e89f7d78-8ce0-49f9-8de4-2f074628ddcf

Danes sem nova oseba. Sprostim se in svoje misli osvobodim vsakršnega pritiska. Nobena oseba, prostor ali stvar me ne more vznemiriti ali razjeziti. Sem svobodna in živim v svetu, ki je odraz moje lastne ljubezni in razumevanja. Nič nimam proti ničemur. Sem za vse, kar bo izboljšalo kakovost mojega življenja. S svojimi besedami in mislimi oblikujem svojo prihodnost. Pogosto izražam hvaležnost in se zahvaljujem ter sem pozorna na stvari, za katere sem lahko hvaležna. Sproščena sem. Živim mirno življenje. ( odlomek iz knjige Louise L. Hay )

Triurna delavnica bo razdeljena na tri dele:

V prvem delu bomo sprostili stres, morebitne napetosti in blokade, v telesu, preko jogijskih položajev, asan. Spoznali bomo kako hitro lahko spremenimo energijo našega telesa že s samo postavitvijo telesa.

V drugem delu bomo spoznali različne dihalne tehnike, ki sproščajo stres in tehnike ki vnašajo mir v naše zavedanje. Pozornost bomo namenili tudi vodeni meditaciji, namenjeno opuščanju blokad.

Tretji del bo kombinacija NLP tehnik, raziskovanju kaj konkretno nas ovira pri tem, da živim sproščeno življenje in iskanju rešitev. Zaključili bomo z globokim sproščanjem celega telesa, uma, energetskega polja.

Kdaj: 05.03.2016, sobota, ob 18:00 uri

Kje: Cesta na Brdo 85, 1. nadstropje, 1000 Ljubljana

Cena: €25/ za aktivne člane Mokini yoga, €30 za ostale

Prijavite se na mejl: info@mokini.si, do najkasneje 03.03.2016. Rezervacija je dokončna s plačilom. Odjava in vračilo plačila s tem dnem ni več mogoča.