa rastlina – lotos. To prikazuje da je življenje včasih kruto in umazano, a ne smemo obupati, saj po slabem/grdem zmeraj pride dobro/lepo in da je vse odvisno od nas samih. Ker pa nič v življenju ni večno, tudi lotos odcveti in potem smo na istem kot prej, le da ostanejo plodovi, kar ponazarja naše spomine. Bistvo tega nauka je torej, da tudi če se človeku godi slabo, mora ostati optimističen, saj življenje ni vedno tako grozno. Wikipedija.

 

Zakaj je dober tak način tečaja:

 1. Ker lahko pogledate/poslušate kadarkoli želite. Večkrat, čez nekaj mesecev..
 2. Ker niste omejeni z vožnjo, tako prihranite na času in tudi bencinu.
 3. Ker potrebujete le internetni pristop in ste uporabnik Facebooka.
 4. Ker lahko kakšne vaje izvaja cela družina. Bodite zgled otrokom in jih naučite, kako se soočiti z življenjskimi situacijami in s stresom.
 5. Ker boste nekaj naredili le zase, pa vam morda druženje v živo na delavnicah ne ustreza. Ste pač utrujeni in nič ni hudega s tem.
 6. Ker niste iz Ljubljane ali pa radi veliko potujete. Vseeno pa želite nekaj narediti zase. Razumem čisto vse, ki ste veliko na terenu, pot vas popolna izčrpa in včasih vidite le kavč. No, zdaj lahko te vaje izvajate iz kavča, doma, v hotelski sobi.
 7. Ker boste, klub pomanjkanju časa, naredili zagotovo nekaj zase.
 8. Ker imate podporo. Če karkoli ni jasno, postavite vprašanje na FB skupini in odgovorimo najhitreje možno. In spoznali boste, da niste sami v tem in to je včasih malce lažje. Vsi imamo življenjske izzive, a način, kako se z njimi soočimo je tisti, ki spremeni barvitost življenja.

 

Osvobodite se stresa in razprite roke. V tem trenutku recite: “Osvobajam se stresa. V svoje življenje sprejemam radost, ljubezen in optimizem.”

Kaj pravijo naši testni udeleženci tečaja:

 1. To je moj že drugi online tečaj pri tebi in vsakič je bolje. Hvala za vse, kar nam daješ. Sabina
 2. Juhej, osvobodila sem se stresa. Ali je to sploh mogoče?! Priznam, da je bilo kakšen dan malce težje, ampak potem sem se tako napolnila s pozitivno energijo, da je vse steklo. Svet je takoj lepši. Hvala, Saša.
 3. Všeč mi je, ker uporabljaš tradicionalno znanje in to ni nek larifari, novodobna traparija. Zelo praktično, poučno in razumljivo. Zdaj sem malce bolj prijazen šef. Hvala. Peter
 4. Sedaj šele razumem, koliko energije sem dajala napačnim ljudem in okoliščinam. Ko sem presekala te nezdrave vezi, sem končno zaživela. Hvala, ker si. Jasna
 5. Ostala sem brez službe in upanja. Ko sem se napolnila z ustvarjalno energijo in sem na življenje pogledala iz druge perspektive, sem našla nove ideje. Komaj čakam, da ti sporočim, kaj se bo zgodilo v prihodnosti. Zdaj zaupam. Mojca

In verjamem, da boste v tem programu našli tudi vi nekaj zase. Ste se pripravljeni osvoboditi stresa? Prijavite se že ZDAJ. 

Investicija:

 • 55€ za celoten 4 – tedenski tečaj

 

 

Prijava na mejl: info@mokini.si

Online tečaj sem ustvarila Simona Vrhovec, mednarodno certificirana učiteljica joge in meditacije ERYT500, ustanoviteljica mednarodne šole RYS200, NLP Coach, Reiki master, v procesu izobraževanja za bioterapevta. Predvsem pa večni raziskovalec in kreator k bolj mirnemu in lahkotnemu življenju.

Želim vam, da se osvobodite stresa. Resnično. Verjamem, da si vsi zaslužimo mirno in prijazno življenje. Razprite krila in se osvobodite.

photo-1515251350961-1d256c0d7699

Dodatno: Mesto je dokončno rezervirano s plačilom, ni prenosljivo na drugo osebo. Plačilo na obroke ni mogoče. Vračilo plačila ni možno.