zmajcek-skrbozer_knjiga-za-otroke_mini-monkini-yoga_simona-vrhovec

KNJIGA ZA OTROKE

Zmajček Skrbožer pohrusta vse tvoje skrbi

Igrive vaje za otroke, s pobarvankami, zgodbico, dihalnimi vajami, afirmacijami..to je interaktivna knjiga za celo družino. Čudovito darilo za družino, vrtec, knjižnico, za vse, ki imajo radi igrive in pozitivne zgodbe.

Kako je nastala ideja?

Zmajček Skrbožer je lik, ki je rastel v mislih in srcu avtorice vrsto let. Pri delu z otroki se ji zdi najpomembneje to, da se otroci naučijo čim več zabavnih tehnik in vaj in to na sproščen način in brez občutka, da gre za učenje. Preko zgodbe in prijaznega zmajčka, pa je to še lepša izkušnja. Knjiga bo z otroki ostala dlje časa, saj jo lahko samo preberejo. Pobarvajo pobarvanke, naredijo vaje za pozitivno samopodobo in se sproščajo ob vizualizacijah.

Za koga je knjiga Zmajček Skrbožer primerna?

Knjiga je primerna že od nekje drugega leta, saj so slike zelo barvite in pravljične, igrive. Za otroke kasneje pa bo pomembna še prikupna zgodba, kako si lahko pomagajo, da sprostijo svoje skrbi. Brez skrbi, na pomoč zmajček Skrbožer prihiti. Tako bodo zagotovo uživali tudi otroci do nekje 10 leta. Pravzpaprav lahko vse vaje naredijo tudi starejši. Krepitev pozitivnega odnosa do sebe vedno pride prav. Ali pa, da se naučijo, kako najti rešitev, ko so izzivi. Morda pa naredijo vizualizacijo, ki krepi organe po TKM. Pa še uporaba afirmacij. Ah, res je zabavno in igrivo.

V knjigi pa nastopa tudi superkuža Moki, ki je sicer junak že v svojih afirmacijskih kartic Kaj je tvoja supermoč? A, tudi tukaj pokaže svoj prikupen smrček in igrivo maha z repkom. Že poznate afirmacijske kartice? Več o njih tukaj.

afirmacijske-kartice-za-otroke_kaj-je-tvoja-supermoc_mini-monkini-yoga_superkuza-moki

Cena: 24,90€/ kos + poštnina 3,50€

V primeru pošiljanja več izvodov je cena poštnine višja. V primeru pošiljanja v tujino je cena poštnine višja.

Naročila: Pošljite na info@mokini.si. Pri naročilu prosim napišite število izvodov in vaš naslov. Po prejemu vam pošljemo podatke za plačilo. Po plačilu pa v roku 1 – 2 dni pošljemo po Pošti na vaš naslov. 

Avtorica: Simona Vrhovec, ustvarila je tudi kartice za otroke Kaj je tvoja supermoč? in afirmacijske kartice za ženske Prebujena Shakti

Ilustracija in oblikovanje: Kasia Rižnar ( njene ilustracije so tudi pri afirmacijskih karticah )