mokini_balasana_joga_yoga

YIN YOGA & RELAX

Praksa, ki navdušuje cel svet. Je preplet indijske filozofije in tradicionalne kitajske medicine. Po vadbi smo sproščeni, lahkotni, umirjeni, regenerirani, osvobojeni napetosti in včasih bolj spočiti, kot po spancu. Vabljeni na relax.

Gre za resnično počasen in nežen pristop, kjer raztezne položaje zadržimo/sproščamo dlje časa. Tako delujemo na mišične fascije, vezivna tkiva, mišice, notranje organe, da se v resnici sprostijo, razbremenijo napetosti. Položaji so podprti s pripomočki, tako da se v položaju lahko v resnici sprostimo in sledimo načelu ahimse.

Raziskujemo/občutimo svet nadijev in meridianov ( kitajska filozofija ) in njihov vpliv na naše notranje organe in splošno počutje.

Je meditativni pristop, ki nas usmerja k zavedanju notranjega miru, tišine in prepustitvi, razbremenitvi. Tako lahko v svoje življenje povabimo svetlobo, lahkotnost, sproščenost.

Vadba je namenjena vsem, ki se želijo umiriti, sprostiti, poglobiti svoje jogijske položaje, kot regenerativna praksa ali le kot alternativa yang praski, življenjskemu stilu.

Koristi prakse, ki jih lahko pridobimo:

 • umiritev uma in sprostitev telesa
 • zmanjša vpliv stresa in anksioznosti
 • izboljša cirkulacijo
 • izboljša gibljivost telesa ( ki zagotovo vpliva na fleksibilnost uma )
 • sprošča fascije in izboljša mobilnost sklepov
 • uravnoteži delovanje notranjih organov in flow chi ali prana energije ( življenjska energija )
 • stik s svojim notranjim svetom ( občutki, vzorci, mentalna napetost.. ) in lažjo komunikacijo s seboj
 • opazovanje morebitnih fizičnih, energetskih “blokad”
 • nežna nega celega sebe
 • regeneracija
 • lažje okrevanje*po poškodbi ali bolečini
 • lažje okrevanje*pri mentalnih naporih
 • čas zase

Praksa traja 60 minut, kjer bo velik poudarek sprostitvi. Del ure pa bo namenjen vodeni vizualizaciji, poglobljenim dihalnim tehnikam, meditaciji in včasih tudi vodenju s koshi zvončkom, drugim tehnikam.

Tečaj je namenjen vsem starostnim skupinam in vsem stopnjam znanja. Vaje se bodo izvajale nežno, s pripomočki in lahkotno energijo. Še posebno je vadba priporočljiva za moške, saj se varno raztezamo v položajih in delujemo globinsko.

Lokacija: Mokini yoga center, Cvetkova 27, Lj – Rudnik

Ura, dan: sreda ob 19:30 uri ( traja 60 minut )

Cena:

 • 120€ ( 12 obiskov )

Prijava obvezna na mejl: info@mokini.si, do zapolnitve mest.

Tečaj vodi Simona Vrhovec, mednarodno certificirana učiteljica joge in meditacije. Ustanoviteljica mednarodne šole Mokini yoga school RYS200. Raziskovalka življenja in shakti energije.

 

Dovolite si predaje, stika s seboj, meditativne in sproščujoče prakse. Včasih potrebujemo le uro relaxa in svet je takoj bolj prijazen, nežen in se počutimo lahkotno. 

Ostalo:

S seboj prinesite svojo joga podlogo ( lahko jo kupite tudi v našem studiu ). Ostali pripomočki so na voljo v studiu. Na vadbo pridete vsaj 5 minut prej, da začnemo točno. Vrata se ob začetku zaprejo, ker želimo udeležencem zagotoviti izjemen in strokoven tečaj. Oblecite se udobno in primerno vadbi. Tečaj se lahko koristi le v celoti in ni prenosljiv na drugo osebo ali na drug termin. Mesto je dokončno rezervirano s plačilom. V primeru neudeležbe, se vplačila ne vrača. V primeru zdravstvenih težav, se pred vadbo posvetujte z zdravnikom. Vadba na lastno odgovornost. Ta tečaj ni nadomestilo medicinskega zdravljenja.

Organizator si pridružuje pravico do spremembe lokacije.

Več: urnik

 

PRIJAVNICA ZA NOVE ČLANE:

Vaše ime (obvezno)

Vaš priimek (obvezno)

Ime tečaja (obvezno)

Morebitne poškodbe/zdravila/težave (obvezno)

Telefon (obvezno)

Email (obvezno)

Kje ste izvedeli za nas: (obvezno)

 Facebook Instagram Google iskalnik Youtube Prijatelji Članki Spletna stran Oglas Drugo

Želim prejemati novosti, obvestila na mejl:

 DA

V želji, da poslujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), prosimo za vašo privolitev, da lahko MOKINI YOGA CENTER vpisane osebne podatke uporabi za obveščanje o morebitnih akcijah, delavnicah itd.

Današnji datum (obvezno)


Rešite uganko: