jogijski-oddih_mokini-yoga_hotel-spik_kranjska-gora_oddih-v-naravi

JOGA VIKEND: LJUBEZEN OSVOBAJA

Hotel Špik, Kranjska Gora

14. – 16. april 2023

JOGIJSKI ODDIH V OBJEMU NARAVE

Vabljeni v objem narave in svežega gorskega zraka, ki nas nežno povabi v jogijski svet. Okolica gora in zelenih gozdov nas popelje  v globino čustev in s posebno pozornostjo na energijo ljubezni. Do sebe, v odnosih, do življenja. Z združevanjem tantre, tradicionalne kitajske medicine, ajurvede in drugih energijskih tehnik se bomo osvobajali znotraj sebe in poklicali brezpogojno ljubezen.


Dolgo pričakovan jogijski oddih, po več kot treh letih, ponovno z vami v živo. Simona Vrhovec.


PROGRAM:

PETEK, 14. april

od 14:00 – Prihod in prijava v Hotel Špik, namestitev v sobe ( lahko pridete seveda kasneje, od takrat dalje pa je možen check-in ). Izberite 3 ali 4 zvezdice ****.

18:30 – Sprejem udeležencev in prva naloga osebnega raziskovanja  Harmonija ženske in moške energije

19:00 – Samopostrežna večerja

20:30 – 21:30 – Zdravilne mantre zdravljenja vibracije posameznega organa in planetarne mantre, karmična meditacija.

SOBOTA, 15. april

7:30 – 8:30 – Yin joga za balansiranje Qi energije in meditacija Mikrokozmična orbita ( + masaža akupresurnih točk po meridianih )

9:00 – Samopostrežni zajtrk

11:30 – 13:00 – Predavanje & praksa o karmi, karmičnih odnosih, zakaj ljubezen ” boli” in ali je to res ljubezen, partnerski odnosi.

13:00 – 17:30 – Čas namenjen osebnemu raziskovanju, počitku, neomejeno kopanje v termalnem zdravilnem bazenu. 

17:30 – 19:00 – Tantrični ritual za dvig Shakti energije in prebuditev ljubezni 

19:00 – Samopostrežna večerja

20:30 – 21:30 – Joga nidra ( tantrična tehnika za stik z višjim jazom )

NEDELJA, 16. april

07:30 – 08:30 – Ajurvedska joga z masažo marma točk za opolnomočenje energije.

08:30 – 09:30 – Samopostrežni zajtrk

10:00 – 11:00 Izkustvena delavnica Ljubezen v meni ( izvajajte naučeno tudi sami doma )

11:00 – Odjava iz hotela.

Vikend je namenjen tako parom, ki želijo poglobiti stik. Prav tako samskim, saj bo praksa orientirana na individualno prakso. Pari pa bodo prejeli še dodatne usmeritve, za prakso v paru. Vikend je namenjen tako začetnikom, kot tistim, ki jogo že prakticirajo. Vsem, ki so pripravljeni na osebno in duhovno rast.


Udeleženci prejmejo gradivo in seveda bogato DARILO dobrodošlice. Osebni zvezek in še darila čudovitih podjetij: Tibera – urbana ajurveda, Kozmetika Timus, Nuzest.


Vikend povezujem: Simona Vrhovec

mokini_simona-vrhovec_joga_adria-ankaran

Učiteljica joge z najvišjim mednarodnim nazivom E -RYT500, Yacep. Ustanoviteljica mednarodne šole RYS200, kjer izobražujem strokovni kader za hatha, jin in myo jin jogo. Kreatorka afirmacijskih kartic za ženske Prebujena Shakti. Raziskovalka mističnega, alkemije, zdravljenja na vseh nivojih. 


Kaj so povedali udeleženci prejšnjih oddihov:

Nad pričakovanji, vse kar sem potrebovala in še več. Vidi se, da delaš s srcem in nas s tem zdraviš. Petra

Hvala, hvala, hvala. Solze sreče in lahkotnosti, ponovno sem se prebudila. Jana

Toliko znanja, toliko energije, toliko inspiracije. Še nekaj mesecev po oddihu so se mi odpirale nove poti. Izbrala sem celo pogum in odšla na svoje. Hvaležna iz srca. Mateja

Sam med ženskami, ampak bilo je zabavno. Iskreno, sproščeno in poglobljeno. Ob tebi sem se počutil varno, da se izrazim. Peter

Prišla sva kot par, ki se očitno ni najbolj poznal. Zdaj sva spoznala tudi najino dušno povezavo. Tako sva še bolj utrdila svojo vez. Hvala ti iz srca. Ana in Matej


INVESTICIJA IN PRIJAVA:

Program je namenjen vsem, ki vas pokliče. Jogijska praksa je prilagojena tako začetnikom, kot že bolj izkušenim.

  • 248 €  za Hotel Špik ***

Cena paketa vključuje 2 nočitvi v hotelu v dvoposteljni sobi , s polpenzionom ( zajtrk, večerja ). Neomejen obisk notranjega bazena – svet vode Špik in fitnes sobe, brezplačno parkiranje, wifi, vse delavnice. Zadnji rok za plačilo je 10.04.2023

Kako si rezervirate mesto:

1.Udeleženec s prijavo najprej rezervira program, v višini 150€ na podatke Mokini yoga do najkasneje 10.04.2023 . Za bivanje uredite na licu mesta v hotelu.

2. Uredite plačilo v naprej ali na licu mesta hotela, glede na to ali boste v enoposteljni ali dvoposteljni sobi.

Dodatno:

Doplačilo za enoposteljno sobo je 30€ na noč. Za Hotel Špik ***. 

Plačilo turistične takse 1,60€/ na dan plačate sami ob prihodu. 

Doplačilo za hišne ljubljenčke 10,00 EUR na noč (nastanitev dovoljena le v hotelu Špik 3*)

Zadnjo rok in prijava je 10.04. oziroma do zapolnitev mest. Mesto je dokončno rezervirano s plačilom. Odjava in vračilo plačila ni mogoča, lahko pa celoten oddih koristi druga oseba. Plačila ne morete menjati za drugo delavnico, v primeru, da se oddiha ne udeležite.


Primer plačila za dvoposteljno sobo:

Do najkasneje 10.04. poravna na trr Mokini yoga v višini 150€.

V hotelu poravna 98€ na recepciji v hotelu Špik, dodatno tam poravna prijavnino in turistično takso.

Skupni znesek je 248€ + taksa. 

V kolikor se odloči za enoposteljno sobo pa prišteje še 30€/noč.

V primeru, da si želite bivati v Hotel Špik **** ( 4 zvezdice ) se cena zviša in vam jo lahko na osebno željo sporočim. Ne zviša pa se investicija na delavnice.


Prijave: izpolnite prijavnico spodaj.

Ostalo: S seboj prinesite svojo joga blazino in po želji ostale jogijske pripomočke.

hotel-spik-127593_mokini-yoga_jogijski-oddih hotel-spik_bazeni-in-wellness_mokini-yoga hotel-spik_mokini-yoga

Jogijski oddih je že 18. po vrsti. Po nekaj letih premora sem se odločila, da naredim res poglobljen, očiščujoč, meditativni in izjemno zdravilen vikend. Združujem tako znanje iz hatha joge, ajurvede, tradicionalne kitajske medicine, alkimije, ritualov, mistike. Z željo, da naredite ta vikend transformacijo. Se opolnomočite in začutite LJUBEZEN. Brezpogojno ljubezen, ki je znotraj vas. Podarite si STIK S SABO.

V prostem času lahko v bližini obiščete ali se odločite za kakšno aktivnost: Pohod do bližnjih Martuljških slapov,  Pohod do jezera Jasna v Kranjski Gori, Kolesarjenje preko Kranjske Gore, izvira Zelenci do italijanskih Fužinskih jezer , Kolesarjenje preko Mojstrane do doline reke Radovne ali doline Vrat/slap Peričnik, Obisk Nordijskega Centra Planica,  Adrenalinski ZIP LINE v Nordijskem centru Planica,  Obisk Planinskega muzeja v Mojstrani, Obisk Liznjekove domačije v Kranjski Gori, Obisk Pocarjeve domačije v dolini Radovne, Obisk Wellness centra hotela Špik (masaže/savne/lepotni tretmaji – imate 30% popust).

Zaradi načina dela se na delavnice pričakuje točen prihod in predanost k raziskovanju.

Zaradi narave delavnic, se priporoča uživanje lahkotne vegetarijanske/veganske prehrane. Odsvetuje kajenju in uživanju alkohola.

Pred prakso se posvetite z osebnim zdravnikom. Praksa na lastno odgovornost. V primeru zdravljenja mentalnih bolezni, se vikend odsvetuje. V primeru višje sile se jogijski oddih prestavi. Možen je zakup le celotnega paketa – delavnice in bivanje v hotelu Špik. Ni možno obiskovati le delavnic, brez bivanja v hotelu Špik.

Vikend oddih lahko podarite tudi kot DARILO.

podari-ljubezen_darilni-bon_joga-ljubljana_meditacija_joga_joga-za-zacetnike_joga-za-hormone_mokini-yoga

Prosim izpolnite prijavnico spodaj. Ime delavnice je ODDIH ( obvezno izpolnite ). Po izpolnitvi prijavnice prejmete generični mejl z vsemi podatki za plačilo ( preverite v promocijska sporočila ali spam ). Po plačilu prejmete fakturo in dodatne smernice za vikend. 

Vaše ime (obvezno)

Vaš priimek (obvezno)

Ime tečaja (obvezno)

Morebitne poškodbe/zdravila/težave (obvezno)

Telefon (obvezno)

Email (obvezno)

Kje ste izvedeli za nas: (obvezno)

 Facebook Instagram Google iskalnik Youtube Prijatelji Članki Spletna stran Oglas Drugo

Želim prejemati novosti, obvestila na mejl:

 DA

V želji, da poslujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), prosimo za vašo privolitev, da lahko MOKINI YOGA CENTER vpisane osebne podatke uporabi za obveščanje o morebitnih akcijah, delavnicah itd.

Današnji datum (obvezno)


Rešite uganko: