urnik_simona_vrhovec

Vabljeni na jogijsko popotovanje v Mokini yoga center!

  • Prijavite se na Mednarodni učiteljski tečaj za naziv hatha joga učiteljzačetek 09.maj 2020. Za več informacij kliknite tukaj.
  • Duhovna akademija Amba – 1.letnik, vpisi že potekajo, začetek 14. oktober. Za več informacij, kliknite tukaj.

 

Spremljajte novičke, prijavite se ZDAJ.

Lokacija vadbe: Mokini yoga center, Cvetkova 27, Lj – Rudnik.

Urnik 2019/2020:

Rezervirajte termin na info@mokini.si.

♥ TOREK

 18: 15 – 19:15 ( hatha  joga, stopnja 1 ) 

19:30 – 20:30 ( surya/chandra joga , stopnja 2 ) 

♥ SREDA

18:15 – 19:15 ( joga za ženske – Shakti yoga )

19:30 – 20: 30 ( yin yoga )

♥ ČETRTEK

18:15 – 19:15 ( hatha joga , stopnja 1 )

19:30 – 20:30 ( Moy. dance )

 

Vadba je namenjena tako začetnikom, kot tistim, ki jogo že vadijo. Izberite svojo vrsto vadbe in paket obiskov, glede na vaše želje in življenjski stil.

Ure se v primeru odsotnosti učitelja nadomestijo z drugim učiteljem ali so pravočasno odpovedane ( seveda se v tem primeru, obisk nadomesti/prenese naprej ). V kolikor je premalo prijav za določen termin, vadba odpade. Učitelj si pridružuje pravico do spremembe lokacije vseh vadb, tečajev in delavnic.

simona-vrhovec_mokini-yoga_joga-ljubljana_joga-za-zacetnike_joga-meditacija_ples_uciteljski-tecaj-joge

Simona Vrhovec je ustanoviteljica mednarodne šole Mokini yoga school RYS200 in mednarodno certificirana učiteljica joge E-RYT500. Jogo poučuje s srcem in dušo. Svoj stil poučevanja opisuje, kot enkrat dinamičen, drugič ženstven. Ha – sonce, tha -luna. Popoln balans. Zanima jo globina, ustvarjanje vedno znova, vsak trenutek. Poleg redne vadbe, uči različne tečaje in programe, preverite: Učiteljski tečaj za naziv učitelja joge, Duhovna akademija Amba – 1. letnik.

 

CENIK

  • 3 – MESEČNE KARTE

12 OBISKOV 120€ ( 12 zaporednih obiskov ), 1 krat tedensko

24 obiskov 225 € ( 24 zaporednih obiskov ),  2 krat tedensko

Velja 90 dni, šteje se od dneva plačila.

1 OBISK 15€ 

Med termini ni možne zamenjave ali nadomeščanje ur. V kolikor vadbe v določenem zakupljenem roku ne koristite, zapade. Vračilo plačila ni možno. V primeru tri mesečne vadbe imate možnost enkratne zamenjave vadbe ( velja v zakupljenem terminu in ob predhodnem dogovoru učiteljice ).

Vadba ni prenosljiva na druge osebe.

POPUSTI: Redni študentje & upokojenci imajo 5% popust ( popusti se ne seštevajo ). Veljavno z dokazilom.

Letna vpisnina: 10€.

Prijava na mejl: info@mokini.si

Pogosta vprašanja

  1. Ali lahko moje obiske koristi kdo drug? Ne.
  2. Kako poravnam obiske? Poravnate ob izdaji fakture, na naš transakcijski račun, pred prvim obiskom.
  3. Kaj se zgodi, če ne koristim vseh obiskov v danem terminu? Obiski zapadejo in se jih ne prenaša naprej.
  4. Kdaj se začnejo odštevati ure, ki veljajo 60 dni? Od dneva plačila. Torej, če je plačilo 12.9. je veljavnost 60 dni od tega datuma.
  5. Potrebujem svojo jogijsko blazino?  DA. Lahko pa jo kupite tudi v studiu. Vsi ostali pripomočki ( deke, joga kvadri, trakovi imate na voljo, za uporabo, brezplačno ).

 

Opisi vadb:

V studiu se izvaja hatha yoga. Tradicionalna joga, z modernim pristopom. Kar pomeni, da uporabljamo jogijske pripomočke in res natančno in varno učimo jogijske asane in druge tehnike.

Stopnje so razdeljene na 1,2 in vse stopnje. Stopnja 1 je namenjena začetnikom in tistim , ki jim ustreza bolj počasen pristop. Se želijo poglobiti v osnove in jim ustreza vadba s pripomočki. Hatha yoga 2 je namenjena že bolj izkušenim vadečim. Odhajamo  v  bolj zahtevne asane, kjer je pomembno poznavanje osnov. Surya vadba pomeni, da bo sama ura bolj dinamična in vitalna. Chandra vadba pomeni, da bo več poudarka na  raztezanju, flow vinjasi.

Hatha yoga 1 je namenjena spoznavanju različnih vaj in tehnik, ki lahko pripomorejo k bistvenemu izboljšanju počutja. Še posebno v primeru lordoze, kifoze in skolioze. Vaje bomo izvajali počasi, varno in s pripomočki. Vabljene vse starostne skupine, ki vas obremenjujejo bolečine v hrbtu. Praksa bo vodena tako, da izboljšamo našo cirkulacijo, izboljšamo notranji ogenj, prebudimo notranjo moč Vplivamo na izboljšanje prebave in posledično boljše počutje. Toniramo naše celo telo, prebudimo mišične skupine in na pravilen način vplivamo na celostno počutje. Joga nas uči vzljubiti naše telo, saj lepota izhaja od znotraj. A zagotovo se počutimo bolje, ko odvržemo težo misli, energetsko breme, ki ga lahko nosimo in vzpostavimo stik z našimi čustvi. Ko dosežemo to, naše telo sledi. Kliknite tu za več opisa in prijavo.

A, vseeno bi poudarila, da vsaka hatha joga vadba vpliva na izboljšanje telesne drže, boljšo cirkulacijo, razstrupljanje organizma, boljšo presnovo, bolj umirjen um, raztezanje in krepitev hkrati. Uravnoteženost.  Vadba se tako vedno prilagodi stopnji znanja posameznikom, letnim časom, dosham po ayurvedi, počutju posameznika.

SHAKTI YOGA je namenjena le ženskam in to je edina praksa, kjer so vabljene le ženske. Raziskujemo namreč energetsko maternico, mesečino, hormonske cikle, različne procese v življenju ženske, prebujamo energijo boginj, smo zelo nežne do svojega telesa, raziskujemo čustveni svet, čutni svet, intuitivni svet, meditativni svet in se morda na novo učimo, kako biti ženske. Se izraziti, kreirati, se poglobiti vase. Vsako sredo ob 18:15 uri. Vse stopnje znanja. Kliknite tu za več opisa.

YIN YOGA & RELAX je praksa, ki vedno bolj navdušuje celotni svet. Prepleta se filozofija joge in kitajskega koncepta, zato raziskujemo povezavo in vadbo z določenimi organi in meridiani. V položaje vstopamo nežno, zadržujemo dlje časa, vse skupaj pospremimo z meditativnim dihom in umom. Vadba je s pripomočki, namenjena pa je globinski sprostitvi telesa in izboljšanju fleksibilnosti telesa. Na koncu prakse sledi sproščanje, v obliki vodene vizualizacije, včasih koshi zvončkov ali drugih sprostitvenih tehnik. Vse stopnje znanja. Kliknite tu za več informacij.

MOY.DANCE je avtorski program, ki je namenjen vsem raziskovalcem giba, meditacije, filozofije joge. Ki se želijo osvoboditi vzorcev, ki želijo sprostiti napetost, ki želijo prebuditi lahkotnost, ki želijo začuti sebe v celoti.Pristop je holističen, torej, raziskujemo telo na fizični in subtilni ravni. Le ko pridemo v stik s svojo eterično naravo, lahko v resnici zaživimo. Se iz uma premaknemo v srce. V dušo. Tam niso pomembni koraki, koreografija, nastop za druge, ni dokazovanja, še manj tekmovanja. Gre le za izražanje samega sebe, v različnih energijah. Skozi gib bomo raziskovali energijski svet čaker, elementarni svet čaker. Prebujali pozitivne aspekte in opuščali negativne vzorce. Vse stopnje znanja. Kliknite tu za več opisa.

 

1/1 YOGA

Joga za posameznike Individualna vadba, prilagojena udeležencu glede na njegove želje in predznanje. Strokovnjakinja dveh različnih ved, joge in NLP-ja, sestavi program po meri posameznika. Osebni pristop, coaching in izvajanje joge vplivajo na proces posameznika na različnih nivojih. Tako ta resnično poskrbi za skladnost telesa, duha in uma. Cena: 55€/individualni obisk. Termin: po dogovoru, traja 60 minut.

V kolikor vadbe oseba ne odpove se ji odšteje celotni znesek. Odjava mora biti vsaj 8 ur prej, drugače se odšteje 50% dogovorjene cene.

Spremljajte še objavo različnih delavnic, tečajev..ČAKA NAS IZJEMNA JOGIJSKA SEZONA.

Razpisane delavnice/tečaji v letu 2019/20:

Vadbo, v skupini ali tečaje, lahko podarite tudi v obliki darilnega bona. Kontaktirajte nas na info@mokini.si.

podari-ljubezen_darilni-bon_joga-ljubljana_meditacija_joga_joga-za-zacetnike_joga-za-hormone_mokini-yoga