meditacija_manifestacija_srcna-vizija_vizija-za-leto-2023_energijska-podpora_mokini-yoga

Online meditacija: SRČNA VIZIJA

Energijska podpora za leto 2023

09.01.2023

Kaj pravite na to, da vstopite v novo leto polni pozitivne energije? Energetsko opolnomočeni in z znanjem h kateremu se lahko vračate tudi tekom leta? Delavnica je namenjena vsem, ki želijo OZAVESTITI in PREBUDITI SRČNO VIZIJO. V vseh oblikah. Obilje srčnosti v duhovnem in materialnem svetu. Obilje nasmeha, sproščenosti, zaupanja, zdravja, novih poslovnih priložnosti, udobnega življenja, ljubečega partnerskega odnosa.. obilje vsega, kar napolni srce. In to zmoremo prav vsi. Resnično. Včasih potrebujemo le malce vzpodbude, pravo soredotočenost in nekaj izjemnih tehnik. Vabljeni na manifestacijo srčnega obilja.

Kaj boste prejeli na delavnici:

 • konkretne tehnike za manifestacijo vizije,
 • rituale za manifestacijo vizije,
 • pdf z vajami, ki ga boste prejeli na mejl,
 • vodeno vizualizacijo manifestacije srčne vizije,
 • srčno meditacijo ( za harmonijo čaker )
 • mudro za manifestacijo srčne vizije,
 • mantro za opolnomočenje življenjske energije,
 • tehnike, kako se osvoboditi in razrešiti omejujočih prepričanj glede zaupanja v manifestacijo( velikokrat ljudje namreč menijo, da niso vredni vsega dobrega, kar nam ponuja življenje..)
 • pozitivno vzpodbudo in motivacijo, da se odprejo vsemu dobremu v življenju.

V kolikor se ne morete pridružiti v živo ( kar je sicer idealno ), prejmete posnetek v fb skupino ( dostop do 16.01. )


Delavnica pa seveda ni namenjena “hitri rešitvi”, niti ni čarobna tabletka, ki reši vse izzive. Potrebna je srčna praksa. Je pa čudovit korak k spoznavanju izjemnih tehnik in prepoznavanju, kako zelo smo odgovorni za to, kaj se nam dogaja v življenju. Zato v svoje življenje povabimo energijo vsega dobrega in dvignemo SVOJO VIBRACIJO. Saj veste, podobno privlači podobno.

ENERGIJA SRCA JE NAJMOČNEJŠA FREKVENCA.


meditacija-srcne-vizije_mokini-yoga_obilje-vsega-dobrega_dvig-energije

Kako poteka delavnica in kako se prijavite:

 • izpolnite prijavnico, ki se nahaja spodaj pod tekstom,
 • označite, da želite prejemati obvestila, da vas lahko obvestim o delavnici ( seveda se lahko kadarkoli odjavite, če sporočil ne želite prejemati, a sporočila pošiljam največ enkrat tedensko in z energijo ljubezni in z veliko uporabnih informacij ),
 • v ponedeljek dopoldan boste prejeli dodatne smernice in povabilo na ZOOM srečanje, link si shranite in se poskusite prijaviti nekje 5 minut prej, da začnemo točno. Potrebujete torej le internetno povezavo, potem pa uporabite računalnik, telefon, tablico,
 • skupaj bomo 90 min, torej začetek ob 18:30 – 20:00 ure,
 • pripravite si miren in sproščen prostor, morda prižgite kadilo, svečko, imejte kak zvezek in pisalo,
 • za morebitna vprašanja, bomo imeli nekje 10 minut časa pred koncem srečanja.

simona-vrhovec_mokini-yoga_joga-ljubljana_joga-za-zacetnike_joga-meditacija_ples_uciteljski-tecaj-jogeKdo sem jaz: Sem Simona Vrhovec in sem predana učiteljica hatha yoge, sem ustanoviteljica mednarodne šole Mokini yoga school RYS 200. Izobražujem kader za hatha jogo, yin jogo & TKM, myo yin jogo. Kreatorka različnih online programov, jogijskih & duhovnih oddihov, Reiki master, raziskovalka življenje, Soul Coach in NLP master. Pod mojim okriljem se je izšolalo večje število reiki praktikov, učiteljic joge. Poučevala sem na stotine ljudi in bila v knjigi dr. Vinod Verma, Joga – naravna pot bivanja. Sama združujem različna znanja in se učim pri najboljših učiteljih njihovega področja. Tudi na tej delavnici bom prepletala znanja in modrosti tradicionalnih pristopov iz ajurvede, tradicionalne kitajske medicine, energijske medicine in tudi novejših, kot je na primer NLP.

Pridružite se še 3 – mesečnemu tečaju ajurvedske, yin in hormonske joge. Začetek 17.01. Več informacij TUKAJ.

INVESTICIJA:

 • 33€

 

POSEBNA UGODNOST: 1 + 1. Prijavite sebe in prijatelja/-ico in manifestirajte ugodneje. Plačilo za dve osebi ( poravna vse skupaj ena oseba ) je tako le 50€.


 

 

Mesto je dokončno rezervirano s plačilom. Odjava in vračilo plačila ni mogoče. Lahko pa v celoti koristi druga oseba ( sami najdete ), za ta termin.

Dodatno: Program je namenjen vsem, ki so psihofizično zdravi in stabilni ( se ne zdravijo zaradi psihičnih bolezni ). Praksa na lastno odgovornost. Organizator si pridružuje pravico do spremembe termina, v primeru višje sile. V primeru tehničnih težav, bo posnetek pripravljen v naprej in možen naknaden ogled.

Podarite lahko tudi kot DARILO.

podari-ljubezen_darilni-bon_joga-ljubljana_meditacija_joga_joga-za-zacetnike_joga-za-hormone_mokini-yoga

PROSIM IZPOLNITE PRIJAVNICO:

Ime tečaja je SRČNA VIZIJA ( obvezno izpolnite ). Po izpolnitvi prijavnice, boste prejeli generični mejl z vsemi podatki za plačilom ( preverite vsiljeno pošto ). Podatki za plačilo so tudi tukaj. Po plačilu pošljem fakturo.

Vaše ime (obvezno)

Vaš priimek (obvezno)

Ime tečaja (obvezno)

Morebitne poškodbe/zdravila/težave (obvezno)

Telefon (obvezno)

Email (obvezno)

Kje ste izvedeli za nas: (obvezno)

 Facebook Instagram Google iskalnik Youtube Prijatelji Članki Spletna stran Oglas Drugo

Želim prejemati novosti, obvestila na mejl:

 DA

V želji, da poslujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), prosimo za vašo privolitev, da lahko MOKINI YOGA CENTER vpisane osebne podatke uporabi za obveščanje o morebitnih akcijah, delavnicah itd.

Današnji datum (obvezno)


Rešite uganko: