postaniodlicen-certificiran-ucitelj-joge-9
Je jogijska pot že del vašega življenja? Se z jogo šele spoznavate? Vas je pritegnil klic k novi življenjski poti in poslanstvu? Vam veliko pomeni osebna in duhovna rast? Ali pa želite kariero kot mednarodno certificirani učitelj joge?

Vprašanj in ciljev je lahko veliko. Vsem pa je skupen podoben odgovor in to je, da se pridružite mednarodno priznani šoli Mokini yoga school RYS200 ( registrirano pri Yoga Alliance ). Skupina izjemnih in visoko šolanih strokovnjakov, na svojem področju, vas bodo vodili na 6 – mesečnem izobraževanju in duhovni poti.

To ni samo šola, kjer postanete učitelj joge. To je šola za življenje. Dotaknemo se vseh plasti človeka in pogledamo v globino sebe. Se soočimo s preteklostjo in prebujamo duhovno rast.

Rastemo in se učimo.

Simoni Vrhovec, ki je vodilna učiteljica na strokovnem izobraževanju in ima najvišji mednarodni naziv E-RYT500, je izjemno pomembna visoka kvaliteta znanja in predaja le-tega na najvišji ravni. Sam tečaj je namenjen resnim in predanim učencem, ki jim je pomembno znanje, srčnost in ljubezen do joge. Se zavedajo odgovornosti, ko postanejo učitelji joge in sledijo ciljem, ki so v najvišje dobro svojim učencem.

Več o samem izobraževanju preberite na povezavi: http://mokini.si/uciteljski-joga-tecaj/

Pričetek: 7.APRIL 2018

Pridružite se nam na izjemnem popotovanju!

Namaste.