meditativna-sadhana_tecaj-meditacije_mokini-yoga

12 – TEDENSKI ONLINE TEČAJ

TEČAJU SE LAHKO PRIDRUŽITE KADARKOLI

Vabljeni na duhovno meditativno prakso.

Kjerkoli že ste.

Meditacija z vsega sveta

Cilj meditacije je umiritev miselnih procesov. To pa je kdaj velik izziv, se strinjate? Tudi zame je bilo to nekaj nepredstavljivega, vedno zelo aktivna, občutek sem imela, da to ni mogoče. Potem sem spoznala meditativne tehnike iz celega sveta. Svet se je obrnil na glavo ali še bolje um se je umiril. In to vam lahko potrdijo tudi številni moji učenci, ki so končno spoznali, kako mogoče je. In kako dragoceno. Povabim vas, da spoznate to tudi vi. To je vseživljenjsko znanje in največje darilo. Sebi in svetu. Notranji mir.

Zakaj je ta ideja tako čudovita?

– ker boste lahko prakticirali kadarkoli in si posnetek ogledali lahko tudi večkrat,
– in to kjerkoli že ste, potrebujete le internetno povezavo,
– imeli boste dostop do različnih meditativnih praks in tako izkusili raznolikost,
– ker lahko vadijo začetniki in tisti, ki meditacijo že poznajo, saj gre za vseživljenjsko izkušnjo.
– ker boste prejeli podrobne informacije o različnih pristopov k meditaciji,
– ker niste omejeni na čas, prostor ali celo vožnjo do meditativne sadhane,
– ker lahko posnetke gledate za nazaj,
– ker lahko vadite, tudi če greste na dopust ali poslovno pot,
– ker vodite pod vodstvom izkušene učiteljice joge, ki ima najvišji mednarodni naziv ERYT500 in je ustanoviteljica mednarodne šole,
– ker lahko vadite s prijateljico ali celo družino.

Ljudje smo si različni, zato je pomembno, da spoznamo pravi pristop. Ta, ki je pisan nam na kožo. In to je čudovit začetek in izkušnja. Potem pa lahko raziskujemo dalje. A, najpomembneje je, da izkusimo umiritev. Začne se z nekaj sekundami, nato vedno dlje in globlje..dokler to postane tudi vaše življenje. Meditacija v bivanju.

Kako bo praksa potekala?

 • skupno 12 različnih meditativnih sadhan ( sadhana pomeni duhovna praksa ♥ )
 • posnetki so pripravljeni v skriti fb skupini in označeni po zaporedju, vadite lahko kadarkoli, da lahko vadite že pred vsakodnevnimi obveznostmi,   
 •  potrebujete miren kotiček, da si vzamete ta čas le zase in se napolnite s pozitivno energijo, morda kakšno kadilo, umirjeno glasbo,
 • postanemo FB prijatelji in nato vas dodam v skrito skupino,
 • predate se praksi in prakso po želji večkrat izvajate ( najbolje, da vadite posamezen pristop vsaj en teden, da prejmete osebno izkušnjo )

 

♥ DARILO – dnevnik meditacije, + ena meditativna sadhana oziroma delavnica  Srčna vizija, v vrednosti 33€ ), 2 uri jogijskih asan za pripravo telesa na umiritev in introspekcijo.

meditacijski-dnevnik_meditativna-sadhana_mokini-yoga_tecaj-meditacije


 

Usmeritev na meditacijo in različnih tehnik bo trajala od 30 minut do 60 minut. Povabim vas, da potem cel teden prakticirate na meditativno sadhano, kot je na vrsti tisti teden. Tako boste lahko bolj začutili učinek same prakse.

Opis prakse:

 • MEDITACIJA

Umirjen um tu in zdaj, v vsakodnevnem življenju, pri različnih izzivih. To si pravzaprav želimo vsi. Pristopov je več in zato sem se odločila, da tokrat vodim prakso meditacije iz celega sveta. Velikokrat slišim, meditacija ni zame.., menim, da to lahko pomeni le, da niste spoznali pravega pripomočka. Približala vam bom različne pristope in verjamem, da boste prepoznali prednosti meditacije in bo to postala vaša redna praksa. A, pomembna je priprava in nekaj usmeritev, potem pa spoznamo naše naravno stanje – umirjenost.

Tako boste spoznali:

 • tradicionalno hatha meditacijo,
 •  kundalini meditacijo,
 • zen meditacijo,
 • tantra meditacijo,
 • šamansko meditacijo,
 • joga nidro.
 • Joga s pomočjo različnih pripomočkov, na primer sveče, mantre, mudre, vizualizacije. Povezovanje s srčnim mojstrom in notranjim učiteljem.
 • meditacija z duhovnim vodnikom,
 • meditacija z Boginjo Lakshmi.
 • meditacija priklica obilja,
 • meditacija opuščanja bolečine,
 • meditacija brezpogojne ljubezni.

In mnogo več.. zaupajte svojemu notranjemu klica in prejeli boste več, kot si želi um. Naj vas pokliče srce.

Kdo vodi?

simona-vrhovec_notranji-nasmeh

Sem Simona Vrhovec, učiteljica hatha yoge, yin yoge, acuyin joge,  myo yin joge, meditacije, joge za otroke in najstnike, pa prenatal joge in še mnogo več. Predana sem jogi in jo tudi živim. Vsak dan. To ljubezen želim tudi z vami. Iz mojega doma v vaš dom. Da bo čim bolj udobno, prijetno in sproščeno. Sem tudi ustanoviteljica mednarodne šole Mokini yoga school RYS 200. Strokovno, sproščeno, z ljubeznijo do joge. To bo vodilo celotnega tečaja. Vabim vas v mojo družbo.

Preverite tudi moja strokovna izobraževanja, ki se odvijajo 2022: Učiteljski tečaj hatha jogeYin yoga & TCM teacher training, Učiteljski tečaj joge za najstnikeUčiteljski tečaj joge za otrokeUčiteljski tečaj myo yin joge & miofascialnega sproščanja. Pridobite certifikat.

Spoznajte avtorske afirmacijske kartice za ženske Prebujena Shakti in otroke Kaj je tvoja supermoč?

 

 

Investicija:

 • 80€ za celoten tečaj ( le 6,66€ na meditacijo in še to brez daril )

Ugodnost: 10% popust za moje certificirane učitelje hatha joge, yin joge, myo yin joge, joge za otroke Mini zen in najstnike Super zen ( cena je tako 72€ ).

Sam tečaj je vreden mnogo več, a ker si želim, da je joga dostopna čisto vsem, sem pripravila ta izjemen paket udobja tudi v obliki cene. Možen je zakup le celotnega tečaja in ni možno na primer le za en mesec ali dva. 

Dodatno:

Pred prakso se posvetite z zdravnikom. Vadba na lastno odgovornost. Delavnica je primerna za vse, ki so psihofizično zdravi in stabilni ( se ne zdravijo zaradi psihičnih bolezni ). S prijavo razumete, da gre za izvajanje energijskih tehnik, ki lahko prebudijo intenzivno notranje doživljanje. Odjava in vračilo plačila ni mogoče. Mesto je rezervirano s plačilom. Mesto se ne prenaša na drugo osebo ali drug termin/tečaj/delavnico. Po zaključku tega obdobja, vam praksa ostane. V fb skupino vključim le udeležence, ki so dejavni na fb in ne gre za “fake” profile. Z izpolnitvijo prijavnice se strinjate z zgoraj zapisanim.

Po izpolnitvi prijavnice prejmete generični mejl z vsemi podatki za plačilo ( preverite v promocijska sporočila ali spam ). Po plačilu prejmete fakturo in dodatne smernice v vključitev fb skupine. Podatki za plačilo so tudi tukaj.

PROSIM IZPOLNITE PRIJAVNICO: ( ime tečaja: meditacija )

Vaše ime (obvezno)

Vaš priimek (obvezno)

Ime tečaja (obvezno)

Morebitne poškodbe/zdravila/težave (obvezno)

Telefon (obvezno)

Email (obvezno)

Kje ste izvedeli za nas: (obvezno)

 Facebook Instagram Google iskalnik Youtube Prijatelji Članki Spletna stran Oglas Drugo

Želim prejemati novosti, obvestila na mejl:

 DA

V želji, da poslujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), prosimo za vašo privolitev, da lahko MOKINI YOGA CENTER vpisane osebne podatke uporabi za obveščanje o morebitnih akcijah, delavnicah itd.

Današnji datum (obvezno)


Rešite uganko: