manifestacija-obilja

Online delavnica: MANIFESTACIJA OBILJA

ponedeljek, 29.06.2020

Triurna delavnica je namenjena vsem, ki želijo v svoje življenje povabiti energijo obilja. V vseh oblikah. Obilje v duhovnem in materialnem svetu. Obilje nasmeha, sproščenosti, zaupanja, zdravja, novih poslovnih priložnosti, udobnega življenja, ljubečega partnerskega odnosa.. obilje vsega, kar napolni srce. In to zmoremo prav vsi. Resnično. Včasih potrebujemo le malce vzpodbude, pravi fokus in nekaj izjemnih tehnik. Vabljeni na manifestacijo obilja.

Kaj boste prejeli na delavnici:

 • konkretne tehnike za manifestacijo obilja,
 • rituale za manifestacijo obilja,
 • pdf z vajami, ki ga boste prejeli na mejl,
 • vodeno vizualizacijo manifestacije obilja,
 • mudro za priklic obilja,
 • mantro za priklic obilja,
 • tehnike, kako se osvoboditi in razrešiti omejujočih prepričanj glede prejema obilja ( velikokrat ljudje namreč menijo, da niso vredni vsega dobrega, kar nam ponuja življenje..)
 • reiki seanso na daljavo ( po želji )
 • pozitivno vzpodbudo in motivacijo, da se odprejo vsemu dobremu v življenju.

+ DARILOritual in pripomočki za priklic obilja, kar prejmete po pošti  ( pošljem po delavnici, brezplačno pošiljam le po Sloveniji )

manifestacija-obilja-1

Delavnica pa seveda ni namenjena “hitri rešitvi”, niti ni čarobna tabletka, ki reši vse izzive. Potrebna je praksa. Je pa čudovit korak k spoznavanju izjemnih tehnik in prepoznavanju, kako zelo smo odgovorni za to, kaj se nam dogaja v življenju. Zato v svoje življenje povabimo energijo vsega dobrega.

Kako poteka delavnica in kako se prijavite:

 • izpolnite prijavnico, ki se nahaja spodaj pod tekstom,
 • označite, da želite prejemati obvestila, da vas lahko obvestim o delavnici ( seveda se lahko kadarkoli odjavite, če sporočil ne želite prejemati, a sporočila pošiljam največ enkrat tedensko in z energijo ljubezni in z veliko uporabnih informacij ),
 • v ponedeljek dopoldan boste prejeli dodatne smernice in povabilo na ZOOM srečanje, link si shranite in se poskusite prijaviti nekje 5 minut prej, da začnemo točno. Potrebujete torej le internetno povezavo, potem pa uporabite računalnik, telefon, tablico,
 • skupaj bomo 3 ure, torej začetek ob 18:00 – 21:00 ure,
 • v kolikor se odločite tudi za reiki, zaključimo ob 21:20 uri,
 • pripravite si miren in sproščen prostor, morda prižgite kadilo, svečko, imejte kak zvezek in pisalo,
 • za morebitna vprašanja, bomo imeli nekje 10 minut časa pred koncem srečanja.

 

simona-vrhovec_mokini-yoga_joga-ljubljana_joga-za-zacetnike_joga-meditacija_ples_uciteljski-tecaj-jogeKdo sem jaz: Sem Simona Vrhovec in sem predana učiteljica hatha yoge, sem ustanoviteljica mednarodne šole Mokini yoga school RYS 200Duhovne akademije Amba in različnih online programov, trenutno najbolj pričakovanim PREBUJENA, jogijskih & duhovnih oddihov, Reiki master, raziskovalka življenje, Soul Coach in NLP master. Pod mojim okriljem se je izšolalo večje število reiki praktikov, učiteljic joge. Poučevala sem na stotine ljudi in bila v knjigi dr. Vinod Verma, Joga – naravna pot bivanja.

Sama združujem različna znanja in se učim pri najboljših učiteljih njihovega področja. Tudi na tej delavnici bom prepletala znanja in modrosti tradicionalnih pristopov in tudi novejših, kot je na primer NLP.

 

INVESTICIJA:

 • Manifestiraj ZDAJ – 44€, prejmete predavanje, pdf gradivo, ritual po pošti.
 • Manifestiraj ZDAJ² – 66€ – prejmete predavanje, pdf gradivo, ritual po pošti, + REIKI seanso na daljavo.

Zakaj je reiki tako izjemna energijska tehnika? Saj še dodatno opolnomoči, zasidra naše vizije, sanje, cilje, ki jih želimo manifestirati. Pri priklicu obilja je to zagotovo izjemna podpora, ki balansira naše energetsko telo. Nas energetsko podpre in dvigne našo energijo na višjo raven. Ko smo opolnomočeni pa lahko kreiramo, ustvarjamo, smo polni pozitivne vzpodbude. Sama izvajam tradicionalni USUI REIKI.

 

Izberite med tema dvema variantama in s plačilom določenega zneska, je razumljeno za kateri paket ste se odločili.

Mesto je dokončno rezervirano s plačilo. Odjava in vračilo plačila ni mogoče. Lahko pa v celoti koristi druga oseba ( sami najdete ), za ta termin.

Dodatno: Program je namenjen vsem, ki so psihofizično zdravi in stabilne ( se ne zdravijo zaradi psihičnih bolezni ). Praksa na lastno odgovornost. Organizator si pridružuje pravico do spremembe termina, v primeru višje sile. V primeru tehničnih težav, bo posnetek pripravljen v naprej in možen naknaden ogled.

 

PROSIM IZPOLNITE PRIJAVNICO:

 

Ime tečaja je Manifestiraj ZDAJ. Po izpolnitvi prijavnice, boste prejeli generični mejl z vsemi podatki za plačilom ( preverite vsiljeno pošto ).

 

Vaše ime (obvezno)

Vaš priimek (obvezno)

Ime tečaja (obvezno)

Morebitne poškodbe/zdravila/težave (obvezno)

Telefon (obvezno)

Email (obvezno)

Kje ste izvedeli za nas: (obvezno)

 Facebook Instagram Google iskalnik Youtube Prijatelji Članki Spletna stran Oglas Drugo

Želim prejemati novosti, obvestila na mejl:

 DA

V želji, da poslujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), prosimo za vašo privolitev, da lahko MOKINI YOGA CENTER vpisane osebne podatke uporabi za obveščanje o morebitnih akcijah, delavnicah itd.

Današnji datum (obvezno)


Rešite uganko: