urnik_simona_vrhovec

Želite postati joga učitelj? Potem se nam pridružite na Učiteljski tečaj, ki bo 13. oktobra.

Spremljajte novičke, prijavite se ZDAJ.

Lokacija vadbe: Mokini yoga center, Forsterjeva 40, Lj – Bežigrad ( zemljevid )

Urnik 2018/2019:

♥ PONEDELJEK

07:30 – 08:30 ( vse stopnje ) – vodi Nike

♥ TOREK

18:15 – 19:15 ( stopnja 1 ) – vodi Nike

 19:30 – 20:30 ( surya joga , stopnja 2 ) – vodi Simona

♥ SREDA

07:30 – 08:30 ( vse stopnje ) – vodi Nike

17:00 – 18:00 ( tečaj Happy nosečke* ) – vodi Simona

18:15 – 19:15 ( MOY.DANCE, vse stopnje ) – vodi Simona ( začnemo oktobra )

♥ ČETRTEK

18:15 – 19:15 ( stopnja 1 ) – vodi Ajda

 19:30 – 20:30 ( chandra yoga, stopnja 2 ) – vodi Simona

♥ PETEK

19:00 – 20:00 ( meditacija, joga nidra, sproščanje, vse stopnje ) – vodi Simona

Vadba je namenjena tako začetnikom, kot tistim, ki jogo že vadijo. Izberite svojo vrsto vadbe in paket obiskov, glede na vaše želje in življenjski stil. Tako bodo morda nekaterim bolj odgovarjali fiksni termini. Lahko pa si poljubno izbirate vadbo, glede na vaš časovni okvir.

Ure se v primeru odsotnosti učitelja nadomestijo z drugim učiteljem ali so pravočasno odpovedane ( seveda se v tem primeru, obisk nadomesti/prenese naprej ). V kolikor je premalo prijav za določen termin, vadba odpade.

EKIPA

simona-vrhovec_mokini-yoga_joga-ljubljana_joga-za-zacetnike_joga-meditacija_ples_uciteljski-tecaj-joge

Simona Vrhovec je ustanoviteljica mednarodne šole Mokini yoga school RYS200 in mednarodno certificirana učiteljica joge E-RYT500. Jogo poučuje s srcem in dušo. Svoj stil poučevanja opisuje, kot enkrat dinamičen, drugič ženstven. Ha – sonce, tha -luna. Popoln balans. Zanima jo globina, ustvarjanje vedno znova, vsak trenutek. Poleg redne vadbe, uči različne tečaje in programe, preverite: Učiteljski tečaj za naziv učitelja joge, Online program: Mini zen, Zdravje v vaših rokah, Jogijski oddih in Reiki tečaj 1. stopnja, Promocija zdravja na delovnem mestu.

Tečaj Happy nosečke se začne 3. oktobra in traja tri mesece ( do 26. decembra ). Po novem letu začnemo z novim tečajem. Cena za celoten tečaj znaša 120€. Pripeljite prijateljico in obema priznamo popust v višini 10€. Tečaj se izključuje od drugih rednih terminov.

ajda-lovec_mokini-yoga-center_joga-ljubljana_hatha-joga_joga-za-zacetnike_dnevi-odprtih-vrat_joga-bezigrad

Ajda Lovec uči hatha jogo in osnove, ki so namenjene začetnemu koraku k spoznavanju gibalnih zmožnosti našega telesa. Vadba je zasnovana tako, da vsak najde udobje v položaju in se poveže z mirnim dihom, ki je osnova za sproščeno nadaljevanje v poglobljene položaje in tehnike dihanja. Posledično se položaje zadržuje nekaj dihov več, saj se tako učimo opazovati in prepoznavati odzive telesa in uma. Je certificirana učiteljica joge.

Pridružite se ji na jogi za začetnike, vsak četrtek ob 18.15 uri.

 

nike-jerant_mokini-yoga-center_jutranja-oga_joga-za-zacetnike_joga-ljubljana_joga-bezigrad_uciteljski-tecaj-joge

Nike Jerant je certificirana učiteljica hatha joge. Izobraževala se je in upešno zaključila mednarodni tečaj pri Mokini yoga school RYS200. Rada se potopi v jogo in razume, da joga niso samo telesni položaji. Pravi, da smo na svetu zato, da ljubimo. Morda je prav zato njen stil poučevanja ženstven, vsekakor pa sistematičen in varen za učence.

Pridružite se ji na jutranji jogi, ponedeljek in sreda ob 07:00 uri in jogi za začetnike torek ob 18:15 uri.

 

CENIK

  • 1 – MESEČNE KARTE

4 OBISKI, fiksen termin 45 € ( velja 30 dni )

8 OBISKOV, fiksen termin 80 € ( velja 30 dni )

Mesečna neomejena je 100€.

Za fleksibilen termin se prišteje 10€ od osnovne postavke ( Primer: 4 fleksibilni obiski, v terminu 30 dni, znaša 55€ ).

  • 3 – MESEČNE KARTE

12 OBISKOV 120€ ( velja 90 dni ), hodite 1 krat tedensko

24 obiskov 225 € ( velja 90 dni ), hodite 2 krat tedensko

Trimesečna neomejena 280 ( velja 90 dni )

Za fleksibilen termin se prišteje 10€ od osnovne postavke ( Primer: 12 fleksibilnih obiskov, v terminu 90 dni,  znaša 150€ )

POLLETNA NEOMEJENA KARTA – 500€ ( veljavnost 182 dni )

1 OBISK 15€

Izbirajte med fiksnimi ali fleksibilnimi paketi. V primeru, da se odločite za fiksen termin ni možne zamenjave med termini. V kolikor vadbe v določenem zakupljenem roku ne koristite, zapade. Vračilo plačila ni možno.

V primeru, da se odločate za fleksibilni paket, pa si sami izbirate, kdaj pridete na vadbo. Vpisujete se v razpredelnico. Na vadbo se prijavljate in odjavljate najkasneje 8 ur pred vadbo. V kolikor je odjava kasneje, se vam odšteje, zapade. Vračilo plačila ni možno.

Vadba ni prenosljiva na druge osebe.

PONUDBA ZA NOVE ČLANE: Tisti, ki še niso vadili z nami IMAJO akcijsko ponudbo – 4 obiski le 28€ ( fleksibilen termin, veljavnost 22 dni)

POPUSTI: Redni študentje & upokojenci imajo 5% popust. Veljavno z dokazilom.

Letna vpisnina: 10€.

Prijava na mejl: info@mokini.si

Pogosta vprašanja

  1. Ali lahko moje obiske koristi kdo drug? Ne.
  2. Kako poravnam obiske? Poravnate ob izdaji fakture, na naš transakcijski račun, pred prvim obiskom.
  3. Kaj se zgodi, če ne koristim vseh obiskov v danem terminu? Obiski zapadejo in se jih ne prenaša naprej.
  4. Ali lahko obiskujem vadbo enkrat zjutraj, drugič torek, naslednji teden pa recimo v četrtek? Lahko, če izberete fleksibilen paket obiskov.
  5. Kdaj se začnejo odštevati ure, ki veljajo 60 dni? Od dneva plačila. Torej, če je plačilo 12.9. je veljavnost 60 dni od tega datuma.
  6. Potrebujem svojo jogijsko blazino?  DA. Lahko pa jo kupite tudi v studiu. Vsi ostali pripomočki ( deke, joga kvadri, trakovi imate na voljo, za uporabo, brezplačno ).

 

Opisi vadb:

V studiu se izvaja hatha yoga. Tradicionalna joga z modernim pristopom. Kar pomeni, da uporabljamo jogijske pripomočke in res natančno in varno učimo jogijske asane in druge tehnike. Surya vadba pomeni, da bo sama ura bolj dinamična in vitalna. Chandra vadba pomeni, da bo več poudarka na sproščanju, raztezanju, nežni flow vinjasi.

Stopnje so razdeljene na 1,2 in vse stopnje. Stopnja 1 je namenjena začetnikom in tistim , ki jim ustreza bolj počasen pristop. Se želijo poglobiti v osnove in jim ustreza vadba s pripomočki. Stopnja 2 je namenjena že bolj izkušenim vadečim. Odhajamo  v malce bolj zahtevne asane, kjer je pomembno poznavanje osnov. Ko je zapisano vse stopnje, pa je vadba prilagojena vadečim z različnimi variacijami, tako prilagodimo vadbo vsem udeležencem.

Ob petkih je čas za sproščanje, joga nidro in umiritev. Vzeli se bomo čas za meditacijo, pranajamo in odložili stres celotnega tedna.

Ob sredah bomo aktivirali telo na malce bolj ženstven način. Moy.dance je avtorski program, ki vključuje barre vadbo, jogijske tehnike za prebuditev ženske energije in ples za dušo. Spustite si lase in zaplešite z nami.

Spremljajte še objavo različnih delavnic, tečajev..ČAKA NAS IZJEMNA JOGIJSKA SEZONA.

1/1 YOGA

Joga za posameznike Individualna vadba, prilagojena udeležencu glede na njegove želje in predznanje. Strokovnjakinja dveh različnih ved, joge in NLP-ja, sestavi program po meri posameznika. Osebni pristop, coaching in izvajanje joge vplivajo na proces posameznika na različnih nivojih. Tako ta resnično poskrbi za skladnost telesa, duha in uma. Cena: €45/individualni obisk Cena na domu: € 35/individualni obisk. Termin: po dogovoru, traja 60 minut.

Ostale delavnice v letu 2018:

Sodelovanja izven studia in termini vadbe:

TOREK, 7:30 – 8:30 ( Plesna šola Miki ), Radomlje

ČETRTEK, 7:30 – 8:30 ( Plesna šola Miki ), Radomlje

Za termine izven studia veljajo druge cene. Za več informacij nas prosim kontaktirajte.