pomladni-detox_mokini-yin-yoga_mokini-yoga_yin-yoga_myo-yin-joga

MYO YIN JOGA – DROP IN JOGA KLAS

Tema: Pomladni detox

Sobota, 23. april 2022 ob 09:00 uri

Vabljeni na drop in vadbo ( to pomeni, da se resnično vse stopnje znanja vabljene ). Z vsebino, ki je trenutno aktualna in to je pomladno razstrupljanje. Prebudite svojo vitalno energijo in se pridružite vadbi v živo.

Vadba bo s poudarkom na yin in myo yin jogi, tako, da se bomo osredotočali predvsem na dva meridiana, povezana z elementom lesa. To sta meridiana Jeter in Žolčnika. Poleg prakse yin joge bomo povezovali tudi dih, meditacijo in prakso vizualizacije.

V pomladnem času velikokrat pride do neravnovesja tega elementa in velikokrat pride do stagnacije Qi energije, slabšega imunskega sistema in do občutkov nemira, razpršenosti in tudi čustvenega neravnovesja. Pomembno je, da si lahko pomagamo. In še toliko lepše, v družbi. Povabimo harmonijo in prijaznost v naše telo & um & HUN spirit.

Vadba poteka preko Zooma, v živo. Potrebujete le internetni dostop in napravo, preko katere spremljate vadbo.

Pripomočki: udobna oblačila, joga blazina, deka, povšter, teniško žogico ( to postane krasen pripomoček za miofascialno sproščanje ).

Uro vodi Simona Vrhovec, učiteljica yin joge, myo yin joge, hatha joge in mnogo drugih tehnik.

Cena: 15€

Zadnji rok za prijavo in plačilo je do petka 22. aprila. Prosim pošljite potrdilo o plačilu, če je plačilo v petek.

Povezavo do Zoom vadbe prejmete v soboto, ob 08:30 uri. Prosim pridružite se vadbi vsaj 5 minut prej.

Dodatno: Pred vadbo se posvetite z zdravnikom. Vadba na lastno odgovornost. Odjava in vračilo plačila ni mogoče. Mesto je rezervirano s plačilom. Mesto se ne prenaša na drugo osebo ali drug termin ali program, vadbo. Organizator si pridružuje pravico do manjše spremembe programa ali drugega termina, v primeru višje sile.

Z izpolnitvijo prijavnice se strinjate z zgoraj zapisanim.
PROSIM IZPOLNITE PRIJAVNICO ( zapišite ime delavnice na katero se prijavljate ). Po izpolnitvi prijavnice prejmete generično sporočilo s podatki za plačilo ( preverite v promocijsko sporočilo ali smetnjak, včasih ga mejl zazna tam ). Vsi podatki za plačilo pa so tudi TUKAJ.

Vaše ime (obvezno)

Vaš priimek (obvezno)

Ime tečaja (obvezno)

Morebitne poškodbe/zdravila/težave (obvezno)

Telefon (obvezno)

Email (obvezno)

Kje ste izvedeli za nas: (obvezno)

 Facebook Instagram Google iskalnik Youtube Prijatelji Članki Spletna stran Oglas Drugo

Želim prejemati novosti, obvestila na mejl:

 DA

V želji, da poslujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), prosimo za vašo privolitev, da lahko MOKINI YOGA CENTER vpisane osebne podatke uporabi za obveščanje o morebitnih akcijah, delavnicah itd.

Današnji datum (obvezno)


Rešite uganko: