ajurvedska-joga_yin-joga_hormonska-joga_mokini-yoga_joga-tecaj-online

AJURVEDSKA JOGA

YIN JOGA

HORMONSKA JOGA

3 – MESEČNI ONLINE TEČAJ

17.01. – 06.04.2023

Vadite z mano, kjerkoli že ste. V novo leto stopimo z vitalno in harmonično energijo.

Hatha yoga z ajurvedo

Yin yoga s tradicionalno kitajsko medicino

Hormonska joga

Joga iz celega sveta, različni pristopi in filozofija. Vse skupaj združeno v bogat zimsko – pomladni online joga tečaj. Vsebina, ki spoštuje letne čase in naravo in tako prilagodim prakso za optimalno podporo telesa, uma in energije. In to z zelo raznolikimi tehnikami. Edini tečaji v Sloveniji, kjer združujem znanje tako iz ajurvede tradicionalne kitajske medicine in tokrat tudi svet hormonov. Saj veste, da je naše zdravje odvisno od hormonskega stanja? Želite torej harmonično energijo? Želite podpreti svoj imunski sistem? Želite vaditi z učiteljico, ki ima najvišji mednarodni naziv? Potem vabljeni, tu sem zato, da podelim ZNANJE in PRAKSO z vami. Poudarek na raziskovanju hormonskega ravnovesja.

Zakaj je ta ideja tako čudovita?

– ker boste lahko vadili kadarkoli in si posnetek ogledali lahko tudi večkrat,
– vadite lahko, kjerkoli že ste, potrebujete le internetno povezavo,
– imeli boste dostop do različnih jogijskih praks in tako izkusili raznolikost,
– ker lahko vadijo začetniki in tisti, ki jogo že poznajo, saj vedno pokažem alternative in prakso s pripomočki,
– ker boste prejeli podrobne informacije o različnih pristopov k jogi,
– ker niste omejeni na čas, prostor ali celo vožnjo do vadbe,
– ker lahko posnetke gledate za nazaj,
– ker lahko vadite, tudi če greste na dopust ali poslovno pot,
– ker vodite pod vodstvom izkušene učiteljice joge, ki ima najvišji mednarodni naziv ERYT500 in je ustanoviteljica mednarodne šole,
– ker lahko vadite s prijateljico ali celo družino.

Spoznajte filozofijo tradicionalne kitajske medicine in yin joge, hatha joge in hormonske joge.

Kaj so povedali udeleženci mojih tečajev?

Vrhunska praksa boš, prosim, razmislila še o tečajih dalje? Ker tole se “mora” nadaljevati . Oooo, kaj pa zmorem narediti saj ne morem verjeti! Niti vedela nisem, da zmorem kaj takšnega. Hvaležna sem za to izkušnjo! Jeeee! Hvala! S.K.H.
Hvala za čudovite vadbe in neprecenljivo znanje…Se pridružim tudi na naslednji tečaj.. M.Č.
Hvala za čudovite vadbe. Veliko novega znanja sem pridobila, super pa je tudi to, da se bom k posnetkom lahko vedno znova vračala. In to znanje zato ne bo pozabljeno, kar je res neprecenljivo. Namaste M.Ž.
Simona, hvala za tvojo pozitivno energijo, srčnost, predanost, znanje in neprecenljive izkušnje. S.R.

 

Kako bo praksa potekala?

– 3 vadbe tedensko bodo pripravljene v skriti FB skupini HORMONSKA JOGA, a bodo posnete v naprej,
– vsak teden boste prejeli 1 prakso hatha yoge z ajurvedo ( torek ), 1 prakso yin yoge s TKM ( sreda ) in 1 prakso hormonske joge ( četrtek ), VSAJ 12 JOGIJSKIH PRAKS MESEČNO! Vsi prejmete vse posnetke.
– vadba bo ob 11:00 uri naložena v skupino ( ogledate pa si jo lahko ob uri ali pa kadarkoli kasneje )
– potrebujete joga podlogo, kakšno deko in predlagam tudi jogijski kvader in trak, zaželen bolster in teniška žogica.
– potrebujete miren kotiček, da si vzamete ta čas le zase in se napolnite s pozitivno energijo,
– postanemo FB prijatelji in nato vas dodam v skrito skupino ( pošljite povabilo na osebni profil – Simona Vrhovec ),
– predate se praksi in prakso po želji večkrat izvajate

Opis vadbe:

Jogijska praksa vsebuje prakso asan, meditacije, dihalnih tehnik in sproščanja. Sami dnevi pa bodo razdeljeni na različno stopnjo znanja in različnih pristopov k jogi. Zato, lahko v resnici najdete vadbo, ki vam ustreza. Obenem pa se seznanite in navdušite tudi nad drugimi pristopi. Sama vadba traja 60 min, vsak drugi teden. Zaradi načina življenja in natrpanega urnika, pa bo tokrat dva tedna, v mesecu, vadba po 30 minut. Zakaj? Včasih si ljudje enostavno ne morejo vzeti eno uro časa, pol ure pa je lažje. Tako, lahko še vedno vzdržujejo dobro telesno počutje in spoznajo, da lahko naredimo veliko tudi v takšnem časovnem okvirju. Zdaj ni več izgovorov, sedaj se lahko sprostite in namenite ta čas sebi in to brez slabe vesti. In povabite zraven še družino.

  • HATHA YOGA

Hatha joga praksa bo vodena s pomočjo jogijskih pripomočkov in z variacijami. Vključujem prakso po doshah in dodajam elemente ajurvede, saj sta to dve vedi, ki hodita z roko v roki. Vadba seveda vključuje tudi dihalne tehnike ( pranajamo ), meditacijo in mudre. Vsekakor pa bomo pri hatha jogi tokrat tudi krepili moč mišic & uma & energiji. Namenjena harmoniji – na vseh ravneh. Praksa ob torkih. Povezovali bomo z modrostjo ajurvede, z večjim fokusom na uravnoteženost VATA in KAPHA doshe, saj v zimskem, pomladnem času lažje pride do neuravnoteženosti. Ko se povežemo z energijo narave, pa lahko povabimo uravnoteženost v naše življenje. Ha – pomeni sonce, Tha – pomeni luna in ti dvi energiji bomo povezovali in združevali. V teoriji in praksi bomo pogledali, kako si s pomočjo ajurvede in joge pomagamo podpreti svoje hormone. Preberite več o hatha jogi. Preberite še o ajurvedski jogi.

ajurvedska-joga_ajur-joga_ayur-joga_mokini-yoga_ajurveda-in-joga

  • YIN YOGA

Yin yoga je pristop, ki izvira iz daoizma in povezujemo s tradicionalno kitajsko medicino. Namenjeno je globokemu sproščanju, raztezanju, idealno v primeru poškodb, pri stresnem načinu življenju. V položajih raztezanja ostajamo dlje časa in je vodena s pomočjo pripomočkov. Je zelo nežna vadba, z izjemnimi zdravilnimi učinki. Vplivamo na meridiane in posledično harmonijo v Organih, ki so povezani z občutki ( TKM ). Praksa ob sredah. Posebni poudarek bo na vode in lesa, tako da bomo harmonično poskrbeli zase. Večji poudarek na meridianu  Mehurja in Ledvic, Jeter in žolčnika. Vsekakor pa povem še kaj o hrani, ki nas takrat podpre in filozofiji yin yang. Pa spoznali bomo seveda tudi še kakšno akupunkturno točko z acu yin jogo in dodali myo yin sproščanje ( sproščanje kronične bolečine, miofascialno sproščanje ). Preberite več o yin jogi in myo yin jogi.

yin-joga_jin-joga_yin-yoga_joga_mokini-yoga_acu-yin-joga_myo-yin-joga

 

  • HORMONSKA JOGA

Hormonska joga združuje elemente klasične tehnike hatha joge, kundalini joge in tibetanske tehnike cirkulacije energije ter joga nidre. Sestavljena je iz posebne serije dinamičnih jogijskih vaj (asan) za reaktivacijo proizvodnje hormonov. S hormonsko jogo spodbujamo in uravnovesimo žleze z notranjim izločanjem in s tem ohranjamo optimalno raven hormonov v našem organizmu. Ja, vse vrste joge vplivajo na naše hormone, a tu gremo bolj konkretno in z razumevanjem zakaj in kako. Z vadbo hormonske joge zmasiramo jajčnike, ščitnico, nadledvične žleze in stimuliramo hipofizo ter tako aktiviramo in uravnovesimo produkcijo hormonov v telesu. Gre namreč za posebno zaporedje prakse. Tokrat bo torej ta praksa namenjena le ženskam. Praksa ob četrtkih. Več o hormonski jogi.

hormonska-joga_joga-za-hormone_mokini-yoga_hormonal-yoga

Kdo vodi?

simona-vrhovec_notranji-nasmeh

Sem Simona Vrhovec, učiteljica hatha yoge, hormonske joge, yin yoge, acuyin joge,  myo yin joge, meditacije, joge za otroke in najstnike, pa prenatal joge in še mnogo več. Predana sem jogi in jo tudi živim. Vsak dan. To ljubezen želim tudi z vami. Iz mojega doma v vaš dom ( no, morda pa tudi jaz kdaj iz počitnic ). Da bo čim bolj udobno, prijetno in sproščeno. Sem tudi ustanoviteljica mednarodne šole Mokini yoga school RYS 200. Strokovno, sproščeno, z ljubeznijo do joge. To bo vodilo celotnega tečaja. Vabim vas v mojo družbo.

Preverite tudi moja strokovna izobraževanja, ki se odvijajo 2022: Učiteljski tečaj hatha jogeYin yoga & TCM teacher training, Učiteljski tečaj joge za najstnikeUčiteljski tečaj joge za otrokeUčiteljski tečaj myo yin joge & miofascialnega sproščanja. Pridobite certifikat.

Spoznajte avtorske afirmacijske kartice za ženske Prebujena Shakti in otroke Kaj je tvoja supermoč?

Kdaj začnemo?

17.01. 2023 in smo skupaj 12 tednov. Vse vam v celoti ostane.

Investicija:

  • 120€ za celoten tečaj ( to je le 40 € na mesec )

Ugodnosti:

10% popust za moje certificirane učitelje hatha joge, yin joge, myo yin joge, joge za otroke Mini zen in najstnike Super zen ( cena je tako 108€ ).

Sam tečaj je vreden mnogo več, a ker si želim, da je joga dostopna čisto vsem, sem pripravila ta izjemen paket udobja tudi v obliki cene. Možen je zakup le celotnega tečaja in ni možno na primer le za en mesec ali dva.

PRAKSO LAHKO PODARITE TUDI KOT DARILO.

podari-ljubezen_darilni-bon_joga-ljubljana_meditacija_joga_joga-za-zacetnike_joga-za-hormone_mokini-yoga

Dodatno:

Pred vadbo se posvetite z zdravnikom. Vadba na lastno odgovornost. Odjava in vračilo plačila ni mogoče. Mesto je rezervirano s plačilom. Mesto se ne prenaša na drugo osebo ali drug termin/tečaj/delavnico. Po zaključku tega obdobja, vam praksa ostane.

Po izpolnitvi prijavnice prejmete generični mejl z vsemi podatki za plačilo ( preverite v promocijska sporočila ali spam ). Po plačilu prejmete fakturo in dodatne smernice v vključitev fb skupine. Podatki za plačilo so tudi tukaj.

PROSIM IZPOLNITE PRIJAVNICO: ( ime tečaja: hormonskajoga)

Vaše ime (obvezno)

Vaš priimek (obvezno)

Ime tečaja (obvezno)

Morebitne poškodbe/zdravila/težave (obvezno)

Telefon (obvezno)

Email (obvezno)

Kje ste izvedeli za nas: (obvezno)

 Facebook Instagram Google iskalnik Youtube Prijatelji Članki Spletna stran Oglas Drugo

Želim prejemati novosti, obvestila na mejl:

 DA

V želji, da poslujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), prosimo za vašo privolitev, da lahko MOKINI YOGA CENTER vpisane osebne podatke uporabi za obveščanje o morebitnih akcijah, delavnicah itd.

Današnji datum (obvezno)


Rešite uganko: