online-hatha-yoga-teacher-training_mokini-yoga_simona-vrhovec

ONLINE MEDNARODNI UČITELJSKI TEČAJ ZA NAZIV HATHA JOGA UČITELJ/ICA

oktober 2020 – junij 2021

Pridružite se že sedmi generaciji izjemnih učiteljev hatha joge.

Kljub izzivom, ki ga ponuja današnje življenje in različne preizkušnje, lahko ostajamo učenci joge. Program je tako v obliki online tečaja, saj lahko ostajamo povezani, v svetlobi in delamo na duhovni rasti na več načinov. ZDAJ je čas za fleksibilnost, ZDAJ je čas, da vztrajamo na svoji duhovni poti, ZDAJ je čas osebno transformacijo.


Vse poteka preko Zoom-a in skrite Fb skupine. Po izkušnjah pretekle skupine, so povratne informacije takšne.

Izjemno, lahko sem večkrat pogledala vsebino, slišala čisto druge stvari, si dopolnila zapiske in tako mi ni ušla nobena informacija, kar se lahko zgodi na delavnicah v živo. Odličen sistem, hvala.

Tvoja energija je tako močna, da sem imela občutek, da smo skupaj v živo. In res, ko smo bili na Zoomu smo se tudi videli, poklepetali. Istočasno pa nisem bila odsotna od družine ali se vozila iz oddaljenega kraja.

Tvoje znanje je tako izjemno in globoko, da sem ta način res vzljubila. Na začetku mi ni bila všeč ta ideja, ker imam rada osebni stik, ampak s tvojo energijo na predanostjo sem kar srkala znanje in mislim, da znam še več, kot če bi bil drugačen način.

Po zaključku tečaja vem, da imam dovolj znanja, da takoj začnem voditi jogo. Zaslužna si ti, ki si nas vodila in vztrajala,nas motivirala, da smo presegli tremo vodenja in nas vodila kar online. Vse si videla in predala izjemne povratne informacije, kako izvajamo asane. Jaz sem navdušena.


Kvaliteta, strokovnost, predanost in ljubezen do joge so skupni imenovalci, ko opisujemo o program. V vseh letih poučevanja se zavedamo, da pot ustvarja učenec sam. Vse znanje je na voljo, pomembno pa je, da se ozavesti, da je joga življenjski stil. Vsakodnevna praksa in disciplina pri sadhani – duhovni praksi.

Predvidoma bo program v slovenskem jeziku, saj dajemo prednost vpisu tečajnikom iz Slovenije. Skupina je omejena na maksimalno 9 oseb, zato pohitite s prijavo.

Najbolj pogosta vprašanja:

1.Ali lahko pristopim k tečaju, če sem začetnik/ca?

Po mojih izkušnjah je marsikdo lahko več kot uspešno dokončal šolanje. Je pa potrebna motivacija in zavedanje, da je joga del vsakdana in predane prakse.

2. Kaj če ne morem spremljati tečaja v živo?

To je več kot zaželeno, saj imate tudi možnost vprašanj, če karkoli ni jasno. Vsebino drugače predelate sami, nekaj vsebine pa bo na razpolago tudi v posnetku.

3. Ali tečaj naredi vsak?

Kljub temu, da je tečaj online, se pričakuje predanost, redno oddajanje nalog in nadgradnja znanja. Na koncu je tudi preverjanja znanja, kjer se pričakuje strokovnost in znanje, ki se pričakuje od učitelja joge.

4. Ali lahko vzamem individualno uro? 

Seveda, imate možnost individualne ure z učiteljico. Upošteva se vam celo 20% popust.

5. Kakšne so še ostale ugodnosti?

Prejmete online vsebino ( FB ) z več kot 80 urami različnih stilov joge, pranajamo, meditacijo. Pri določenih ostalih programih se vam podari popust.

6. Kakšen certifikat dobim?

Prejmete mednarodni certifikat za Hatha jogo, Mokini yoga school RYS200, 200 ur, ki je v skladu z Yoga Alliance, kamor se lahko registrirate po uspešno opravljenem tečaju.

7. Kaj če vmes zanosim?

Potem se praksa asan prilagodi vašemu stanju in zmožnostim.

8. Ali lahko izpit opravljam v drugem terminu?

Učence vzpodbujamo, da naredijo izpit v dogovorjenem terminu. V kolikor ni mogoče, se organizira drugi rok. Pristop z doplačilom.

9. Kaj potrebujem za celoten tečaj?

Obvezni pripomočki: jogijska podloga, 2 kvadra, jogijski trak, deka, meditacijska blazina. Dobro internetno povezavo in miren prostor, da lahko aktivno spremljate program. Fb profil. Pisalo in zvezek. Pdf gradivo prejmete na vaš mejl.

Kdo je vodilna učiteljica tečaja?

Simona Vrhovec, mednarodna učiteljica joge in meditacije, z najvišjim možnim nazivom, ERYT500, YACEP in ustanoviteljica mednarodne šole Mokini yoga school RYS200 in Duhovne akademije Amba. Znanje iz Indije prenaša na svoje učence. Sledi tradicionalni hatha jogi in sistemu. Več, kliknite TUKAJ.

Več o programu in prijavnica, kliknite TUKAJ.

Joga je korak k sebi. Spodbuja pogled navznoter, da prebudimo največjega učitelja. Sledimo svoji dušni poti. Prvi korak k temu je praksa tišine in stika z dihom.