poletna-joga_online-joga_joga-za-zacetnike_mokini-yoga_joga-slovenija_ajurvedska-joga_yin-joga_energijska-medicina

SRČNO JOGA POLETJE Z MOKINI YOGO

20.06. – 17.08.2023

Vadite z mano, kjerkoli že ste.

Ajurvedska joga 

Yin, Myo, Acu yin joga

Energijska medicina

Naj bodo poletni meseci jogijsko obarvani. Kombinacija ajurvedske joge, yin joge, acu yin joge, myo yin joge in energijske medicine. Idealna kombinacija in zakladnica znanja v teoriji in praksi. Poudarek negi ženske energije in opolnomočenje na vseh ravneh.

Posnetki pa vam ostanejo za vedno v skriti FB skupini. Ste za harmonično poletje in prakso kjerkoli že ste? Potem  si čim prej rezervirajte svoje mesto.

Zakaj je ta ideja tako čudovita?

– ker boste lahko vadili kadarkoli in si posnetek ogledali lahko tudi večkrat,
– vadite lahko, kjerkoli že ste, potrebujete le internetno povezavo,
– imeli boste dostop do različnih jogijskih praks in tako izkusili raznolikost,
– ker lahko vadijo začetniki in tisti, ki jogo že poznajo, saj vedno pokažem alternative in prakso s pripomočki,
– ker boste prejeli podrobne informacije o različnih pristopih k jogi,
– ker niste omejeni na čas, prostor ali celo vožnjo do vadbe,
– ker lahko posnetke gledate za nazaj,
– ker lahko vadite, tudi če greste na dopust ali poslovno pot,
– ker vodite pod vodstvom izkušene učiteljice joge, ki ima najvišji mednarodni naziv ERYT500 in je ustanoviteljica mednarodne šole,
– ker lahko vadite s prijateljico ali celo družino.

Spoznajte filozofijo tradicionalne kitajske medicine, hatha joge in ajurvede in najnovejših praks iz miofascialnega sproščanja.

Kako bo praksa potekala?

– 3 vadbe tedensko bodo pripravljene v skriti FB skupini SRČNO JOGA POLETJE in bodo posnete v naprej,
– vsak teden boste prejeli 1 prakso ajurvedske joge ( torek ), 1 prakso yin yoge ali acu yin ali myo yin ( sreda ) in 1 prakso energijske medicine ( četrtek ), VSAJ 12 JOGIJSKIH PRAKS MESEČNO! Vsi prejmete vse posnetke.
– vadba bo na voljo od 06:00 ure zjutraj ( ogledate pa si lahko kasneje kadarkoli ),
– potrebujete joga podlogo, kakšno deko in predlagam tudi jogijski kvader in trak, za miofascialno sproščanje pa 2 teniški žogici,
– potrebujete miren kotiček, da si vzamete ta čas le zase in se napolnite s pozitivno energijo ( lahko pa spremljate kar iz plaže oz. kot vam srce poželi ),
– postanemo FB prijatelji ( pošljite prošnjo za prijateljstvo na osebni profil Simona Vrhovec ) in nato vas povabim v skrito skupino z imenom SRČNO POLETJE,
– predate se praksi in prakso po želji večkrat izvajate.

Sama vadba traja 60 min, vsak drugi teden. En teden so prakse dolge 30 minut. Namen različno dolgih praks je ravno to, da spoznate, da lahko v vsakem časovnem okvirju naredite res veliko koristnega za vaše telo.  Zdaj ni več izgovorov, sedaj se lahko sprostite in namenite ta čas sebi in to brez slabe vesti.


 

POVRATNE INFORMACIJE UDELEŽENCEV 

Ti si . Hvala Simona, za vse in vsako tehniko posebej. A.S.

Prvič poskusila ta način. Se mi zdi , da se je v meni vse sprostilo po napornem dnevu. M.Š.G.

Simona že ko vas začnem poslušat, se sprostim, ker je vaš glas tako prijetno sproščujoč. Res hvala za tole. M.Č.

Vadbe so zakladnica znanja. Zame, moje domače, marsikaj pa uporabim tudi pri poučevanju joge mojim učencem. R.T.

Hormoni so res hvaležni. To je nekaj za mojo dušo. Hvala za vse. M.C.


 

 

Opis vadbe:

Jogijska praksa vsebuje prakso asan, meditacije, dihalnih tehnik in sproščanja. Sami dnevi pa bodo razdeljeni na različno stopnjo znanja in različnih pristopov k jogi. Zato, lahko v resnici najdete vadbo, ki vam ustreza. Obenem pa se seznanite in navdušite tudi nad drugimi pristopi.

  • AJURVEDSKA JOGA

Združitev znanja hatha joge in ajurvede. Tako bom vključevala znanje za podporo doš v poletnih mesecih. Pristop je natančno voden s pomočjo jogijskih pripomočkov in z variacijami. Vadba seveda vključuje tudi dihalne tehnike ( pranajamo ), meditacijo in mudre. Vsekakor pa bomo pri hatha jogi tokrat tudi krepili moč mišic & uma & energiji. Namenjena harmoniji – na vseh ravneh. Praksa ob torkih. Več o ajurvedski jogi, lahko preberete tudi TUKAJ.

  • YIN, MYO IN ACU YIN JOGA

Yin yoga je pristop, ki izvira iz daoizma in povezujemo s tradicionalno kitajsko medicino. Namenjeno je globokemu sproščanju, raztezanju, idealno v primeru poškodb, pri stresnem načinu življenju. V položajih raztezanja ostajamo dlje časa in je vodena s pomočjo pripomočkov. Je zelo nežna vadba, z izjemnimi zdravilnimi učinki. Vplivamo na meridiane in posledično harmonijo v Organih, ki so povezani z občutki ( TKM ). Praksa ob sredah. Posebni poudarek bo na elementu ognja in kovine, tako da bomo harmonično poskrbeli zase. Vsekakor pa povem še kaj o hrani, ki nas takrat podpre in filozofiji yin yang. Več o yin jogi lahko preberete TUKAJ.

Pa spoznali bomo seveda tudi še kakšno akupunkturno točko za podporo z acu yin jogo. To je najnovejši trend, kjer vključujemo yin jogo in masažo akupunkturnih točk. Oglejte si krajši posnetek TUKAJ.

Dodajam še prakso myo yin joge in miofascialnega sproščanja, kjer s pripomočki hidriramo, regeneriramo in negujemo globlja tkiva in seveda vplivamo na zdravje fascije, našega najbogatejšega senzoričnega organa. Več o myo yin jogo lahko preberete TUKAJ.

  • ENERGIJSKA MEDICINA

Gre za uravnovešanje telesnih energij za optimalno zdravje, radost in vitalnost. Posebni poudarek bom dala podpori ženskam, ki gremo skozi različne hormonske izzive vsak mesec in seveda skozi različna življenjska obdobja. Tako bomo opolnomočili, zaščitili telo in se naučili izjemnih rutin, ki nam lahko pomagajo tudi pri podpori imunskega sistema. Vaje so na podlagi znanja iz akupunkture, čaker in drugih izjemnih energijskih praks. Sprostimo stres in prebudimo vitalnost. Kombinirala bom tudi s hormonsko jogo, predvsem seveda s poudarkom za ženske. Več o hormonski jogi, TUKAJ. Praksa ob četrtkih.

DODATNO DARILO: 4 prakse MYO.DANCE prakse. Gre za preplet plesnih tehnik, barre prakse, plesnega gibanja in izražanja. Kot večletna profesionalna plesalka in tudi svetovna prvakinja v plesu, je plesno izražanje še vedno velik del mene. Ustvarila sem poseben program, kjer združujem plesne tehnike za toniranje celega telesa, prebuditev ženske senzualne energije in kreativnega izražanja. Je bolj kardio, kar je idealno za tople poletne dni in inspiracijo, da zaplešete tudi kje na plesišču. Povežite se s svojim telesom, opustite napetost in naj steče čutna Shakti energija.

Kdo vodi?

simona-vrhovec_mokini-yoga_joga-tecaj_poletna-joga

 

Sem Simona Vrhovec, učiteljica hatha yoge, yin yoge, myo yin joge,acu yin joge,  meditacije in še in še..Predana sem jogi in jo tudi živim. Vsak dan. To ljubezen želim tudi z vami. Iz mojega doma v vaš dom ( no, morda pa tudi jaz kdaj iz počitnic ). Da bo čim bolj udobno, prijetno in sproščeno. Sem tudi ustanoviteljica mednarodne šole Mokini yoga school RYS 200. Strokovno, sproščeno, z ljubeznijo do joge. To bo vodilo celotnega tečaja. Vabim vas v mojo družbo.

Pridružite še strokovnim izobraževanjem: Hatha joga učiteljski tečaj, Yin joga & TKM, Myo yin & miofascialno sproščanje, Acu yin, joga za otroke Mini zen in joga za najstnike Super zen.

Spoznajte avtorske afirmacijske kartice za ženske Prebujena Shakti in otroke Kaj je tvoja supermoč? in knjigo za otroke Zmajček Skrbožer.


 

Kdaj začnemo?

20.06. – 17.08.2023

Investicija:

  • 88€ za celoten tečaj

Ugodnost: 5% popust za vse, ki so že bili na kakšnem mojem online joga tečaju ( cena je tako 83,60€ ). 10% popust za moje certificirane učitelje hatha joge, yin joge, myo yin joge, joge za otroke Mini zen in najstnike Super zen ( cena je tako 79,20€ ). Popusti se ne seštevajo.

Sam tečaj je vreden mnogo več, a ker si želim, da je joga dostopna čisto vsem, sem pripravila ta izjemen paket udobja tudi v obliki cene. Možen je zakup le celotnega tečaja.


 

Dodatno:

Pred vadbo se posvetite z zdravnikom. Vadba na lastno odgovornost. Odjava in vračilo plačila ni mogoče. Mesto je rezervirano s plačilom. Mesto se ne prenaša na drugo osebo ali drug termin/tečaj/delavnico. Po zaključku tega obdobja, vam praksa ostane.

Po izpolnitvi prijavnice prejmete generični mejl z vsemi podatki za plačilo ( preverite v promocijska sporočila ali spam ). Podatki za plačilo so tudi TUKAJ. Po plačilu prejmete fakturo. Ko postanemo fb prijatelji pa pošljem tudi povabilo v skupino.

PROSIM IZPOLNITE PRIJAVNICO ( ime tečaja: POLETJE )

Vaše ime (obvezno)

Vaš priimek (obvezno)

Ime tečaja (obvezno)

Morebitne poškodbe/zdravila/težave (obvezno)

Telefon (obvezno)

Email (obvezno)

Kje ste izvedeli za nas: (obvezno)

 Facebook Instagram Google iskalnik Youtube Prijatelji Članki Spletna stran Oglas Drugo

Želim prejemati novosti, obvestila na mejl:

 DA

V želji, da poslujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), prosimo za vašo privolitev, da lahko MOKINI YOGA CENTER vpisane osebne podatke uporabi za obveščanje o morebitnih akcijah, delavnicah itd.

Današnji datum (obvezno)


Rešite uganko: