poletna-joga_joga-doma_online-joga_mokini-yoga

POLETNA JOGA YIN YANG

3 – MESEČNI ONLINE TEČAJ

20. junij – 04. september 2022

Vadite z mano, kjerkoli že ste.

Hatha yoga 

Yin yoga

Myo yin yoga

Naj bodo poletni meseci jogijsko obarvani. Takrat pripravljam kombinacijo yin in yang joga prakse. Kar pomeni, da boste imeli resnično uravnoteženo vadbe za prebuditev in harmonijo energij. Idealna kombinacija, ki jo še niste prejeli. Posnetki pa vam ostanejo za vedno v skriti FB skupini. Ste za harmonično poletje in prakso kjerkoli že ste? Potem  si čim prej rezervirajte svoje mesto.

Zakaj je ta ideja tako čudovita?

– ker boste lahko vadili kadarkoli in si posnetek ogledali lahko tudi večkrat,
– vadite lahko, kjerkoli že ste, potrebujete le internetno povezavo,
– imeli boste dostop do različnih jogijskih praks in tako izkusili raznolikost,
– ker lahko vadijo začetniki in tisti, ki jogo že poznajo, saj vedno pokažem alternative in prakso s pripomočki,
– ker boste prejeli podrobne informacije o različnih pristopov k jogi,
– ker niste omejeni na čas, prostor ali celo vožnjo do vadbe,
– ker lahko posnetke gledate za nazaj,
– ker lahko vadite, tudi če greste na dopust ali poslovno pot,
– ker vodite pod vodstvom izkušene učiteljice joge, ki ima najvišji mednarodni naziv ERYT500 in je ustanoviteljica mednarodne šole,
– ker lahko vadite s prijateljico ali celo družino.

Spoznajte filozofijo tradicionalne kitajske medicine, hatha joge in ajurvede in najnovejših praks iz miofascialnega sproščanja.

Kako bo praksa potekala?

– 3 vadbe tedensko bodo pripravljene v skriti FB skupini YIN YANG POLETNA JOGAa bodo posnete v naprej,
vsak teden boste prejeli 1 prakso hatha yoge ( torek ), 1 prakso yin yoge ( sreda ) in 1 prakso myo yin joge ( četrtek ), VSAJ 12 JOGIJSKIH PRAKS MESEČNO! Vsi prejmete vse posnetke.
– vadba bo v živo ob 11:00 uri ali pa bo ob tej uri naložen posnetek ( v vsakem primeru imate dostop do vseh posnetkov, včasih pa vseeno paše, da se malo srečamo tudi v živo – če boste le  za ;),
– potrebujete joga podlogo, kakšno deko in predlagam tudi jogijski kvader in trak, za miofascialno sproščanje pa 2 teniški žogici,
– potrebujete miren kotiček, da si vzamete ta čas le zase in se napolnite s pozitivno energijo ( lahko pa spremljate kar iz plaže oz. kot vam srce poželi ),
– postanemo FB prijatelji in nato vas dodam v skrito skupino,
– predate se praksi in prakso po želji večkrat izvajate

  • Dodala bom še 2 praksi kot darilo – ena bo joga za otroke in druga joga za najstnike – verjamem, da bodo vaši najmlajši navdušeni!

Sama vadba traja 60 min, vsak drugi teden. Zaradi načina življenja in natrpanega urnika, pa bo tokrat dva tedna, v mesecu, vadba po 30 minut. Zakaj? Včasih si ljudje enostavno ne morejo vzeti eno uro časa, pol ure pa je lažje. Tako, lahko še vedno vzdržujejo dobro telesno počutje in spoznajo, da lahko naredimo veliko tudi v takšnem časovnem okvirju. Zdaj ni več izgovorov, sedaj se lahko sprostite in namenite ta čas sebi in to brez slabe vesti. In povabiteeee zraven še družino.

Opis vadbe:

Jogijska praksa vsebuje prakso asan, meditacije, dihalnih tehnik in sproščanja. Sami dnevi pa bodo razdeljeni na različno stopnjo znanja in različnih pristopov k jogi. Zato, lahko v resnici najdete vadbo, ki vam ustreza. Obenem pa se seznanite in navdušite tudi nad drugimi pristopi.

Natančen, bolj počasen pristop k praksi. Vadba bo vodena s pomočjo jogijskih pripomočkov in z variacijami. Vadba seveda vključuje tudi dihalne tehnike ( pranajamo ), meditacijo in mudre. Vsekakor pa bomo pri hatha jogi tokrat tudi krepili moč mišic & uma & energiji. Namenjena harmoniji – na vseh ravneh. Praksa ob torkih. Povezovali bomo z modrostjo ajurvede, ki nas vodi preko poletnih mesecih v optimalno zdravje.

Yin yoga je pristop, ki izvira iz daoizma in povezujemo s tradicionalno kitajsko medicino. Namenjeno je globokemu sproščanju, raztezanju, idealno v primeru poškodb, pri stresnem načinu življenju. V položajih raztezanja ostajamo dlje časa in je vodena s pomočjo pripomočkov. Je zelo nežna vadba, z izjemnimi zdravilnimi učinki. Vplivamo na meridiane in posledično harmonijo v Organih, ki so povezani z občutki ( TKM ). Praksa ob sredah. Posebni poudarek bo na elementu ognja in kovine, tako da bomo harmonično poskrbeli zase. Vsekakor pa povem še kaj o hrani, ki nas takrat podpre in filozofiji yin yang. Pa spoznali bomo seveda tudi še kakšno akupunkturno točko za podporo.

Pri nas še malce neznana praksa, a ko jo boste spoznali boste navdušeni. Poudarek spoznavanju fascije, ki je naš največji senzorični organ. Z nežno stimulacijo žogic tako sproščamo boleča mesta, celo kronično bolečino in Qi stagnacijo. Spoznali boste različne tehnike in se tako naučili veščin samomasaže. Pošljimo na počitnice tako tudi bolečino ( z enosmerno karto 😉 Več o fasciji preberite TUKAJ. Praksa ob četrtkih.

 

Kdo vodi?

simona-vrhovec_notranji-nasmeh

Sem Simona Vrhovec, učiteljica hatha yoge, yin yoge, myo yin joge, meditacije in še in še..Predana sem jogi in jo tudi živim. Vsak dan. To ljubezen želim tudi z vami. Iz mojega doma v vaš dom ( no, morda pa tudi jaz kdaj iz počitnic ). Da bo čim bolj udobno, prijetno in sproščeno. Sem tudi ustanoviteljica mednarodne šole Mokini yoga school RYS 200. Strokovno, sproščeno, z ljubeznijo do joge. To bo vodilo celotnega tečaja. Vabim vas v mojo družbo.

Preverite tudi moje druge tečaje, ki se odvijajo poleti 2022: Učiteljski tečaj hatha joge, Yin yoga & TCM teacher training, Učiteljski tečaj joge za najstnike.

Spoznajte avtorske afirmacijske kartice za ženske Prebujena Shakti in otroke Kaj je tvoja supermoč?

 

 

Kdaj začnemo?

20. junija in smo skupaj 12 tednov.

Investicija:

  • 90€ za celoten tečaj ( to je le 30 € na mesec )

Ugodnost: 10% popust za moje certificirane učitelje hatha joge, yin joge, myo yin joge, joge za otroke Mini zen in najstnike Super zen ( cena je tako 81€ ).

Sam tečaj je vreden mnogo več, a ker si želim, da je joga dostopna čisto vsem, sem pripravila ta izjemen paket udobja tudi v obliki cene. Možen je zakup le celotnega tečaja in ni možno na primer le za en mesec ali dva.

Dodatno:

Pred vadbo se posvetite z zdravnikom. Vadba na lastno odgovornost. Odjava in vračilo plačila ni mogoče. Mesto je rezervirano s plačilom. Mesto se ne prenaša na drugo osebo ali drug termin/tečaj/delavnico. Po zaključku tega obdobja, vam praksa ostane.

Po izpolnitvi prijavnice prejmete generični mejl z vsemi podatki za plačilo ( preverite v promocijska sporočila ali spam ). Po plačilu prejmete fakturo in dodatne smernice v vključitev fb skupine.

PROSIM IZPOLNITE PRIJAVNICO ( ime tečaja: yin yang joga )

Vaše ime (obvezno)

Vaš priimek (obvezno)

Ime tečaja (obvezno)

Morebitne poškodbe/zdravila/težave (obvezno)

Telefon (obvezno)

Email (obvezno)

Kje ste izvedeli za nas: (obvezno)

 Facebook Instagram Google iskalnik Youtube Prijatelji Članki Spletna stran Oglas Drugo

Želim prejemati novosti, obvestila na mejl:

 DA

V želji, da poslujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), prosimo za vašo privolitev, da lahko MOKINI YOGA CENTER vpisane osebne podatke uporabi za obveščanje o morebitnih akcijah, delavnicah itd.

Današnji datum (obvezno)


Rešite uganko: