joga-za-zenske-shakti-flow_ajurvedska-joga_yin-joga_tantra_mokini-yoga

SHAKTI FLOW

 ONLINE  FB TEČAJ ( celotna vsebina vam ostane )

AJURVEDA & TKM

HATHA & YIN JOGA 

TANTRA

23.01. – 28.03.2024

Vadite z mano, kjerkoli že ste. Naj se začne leto v Shakti energiji in traja celo leto. In saj veste, vse se začne znotraj nas.

Joga iz celega sveta, različni pristopi in filozofija. Vse skupaj združeno v bogat zimski online joga tečaj. Joga tečaj za ženske Shakti flow prebudi ženske čute in opolnomoči žensko energijo. Edini tečaj v Sloveniji, kjer združujem znanje tako iz ajurvede, tradicionalne kitajske medicine in različnih energijskih tehnik. V tokratnem tečaju pa večji poudarek na prebuditev Shakti energije, ki je najmočnejša energija. V podporo ženski energiji, ki jo bomo opolnomočili z različnimi pristopi. V teoriji in praksi. Vabljeni v čudoviti svet joge.

Zakaj je ta ideja tako čudovita?

– ker boste lahko vadili kadarkoli in si posnetek ogledali lahko tudi večkrat,
– vadite lahko, kjerkoli že ste, potrebujete le internetno povezavo,
– imeli boste dostop do različnih jogijskih praks in tako izkusili raznolikost,
– ker lahko vadijo začetniki in tisti, ki jogo že poznajo, saj vedno pokažem alternative in prakso s pripomočki,
– ker boste prejeli podrobne informacije o različnih pristopov k jogi,
– ker niste omejeni na čas, prostor ali celo vožnjo do vadbe,
– ker lahko posnetke gledate za nazaj,
– ker lahko vadite, tudi če greste na dopust ali poslovno pot,
– ker vodite pod vodstvom izkušene učiteljice joge, ki ima najvišji mednarodni naziv ERYT500 in je ustanoviteljica mednarodne šole,
– ker lahko vadite s prijateljico.

Spoznajte filozofijo ajurvede, tradicionalne kitajske medicine in yin joge, hatha joge, tantre in energijskih tehnik.

Shakti v sanskrtu pomeni kozmična moč, energija in ustvarjalna sila.Kaj so povedali udeleženci mojih tečajev?

Vrhunska praksa boš, prosim, razmislila še o tečajih dalje? Ker tole se “mora” nadaljevati . Oooo, kaj pa zmorem narediti saj ne morem verjeti! Niti vedela nisem, da zmorem kaj takšnega. Hvaležna sem za to izkušnjo! Jeeee! Hvala! S.K.H.
Hvala za čudovite vadbe in neprecenljivo znanje…Se pridružim tudi na naslednji tečaj.. M.Č.
Hvala za čudovite vadbe. Veliko novega znanja sem pridobila, super pa je tudi to, da se bom k posnetkom lahko vedno znova vračala. In to znanje zato ne bo pozabljeno, kar je res neprecenljivo. Namaste M.Ž.
Simona, hvala za tvojo pozitivno energijo, srčnost, predanost, znanje in neprecenljive izkušnje. S.R.

Kako bo praksa potekala?

– 3 vadbe tedensko bodo pripravljene v skriti FB skupini SHAKTI FLOW, a bodo posnete v naprej,
– vsak teden boste prejeli 1 prakso hatha yoge z ajurvedo ( torek ), 1 prakso yin yoge s TKM ( sreda ) in 1 prakso različnih energijskih tehnik ( četrtek ), VSAJ 12 JOGIJSKIH PRAKS MESEČNO! Vsi prejmete vse posnetke.
– vadba bo ob 06:00 uri naložena v skupino ( ogledate pa si jo lahko ob uri ali pa kadarkoli kasneje )
– potrebujete joga podlogo, kakšno deko in predlagam tudi jogijski kvader in trak, zaželen bolster in teniška žogica.
– potrebujete miren kotiček, da si vzamete ta čas le zase in se napolnite s pozitivno energijo,
– postanemo FB prijatelji in nato vas dodam v skrito skupino ( pošljite povabilo na osebni profil – Simona Vrhovec ),
– predate se praksi in prakso po želji večkrat izvajate

Opis vadbe:

Jogijska praksa vsebuje prakso asan, meditacije, dihalnih tehnik in sproščanja. Sami dnevi pa bodo razdeljeni na različno stopnjo znanja in različnih pristopov k jogi. Zato, lahko v resnici najdete vadbo, ki vam ustreza. Obenem pa se seznanite in navdušite tudi nad drugimi pristopi. Sama vadba traja 60 min, vsak drugi teden. Zaradi načina življenja in natrpanega urnika, pa bo tokrat dva tedna, v mesecu, vadba po 30 minut. Zakaj? Včasih si ljudje enostavno ne morejo vzeti eno uro časa, pol ure pa je lažje. Tako, lahko še vedno vzdržujejo dobro telesno počutje in spoznajo, da lahko naredimo veliko tudi v takšnem časovnem okvirju. Zdaj ni več izgovorov, sedaj se lahko sprostite in namenite ta čas sebi in to brez slabe vesti. Tokrat je praksa še posebej namenjena negi ženske energije. Povezovali bomo prakso za zdravo telo in hormone, harmonična čustva, umirjen um in prebujeno Shakti energijo. 

  • AJURVEDSKA JOGA

Hatha joga praksa bo vodena s pomočjo jogijskih pripomočkov in z variacijami. Vključujem prakso po doshah in dodajam elemente ajurvede, saj sta to dve vedi, ki hodita z roko v roki. Vadba seveda vključuje tudi dihalne tehnike ( pranajamo ), meditacijo in mudre. Praksa ob torkih. Povezovali bomo z modrostjo ajurvede, z večjim fokusom na uravnoteženost vseh doš za podporo v zimskem obdobju. Posebna pozornost namenjena podporo sakralne in anahata čakre, ki je za ženske izjemnega pomena. Prejeli boste prakso, ki bo malce bolj v energiji flow, lahko bi jo poimenovali kot vinyasa. Položaji se tako menjajo melodično, ritmično, z energijo elementa vode in zraka. A, vsekakor bomo harmonizirali celo telo. Preberite še blog Stik z žensko energijo.

ajurvedska-joga_ajur-joga_ayur-joga_mokini-yoga_ajurveda-in-joga

  • YIN YOGA

Yin yoga je pristop, ki izvira iz daoizma in povezujemo s tradicionalno kitajsko medicino. Namenjeno je globokemu sproščanju, raztezanju, idealno v primeru poškodb, pri stresnem načinu življenju. V položajih raztezanja ostajamo dlje časa in je vodena s pomočjo pripomočkov. Je zelo nežna vadba, z izjemnimi zdravilnimi učinki. Vplivamo na meridiane in posledično harmonijo v Organih, ki so povezani z občutki ( TKM ). Praksa ob sredah. Poudarek bo na elementih ( voda, ogenj, les, kovina, voda ). Večji poudarek bo na harmoniji elementa vode, saj je to zelo povezano z našo podzavestjo, intuicijo. Ko pridemo v stik s tem delom, lahko ustvarjamo in manifestiramo v svoje najvišje dobro. Poleg klasične yin joge, pa bom dodala še elemente akupresure z acu yin jogo in myo yin jogo. Preberite več o acu yin jogi in myo yin jogi. 

yin-joga_jin-joga_yin-yoga_joga_mokini-yoga_acu-yin-joga_myo-yin-joga

  • TANTRA & ENERGIJSKE TEHNIKE

 

Poleg hatha joge je tantra najstarejša praksa joge. Tradicionalno so jogo v večini prakticirali moški, le pri tantri so bile pravzaprav ravno tantrike ženske, ki so vodile subtilno prakso joge. O tantri je veliko različnih informacij, zato tu še posebej poudarjam, da bomo izvajali subtilno prakso, ki bo temelj na raziskovanju čaker, manter, muder, energijskih tehnikah in različnih meditacijah, vizualizacijah. Namenjeno pa je opolnomočenju ženske kreativne energije. Izvajali bomo prakso stika s svojo žensko esenco in prebujale ženstveno energijo in ljubezen do sebe. Praksa je ob četrtkih.

Kdo vodi?

simona-vrhovec_mokini-yoga_joga-tecaj_uciteljski-tecaj-joge_ajurveda_tkm_hatha-joga

Sem Simona Vrhovec, učiteljica hatha yoge, hormonske joge, yin yoge, acuyin joge,  myo yin joge, meditacije, joge za otroke in najstnike, pa prenatal joge in še mnogo več. Predana sem jogi in jo tudi živim. Vsak dan. To ljubezen želim tudi z vami. Iz mojega doma v vaš dom ( no, morda pa tudi jaz kdaj iz počitnic ). Da bo čim bolj udobno, prijetno in sproščeno. Sem tudi ustanoviteljica mednarodne šole Mokini yoga school RYS 200. Strokovno, sproščeno, z ljubeznijo do joge. To bo vodilo celotnega tečaja. Vabim vas v mojo družbo.

Preverite tudi moja strokovna izobraževanja, ki se odvijajo 2024Acu yin joga učiteljski tečaj, Ajurvedska joga učiteljski tečaj,  Učiteljski tečaj hatha joge, Yin yoga & TCM teacher training, Učiteljski tečaj joge za najstnike, Učiteljski tečaj joge za otroke, Učiteljski tečaj myo yin joge & miofascialnega sproščanja. Pridobite certifikat za učitelja joge.

Spoznajte avtorske afirmacijske kartice za ženske Prebujena Shakti in otroke Kaj je tvoja supermoč? In interaktivno knjigo za otroke Zmajček Skrbožer.

Kdaj začnemo?

23.01. – 28.03.2024. Celotna vsebina vam ostane, zato se lahko vedno znova vračate k praksi.

Investicija:

  • 110€

Ugodnosti:

10% popust za moje certificirane učitelje hatha joge, yin joge, myo yin joge, joge za otroke Mini zen in najstnike Super zen. Cena je tako 99€.

Popusti se ne seštevajo. Sam tečaj je vreden mnogo več, a ker si želim, da je joga dostopna čisto vsem, sem pripravila ta izjemen paket udobja tudi v obliki cene. Možen je zakup le celotnega tečaja.

PRAKSO LAHKO PODARITE TUDI KOT DARILO.

podari-ljubezen_darilni-bon_joga-ljubljana_meditacija_joga_joga-za-zacetnike_joga-za-hormone_mokini-yoga

Dodatno:

Pred vadbo se posvetite z zdravnikom. Vadba na lastno odgovornost. Odjava in vračilo plačila ni mogoče. Mesto je rezervirano s plačilom. Mesto se ne prenaša na drugo osebo ali drug termin/tečaj/delavnico. Po zaključku tega obdobja, vam praksa ostane.

Po izpolnitvi prijavnice prejmete generični mejl z vsemi podatki za plačilo ( preverite v promocijska sporočila ali spam ). Po plačilu prejmete fakturo in dodatne smernice v vključitev fb skupine. Podatki za plačilo so tudi tukaj.

PROSIM IZPOLNITE PRIJAVNICO: ( ime tečaja: shakti)

Vaše ime (obvezno)

Vaš priimek (obvezno)

Ime tečaja (obvezno)

Morebitne poškodbe/zdravila/težave (obvezno)

Telefon (obvezno)

Email (obvezno)

Kje ste izvedeli za nas: (obvezno)

 Facebook Instagram Google iskalnik Youtube Prijatelji Članki Spletna stran Oglas Drugo

Želim prejemati novosti, obvestila na mejl:

 DA

V želji, da poslujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), prosimo za vašo privolitev, da lahko MOKINI YOGA CENTER vpisane osebne podatke uporabi za obveščanje o morebitnih akcijah, delavnicah itd.

Današnji datum (obvezno)


Rešite uganko: