567c333e-c348-4a1a-87c2-448deb277dda

»Če se ne ljubite in ne cenite z vsakim vlaknom svoje biti,

če se naprezate, da bi se polastile svoje lastne moči in strasti,

če bi vam prav prišlo več radostnega poigravanja

in preproste navzočnosti v vašem lastnem življenju,

potem je čas za notranjo revolucijo.

Čas je, da zase terjate energijo božanske bojevnice.«

HeatherAsh Amara

 

Triurna delavnica namenjena ženskam.

 

Preko nežne jogijske prakse bomo stimulirale yin energijo, se povezale z ženskim principom in jo izrazile z gibom.

Ozavestile bomo delovanje subtilne či energije. Spoznale kako preprečiti oziroma zmanjšati izgubo življenjske energije. Kako jo ohranjati in povečati v kreativno moč.

Preko meditacije bomo začutile elektromagnetne sile, ki se pretakajo v telesu, preko ljubečega samozavedanja pa dvignile nivo pozitivnega stanja, da bomo  izžarevale še večje spoštovanje in ljubezni do sebe in drugih.

Prvobitna seksualna energija ( ustvarjalna energija ) je edina, ki jo lahko pomnožimo in jo je moč spremeniti v duhovno energijo. Spoznale bomo različne dihalne in fizične vaje, ki bodo pomagala odpreti in izkoristiti kanale ženske energije.

Preko sprostitve in meditacije se bomo povezale z lastnim ženskim arhetipom in oblikovale prihodnost, ki bo bolj čarobna od sanj.

 

Kdaj: 09.04.2016, 18:00 uri

Kje: Cesta na Brdo 85, 1. nadstropje, Ljubljana –Vič

Cena: 25€/ aktivni člani Mokini yoga ( s prijavo in plačilom do 01.04.2016 je cena le 20€ ) , 30€/ostali ( s prijavo in plačilom do 01.04.2016 je cena le 25€ )

Prijavite se na mejl: info@mokini.si do najkasneje 07.04.2016. Odjava in vračilo plačila s tem dnem ni več mogoča. Rezervacija mesta je dokončna z plačilom.