zdravje_krepitev-jeter_jetra-po-tkm_delavnica-tkm_mokini-yoga

3 – URNA DELAVNICA: KREPITEV JETER PO TKM

Delavnica v živo preko Zooma ( na voljo bo posnetek do torka )

25.03.2023

Tradicionalna kitajska medicina je ena najstarejših metod preventivne in kurativne medicine. Telo gleda celostno in v pomladnem času, dajemo posebno pozornost organu Jeter in Žolčnika. Jetra so naš razstrupljevalni organ in v kolikor je disharmonija in stagnacija, lahko pride do mnogih zdravstvenih težav. Ustvarila sem delavnico, kjer boste prejeli konkretne tehnike in vaje, kjer boste lahko podprli in razstrupili Jetra. Za boljšo vizijo, za vitalno življenje.

Kaj boste prejeli na delavnici:

 • teorijo in prakso o zdravju Jeter iz vidika TKM
 • konkretne tehnike in vaje za podporo Jeter
 • razumevanje, kako čustva vplivajo na zdravje Jeter
 • daostično tehniko, kjer s pomočjo vizualizacije in zdravilnega zvoka opolnomočimo Jetra
 • akupresurne točke, kjer Jetra uravnotežimo
 • vodeno sproščanje zdravljenje jeze iz otroštva
 • hrana, ki podpira Jetra,
 • naučili se boste 6 ključnih akupresurnih točk za zdravje oči, saj so oči povezane z zdravjem Jeter,
 • gradivo in pisalo.

V kolikor se ne morete pridružiti v živo ( kar je sicer idealno ), lahko spremljate delavnico tudi ONLINE. 


Čustvena stanja, kot so tesnoba, depresija, napadi panike in nespečnost, so po kitajski medicini povezani z disfunkcijo jeter. Pa težave z očmi, holesterolom, boleče menstruacije, migrene, slab imunski sistem, alergije, težave s kitami, težave s kožo, izpadanje las, težave z ekcemi, težave z žolčem. S spremembo življenjskega stila in razumevanjem, kako si lahko pomagamo, s pretočnostjo QI energije, povabimo v svoje življenje vitalnost in prostor za uresničitev vizije.


 

Kako poteka delavnica in kako se prijavite:

 • izpolnite prijavnico, ki se nahaja spodaj pod tekstom,
 • označite, da želite prejemati obvestila, da vas lahko obvestim o delavnici ( seveda se lahko kadarkoli odjavite, če sporočil ne želite prejemati, a sporočila pošiljam največ enkrat tedensko in z energijo ljubezni in z veliko uporabnih informacij ),
 • delavnica poteka v Ljubljani – Koseze, točen naslov prejmete ob plačilu delavnice. V okolici je možnost parkiranja. Pa tudi kavarna, če zadiši čaj ali kavica.
 • v primeru, da se delavnice udeležite ONLINE, pa vam pred začetkom delavnice pošljem povezavo do spremljanja.
 • oblecite se udobno, a vse bomo izvajali udobno na stolih,
 • gradivo in pisalo prejmete na delavnici.

simona-vrhovec_mokini-yoga_joga-ljubljana_joga-za-zacetnike_joga-meditacija_ples_uciteljski-tecaj-jogeKdo sem jaz: Sem Simona Vrhovec in sem predana učiteljica hatha & ajurvedske yoge, yin joge; acu yin joge & TKM, hormonske joge, sem ustanoviteljica mednarodne šole Mokini yoga school RYS 200. Izobražujem kader za hatha jogo, yin jogo & TKM, myo yin jogo. Kreatorka različnih online programov, jogijskih & duhovnih oddihov, Reiki master, raziskovalka življenje, Soul Coach in NLP master. Pod mojim okriljem se je izšolalo večje število reiki praktikov, učiteljic joge. Poučevala sem na stotine ljudi in bila v knjigi dr. Vinod Verma, Joga – naravna pot bivanja. Sama združujem različna znanja in se učim pri najboljših učiteljih njihovega področja. Na tej delavnici pa se bom bolj orientirala na področje TKM.

KDAJ: 25. marec 2023 ( sobota ), od 09:00 – 12:00 ure ( vmes krajši odmor )

KJE: Zoom online 

INVESTICIJA:

 • 55 €

 

Zadnji rok za prijavo in plačilo je 13.03. Mesto je dokončno rezervirano s plačilom. Odjava in vračilo plačila ni mogoče. Lahko pa v celoti koristi druga oseba ( sami najdete ), za ta termin. Cena delavnice je enaka tudi v primeru spremljanja online. Delavnice ne bomo snemali. Ni potrebnega nobenega predznanja. Delavnica je namenjena splošnemu pridobivanju znanja in ni namenjena zdravstvenemu svetovanju.

Dodatno: Program je namenjen vsem, ki so psihofizično zdravi. Praksa na lastno odgovornost. Organizator si pridružuje pravico do spremembe termina in lokacije, v primeru višje sile. V primeru zdravstvenih težav se posvetujte z zdravnikom.

Podarite lahko tudi kot DARILO.

podari-ljubezen_darilni-bon_joga-ljubljana_meditacija_joga_joga-za-zacetnike_joga-za-hormone_mokini-yoga

PROSIM IZPOLNITE PRIJAVNICO:

Ime delavnice je KREPITEV ( obvezno izpolnite ). Po izpolnitvi prijavnice, boste prejeli generični mejl z vsemi podatki za plačilom ( preverite vsiljeno pošto ). Podatki za plačilo so tudi tukaj. Po plačilu pošljem fakturo.

Vaše ime (obvezno)

Vaš priimek (obvezno)

Ime tečaja (obvezno)

Morebitne poškodbe/zdravila/težave (obvezno)

Telefon (obvezno)

Email (obvezno)

Kje ste izvedeli za nas: (obvezno)

 Facebook Instagram Google iskalnik Youtube Prijatelji Članki Spletna stran Oglas Drugo

Želim prejemati novosti, obvestila na mejl:

 DA

V želji, da poslujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), prosimo za vašo privolitev, da lahko MOKINI YOGA CENTER vpisane osebne podatke uporabi za obveščanje o morebitnih akcijah, delavnicah itd.

Današnji datum (obvezno)


Rešite uganko: