mokini-yoga_yoga-shakti_joga-ljubljana_tecaj-za-zenske

Shakti yoga – tečaj za ženske

09. oktober – 12. december

Prebudi, obudi in prepusti se ženski kreativni energiji, intuiciji in ji sledi s strastjo, fleksibilnostjo in energijo arhetipa boginje. Prebudi modrost Atene, čutnost Venere ali kreiraj obilje Lakshmi. ..Tečaj je holističen, celovit, tako bomo spoznavali žensko telo v celoti. Na energetski, čustveni, telesni, umski in duhovni plati.

Kaj bomo na programu ozavestili/spoznali:

 • vaje, ki lahko izboljšajo hormonsko ravnovesje
 • vaje, ki lahko izboljšajo težave pri mesečnem perilu, meni, drugih ženskih izzivih. Velikokrat težava namreč ne tiči na fizičnem vidiku, ampak je posledica energetskih, čustvenih, mentalnih blokadah, prepričanjih ali generacijskih karmičnih  vzorcih
 • vaje, ki lahko dvignejo kreativno žensko energijo, prebudijo vitalnost in radost do življenja
 • dihalne tehnike, ki balansirajo prano ( življenjsko energijo ) v ženskih organih
 • gibalne tehnike za opustitev vzorcev, spon, okorelosti in togosti..osvobodite se in zaplešite sebe
 • meditativne tehnike za balansiranje drugega energetskega centra, v povezavi z drugimi centri
 • dvig libida in senzualne, čutne energije
 • petje manter za prebuditev energijskega shakti potenciala, ki čaka na aktivacijo
 • raziskovanje osebnega arhetipa
 • Yoni shakti joga ( joga za ženske organe )
 • znanje in vaje, ki jih boste lahko samostojno izvajali celo življenje
 • tantrične tehnike

 

Ženska, ki uresničuje svojo SHAKTI je božanska ženska.

Tečaj je sestavljen iz desetih srečanj, ki vas vsakič znova obogatijo in nato pospremijo v samostojne vaje doma.  Tako ste lahko ves čas v stiku s svojo prvinsko žensko energijo. Opazite, da svet lahko deluje na mehak način. Lahko postanete bojevnica ljubezni in zato ne tičite v moški energiji. Da, potrebujemo oboje, za naravno uravnovešenost. A, včasih marsikatera ženska prevzame preveč “moškega pristopa”, posledično trpi ženska energija. Tista nežna, zaupljiva, mehka, ki se predaja in rojeva..ideje, kreacije, rojstvo.

Tečaj je namenjen vsem starostnim skupinam in vsem stopnjam znanja. Vaje se bodo izvajale nežno, s pripomočki in žensko energijo.

Lokacija: Mokini yoga center, Cesta 24. junija 23, Lj – Črnuče

Termin: 09. oktober – 12. december

Ura, dan: sreda ob 18:15 uri ( traja 60 minut )

Cena:

 • 120€
 • Dodatna ugodnost: ob prijavi dveh prijateljic se upošteva dodatni 5€ popusta za obe udeleženki ( velja za tiste, ki še niso vadili z nami ).

Prijava obvezna na mejl: info@mokini.si, do zapolnitve mest.

Tečaj vodi Simona Vrhovec, mednarodno certificirana učiteljica joge in meditacije. Ustanoviteljica mednarodne šole Mokini yoga school RYS200. Raziskovalka življenja in shakti energije.

 

Naj notranja energija in lepota,  v vaše življenje, privabi božansko. Sprejmite dogodke, ljudi, znanje..delujte kot magnet, ki sprejme božansko.

Ostalo:

S seboj prinesite svojo joga podlogo ( lahko jo kupite tudi v našem studiu ). Ostali pripomočki so na voljo v studiu. Na vadbo pridete vsaj 5 minut prej, da začnemo točno. Vrata se ob začetku zaprejo, ker želimo udeleženkam zagotoviti izjemen in strokoven tečaj. Oblecite se udobno in primerno vadbi. Tečaj se lahko koristi le v celoti in ni prenosljiv na drugo osebo ali na drug termin. Mesto je dokončno rezervirano s plačilom. V primeru neudeležbe, se vplačila ne vrača. V primeru zdravstvenih težav, se pred vadbo posvetujte z zdravnikom. Vadba na lastno odgovornost. Ta tečaj ni nadomestilo medicinskega zdravljenja.

Organizator si pridružuje pravico do spremembe lokacije.

Od novembra dalje tečaj poteka na naslovu Cvetkova 27, Lj – Rudnik.