uciteljski-tecaj_postani-ucitelj-joge_hatha-joga_joga-ljubljana_mokini-yoga

Učiteljski tečaj za naziv hatha joga učitelj

09.05.2020

Pridružite se že 7. generaciji strokovno usposobljenih joga učiteljev. Po celi Sloveniji in izven Slovenije poučujejo naši učitelji, saj so pridobili tudi certifikat z mednarodno veljavo. Želimo si izobraziti kvaliteten kader, predvsem pa si želimo, da to življenjsko poslanstvo opravljajo ljudje s srcem in dušo. Joga je življenjski stil in ta šola je šola za življenje.

Namen učiteljskega tečaja:

Tradicionalna hatha joga temelji na besedilu Hatha joga pradipika in je priročnik k Patandžalijevim joga sutram. To besedilo opisuje telesne vaje, s katerimi se lahko telo kot orodje usmeri na pot k sebi. Poznamo več zvrsti joge in vsaka izmed njih ima neko svojo posebnost, drugačen pristop, vendar z isto namero. Učiteljski tečaj, ki ga predstavljam v tem programu zajema celovito znanje, kot ga učijo v Indiji, podkrepljeno z avtentičnimi besedili School of Santhi, India , Kerala. Tako bomo dali velik poudarek raziskovanju različnim stopnjam, plastem človeka. Energetska plast, fizična plast, duhovna plast, um in karmični vzorci, prepričanja, ki vplivajo iz našega nezavednega delovanja.

Učiteljski program joge je sistematično in strokovno organiziran. Zagotavlja interdisciplinarno znanje, praktične izkušnje ter mentorstvo. Strokovni kader bo udeležencem zagotovil bogato in široko znanje, podkrepljeno z dolgoletnimi izkušnjami. Naša vizija je, da udeleženci prejmejo poglobljeno in široko znanje iz različnih področjih, jih motiviramo k lastni praksi in vzpodbujamo k nenehnemu usposabljanju in iskanju lastnega, unikatnega stila poučevanja.

6 – mesečni strokovni program za učitelja hatha joge 2 je usklajen z Yoga Alliance USA.

Udeleženci, ob uspešnem zaključku, prejmejo certifikat z nazivom Učitelj hatha joge. Učenec prejme mednarodni certifikat RYT200.

Postanite najboljši učenec joge in učitelj joge, kliknite na prijavnico. Učitelj joge je namreč ves čas učenec. Pomembno je, da postane joga del vsakdana. Da se ves čas izobražujemo.

Predmetnik:

1.Jogijske tehnike:

– asane in modifikacija asan – uporaba jogijskih pripomočkov  – pranajama – meditacija  – sproščanje in joga nidra ( jogijska didaktika in pedagogika – filozofija joge in pregled jogijskih besedil – učna delavnica  – kundalini joga – energetska anatomija  – osnova manter, muder, bandh in kriy  – prilagojeni programi za ciljne skupine  -joga kot življenjski stil – etika

2. Anatomija in fiziologija

3. Hospitacije ( 40 ur )

4. Asistenca ( 10 ), ki se jih opravi pod vodstvom v Mokini yoga centru

5. Delo v skupinah

Early bird ponudba do 09.04.2020

Prijavite se že danes in se odločite za korak sebi in izpolnitvi svojega poslanstva, prebuditvi notranjega miru.

Več o tečaju in prijavnica, kliknite tu.

Simona Vrhovec je ustanoviteljica mednarodne šole Mokini yoga school RYS200 in ima najvišji mednarodni naziv E-RYT500, YACEP. Je tudi ustanoviteljica Duhovne akademije Amba in je predvsem raziskovalka duhovnosti.