urnik_simona_vrhovec

V mesecu juliju in avgustu je studio na dopustu. Spremljajte novosti, ki prihajajo v studio.

  • Prijavite se na Mednarodni učiteljski tečaj za naziv hatha joga učiteljzačetek 9. november. Za več informacij kliknite tukaj.
  • Duhovna akademija Amba – 1.letnik, vpisi že potekajo, začetek 14. oktober. Za več informacij, kliknite tukaj.

 

Spremljajte novičke, prijavite se ZDAJ.

Lokacija vadbe: Mokini yoga center, Cvetkova 27, Lj – Rudnik.

Urnik 2019/2020:

Rezervirajte termin na info@mokini.si.

♥ TOREK

 18: 15 – 19:15 ( hatha  joga, stopnja 1 )

19:30 – 20:30 ( surya joga , stopnja 2 ) 

♥ SREDA

18:15 – 19:15 ( joga za ženske – Tečaj Shakti yoga* ) – začetek 9. oktobra!

♥ ČETRTEK

18:15 – 19:15 ( hatha joga , stopnja 1 ) – uči Petra

19:30 – 20:30 ( chandra yoga, stopnja 2 ) 

 

Vadba je namenjena tako začetnikom, kot tistim, ki jogo že vadijo. Izberite svojo vrsto vadbe in paket obiskov, glede na vaše želje in življenjski stil.

Ure se v primeru odsotnosti učitelja nadomestijo z drugim učiteljem ali so pravočasno odpovedane ( seveda se v tem primeru, obisk nadomesti/prenese naprej ). V kolikor je premalo prijav za določen termin, vadba odpade. Učitelj si pridružuje pravico do spremembe lokacije vseh vadb, tečajev in delavnic.

simona-vrhovec_mokini-yoga_joga-ljubljana_joga-za-zacetnike_joga-meditacija_ples_uciteljski-tecaj-joge

Simona Vrhovec je ustanoviteljica mednarodne šole Mokini yoga school RYS200 in mednarodno certificirana učiteljica joge E-RYT500. Jogo poučuje s srcem in dušo. Svoj stil poučevanja opisuje, kot enkrat dinamičen, drugič ženstven. Ha – sonce, tha -luna. Popoln balans. Zanima jo globina, ustvarjanje vedno znova, vsak trenutek. Poleg redne vadbe, uči različne tečaje in programe, preverite: Učiteljski tečaj za naziv učitelja joge, Duhovna akademija Amba – 1. letnik. Ostali aktualni programi:

Tečaj Shakti yoga se začne 09.oktobra. Joga za ženske, ki želijo poglobiti svojo žensko energijo, dvigniti shakti zavest in se osvoboditi. Poudarek bo na vzpostavljanju hormonskega ravnovesja, odkrivanju vzrokov in rešitev boleče mesečine*, opustitev kronične utrujenosti in prebuditev kreativne energije.  Tečaj se izključuje od drugih rednih terminov. Kliknite tukaj za več informacij.

Nekaj smernic ob boleči mesečini ( mesečno perilo ) – kliknite tukaj

CENIK

  • 3 – MESEČNE KARTE

12 OBISKOV 120€ ( 12 zaporednih obiskov ), 1 krat tedensko

24 obiskov 225 € ( 24 zaporednih obiskov ),  2 krat tedensko

Velja 90 dni, šteje se od dneva plačila.

1 OBISK 15€

Med termini ni možne zamenjave ali nadomeščanje ur. V kolikor vadbe v določenem zakupljenem roku ne koristite, zapade. Vračilo plačila ni možno. V primeru tri mesečne vadbe imate možnost enkratne zamenjave vadbe ( velja v zakupljenem terminu in ob predhodnem dogovoru učiteljice ).

Vadba ni prenosljiva na druge osebe.

POPUSTI: Redni študentje & upokojenci imajo 5% popust ( popusti se ne seštevajo ). Veljavno z dokazilom.

Letna vpisnina: 10€.

Prijava na mejl: info@mokini.si

Pogosta vprašanja

  1. Ali lahko moje obiske koristi kdo drug? Ne.
  2. Kako poravnam obiske? Poravnate ob izdaji fakture, na naš transakcijski račun, pred prvim obiskom.
  3. Kaj se zgodi, če ne koristim vseh obiskov v danem terminu? Obiski zapadejo in se jih ne prenaša naprej.
  4. Kdaj se začnejo odštevati ure, ki veljajo 60 dni? Od dneva plačila. Torej, če je plačilo 12.9. je veljavnost 60 dni od tega datuma.
  5. Potrebujem svojo jogijsko blazino?  DA. Lahko pa jo kupite tudi v studiu. Vsi ostali pripomočki ( deke, joga kvadri, trakovi imate na voljo, za uporabo, brezplačno ).

 

Opisi vadb:

V studiu se izvaja hatha yoga. Tradicionalna joga, z modernim pristopom. Kar pomeni, da uporabljamo jogijske pripomočke in res natančno in varno učimo jogijske asane in druge tehnike. Surya vadba pomeni, da bo sama ura bolj dinamična in vitalna. Chandra vadba pomeni, da bo več poudarka na sproščanju, raztezanju, nežni flow vinjasi.

Stopnje so razdeljene na 1,2 in vse stopnje. Stopnja 1 je namenjena začetnikom in tistim , ki jim ustreza bolj počasen pristop. Se želijo poglobiti v osnove in jim ustreza vadba s pripomočki. Stopnja 2 je namenjena že bolj izkušenim vadečim. Odhajamo  v malce bolj zahtevne asane, kjer je pomembno poznavanje osnov. Ko je zapisano vse stopnje, pa je vadba prilagojena vadečim z različnimi variacijami, tako prilagodimo vadbo vsem udeležencem.

Vadba vitalne hrbtenice je namenjena spoznavanju različnih vaj in tehnik, ki lahko pripomorejo k bistvenemu izboljšanju počutja. Še posebno v primeru lordoze, kifoze in skolioze. Vaje bomo izvajali počasi, varno in s pripomočki. Vabljene vse starostne skupine, ki vas obremenjujejo bolečine v hrbtu.

Detox joga bo vodena tako, da izboljšamo našo cirkulacijo, izboljšamo notranji ogenj, prebudimo notranjo moč Vplivamo na izboljšanje prebave in posledično boljše počutje. Toniramo naše celo telo, prebudimo mišične skupine in na pravilen način vplivamo na morebitno izgubo kilogramov. Joga nas uči vzljubiti naše telo, saj lepota izhaja od znotraj. A zagotovo se počutimo bolje, ko odvržemo težo misli, energetsko breme, ki ga lahko nosimo in vzpostavimo stik z našimi čustvi. Ko dosežemo to, naše telo sledi.

A, vseeno bi poudarila, da vsaka hatha joga vadba vpliva na izboljšanje telesne drže, boljšo cirkulacijo, razstrupljanje organizma, boljšo presnovo, bolj umirjen um, raztezanje in krepitev hkrati. Uravnoteženost. Tako sem poimenovala jogo, kot detox ali vitalna hrbtenica le kot usmeritev. Vadba se tako vedno prilagodi stopnji znanja posameznikom, letnim časom, dosham po ayurvedi, počutju posameznika.

Spremljajte še objavo različnih delavnic, tečajev..ČAKA NAS IZJEMNA JOGIJSKA SEZONA.

1/1 YOGA

Joga za posameznike Individualna vadba, prilagojena udeležencu glede na njegove želje in predznanje. Strokovnjakinja dveh različnih ved, joge in NLP-ja, sestavi program po meri posameznika. Osebni pristop, coaching in izvajanje joge vplivajo na proces posameznika na različnih nivojih. Tako ta resnično poskrbi za skladnost telesa, duha in uma. Cena: 55€/individualni obisk. Termin: po dogovoru, traja 60 minut.

Razpisane delavnice/tečaji v letu 2019/20:

Vadbo, v skupini ali tečaje, lahko podarite tudi v obliki darilnega bona. Kontaktirajte nas na info@mokini.si.

podari-ljubezen_darilni-bon_joga-ljubljana_meditacija_joga_joga-za-zacetnike_joga-za-hormone_mokini-yoga