f05def17-ae6f-45ee-8dde-39254f249ed5

 

Triurna delavnica Detox & Harmonija, v sodelovanju Mokini yoga z ZdravaNarava.si je namenjena vsem tistim, ki cenijo zdravje, dobro počutje in se zavedajo, da so včasih le prave informacije korak k vsesplošnem izboljšanju, ohranjanju vitalnosti.

Prvi del delavnice bo namenjeno predavanju Tine Avguštin o starem ljudskem zdravilu, glini. Spoznali bomo kdo lahko uporablja glino in kdo ne, na kakšen način jo lahko uporabljamo. Kako lahko naredimo detox telesa, uporaba gline proti celulitu, kako preprečiti glavobol in še in še. Vsak izmed udeležencev bo prejel brošuro o uporabi gline in brezplačen glinen napitek. Poleg tega boste lahko izkoristili odličen popust v spletni trgovini www.ZdravaNarava.si

Sledi detox vadba, kjer boste, s Simono, v praksi spoznali različne položaje, ki najbolj vzpodbudijo prekrvavitev, vplivajo na detox, boljšo prebavo in absolutno boljše počutje. V nadaljevanju se bomo sprostili in z vizualizacijo poskrbeli, da umski, telesni in energetski balast opustimo. Za harmonizacijo celotnega sistema zaključimo s skupinsko reiki terapijo.

Kdaj: 23.04.2016, ob 18:00 uri

Kje: Cesta na Brdo 85, 1.nadstropje

Cena: 25€ za prijavo in plačilo do 16.04.2016, 30€ za plačilo po 16.04.2016

Zadnji dan za prijavo je 21.04.2016. Odjava in vračilo plačila s tem dnem ni več mogoča.

Prijavite se na mejl: info@mokini.si

Dodatno: S seboj imejte dodatna oblačila, da se lahko preoblečete za zadnji del sproščanja. Za joga blazine je poskrbljeno v studiu.