urnik_simona_vrhovec

Urnik – poleti smo na dopustu!

Spodaj je le okvirni cenik, ki se bo  še kaj dopolnil v novi sezoni.

Želite postati joga učitelj? Potem se nam pridružite na Učiteljski tečaj, ki bo 15. septembra!

Uživajte v poletnih mesecih in se nam pridružite na vadbo že 10. septembra. Spremljajte novičke, prijavite se ZDAJ.

Urnik:

PONEDELJEK

07:00 – 08:00 ( vse stopnje )

TOREK

18:15 – 19:15 ( stopnja 1 )

 19:30 – 20:30 ( surya joga , stopnja 2 )

SREDA

07:00 – 08:00 ( vse stopnje )

18:00 – 19:00 ( MOY.DANCE, vse stopnje )

ČETRTEK

18:15 – 19:15 ( stopnja 1 )

 19:30 – 20:30 ( chandra yoga, stopnja 2 )

PETEK

19:00 – 20:00 ( meditacija, joga nidra, sproščanje, vse stopnje )

Vadba je namenjena tako začetnikom, kot tistim, ki jogo že vadijo. Izberite svojo vrsto vadbe in paket obiskov, glede na vaše želje in življenjski stil. Tako bodo morda nekaterim bolj odgovarjali fiksni termini. Lahko pa si poljubno izbirate vadbo, glede na vaš časovni okvir.

Ure se v primeru odsotnosti učitelja nadomestijo z drugim učiteljem ali so pravočasno odpovedane ( seveda se v tem primeru, obisk nadomesti/prenese naprej ). V kolikor je premalo prijav za določen termin, vadba odpade.

CENIK

  • 1 – MESEČNE KARTE

4 OBISKI, fiksen termin 45 € ( velja 30 dni )

8 OBISKOV, fiksen termin 80 € ( velja 30 dni )

Mesečna neomejena je 100€.

Za fleksibilen termin se prišteje 10€ od osnovne postavke ( Primer: 4 fleksibilni obiski, v terminu 30 dni, znaša 55€ ).

  • 3 – MESEČNE KARTE

12 OBISKOV 120€ ( velja 90 dni ), hodite 1 krat tedensko

24 obiskov 225 € ( velja 90 dni ), hodite 2 krat tedensko

Trimesečna neomejena 280 ( velja 90 dni )

Za fleksibilen termin se prišteje 10€ od osnovne postavke ( Primer: 12 fleksibilnih obiskov, v terminu 90 dni,  znaša 150€ )

POLLETNA NEOMEJENA KARTA – 500€ ( veljavnost 182 dni )

AKCIJA – s plačilom do 18.08. je polletna neomejena karta le 460€ ( veljavnost 182 dni, od začetka sezone )

1 OBISK 15€

Izbirajte med fiksnimi ali fleksibilnimi paketi. V primeru, da se odločite za fiksen termin ni možne zamenjave med termini. V kolikor vadbe v določenem zakupljenem roku ne koristite, zapade. Vračilo plačila ni možno.

V primeru, da se odločate za fleksibilni paket, pa si sami izbirate, kdaj pridete na vadbo. Vpisujete se v razpredelnico. Na vadbo se prijavljate in odjavljate najkasneje 8 ur pred vadbo. V kolikor je odjava kasneje, se vam odšteje, zapade. Vračilo plačila ni možno.

Vadba ni prenosljiva na druge osebe.

PONUDBA ZA NOVE ČLANE: Tisti, ki še niso vadili z nami IMAJO akcijsko ponudbo – 4 obiski le 28€ ( fleksibilen termin, veljavnost 22 dni). Prva ura je v mesecu septembru BREZPLAČNA ( velja za tiste, ki z nami še niso vadili ).

POPUSTI: Redni študentje & upokojenci imajo 5% popust. Veljavno z dokazilom.

Letna vpisnina: 10€.

Pogosta vprašanja

  1. Ali lahko moje obiske koristi kdo drug? Ne.
  2. Kako poravnam obiske? Poravnate ob izdaji fakture, na naš transakcijski račun, pred prvim obiskom.
  3. Kaj se zgodi, če ne koristim vseh obiskov v danem terminu? Obiski zapadejo in se jih ne prenaša naprej.
  4. Ali lahko obiskujem vadbo enkrat zjutraj, drugič torek, naslednji teden pa recimo v četrtek? Lahko, če izberete fleksibilen paket obiskov.
  5. Kdaj se začnejo odštevati ure, ki veljajo 60 dni? Od dneva plačila. Torej, če je plačilo 12.9. je veljavnost 60 dni od tega datuma.
  6. Potrebujem svojo jogijsko blazino?  DA. Lahko pa jo kupite tudi v studiu. Vsi ostali pripomočki ( deke, joga kvadri, trakovi imate na voljo, za uporabo, brezplačno ).

 

Opisi vadb:

V studiu se izvaja hatha yoga. Tradicionalna joga z modernim pristopom. Kar pomeni, da uporabljamo jogijske pripomočke in res natančno in varno učimo jogijske asane in druge tehnike. Surya vadba pomeni, da bo sama ura bolj dinamična in vitalna. Chandra vadba pomeni, da bo več poudarka na sproščanju, raztezanju, nežni flow vinjasi.

Stopnje so razdeljene na 1,2 in vse stopnje. Stopnja 1 je namenjena začetnikom in tistim , ki jim ustreza bolj počasen pristop. Se želijo poglobiti v osnove in jim ustreza vadba s pripomočki. Stopnja 2 je namenjena že bolj izkušenim vadečim. Odhajamo  v malce bolj zahtevne asane, kjer je pomembno poznavanje osnov. Ko je zapisano vse stopnje, pa je vadba prilagojena vadečim z različnimi variacijami, tako prilagodimo vadbo vsem udeležencem.

Ob petkih je čas za sproščanje, joga nidro in umiritev. Vzeli se bomo čas za meditacijo, pranajamo in odložili stres celotnega tedna.

Ob sredah bomo aktivirali telo na malce bolj ženstven način. Moy.dance je avtorski program, ki vključuje barre vadbo, jogijske tehnike za prebuditev ženske energije in ples za dušo. Spustite si lase in zaplešite z nami.

Spremljajte še objavo različnih delavnic, tečajev..ČAKA NAS IZJEMNA JOGIJSKA SEZONA.

1/1 YOGA

Joga za posameznike Individualna vadba, prilagojena udeležencu glede na njegove želje in predznanje. Strokovnjakinja dveh različnih ved, joge in NLP-ja, sestavi program po meri posameznika. Osebni pristop, coaching in izvajanje joge vplivajo na proces posameznika na različnih nivojih. Tako ta resnično poskrbi za skladnost telesa, duha in uma. Cena: €45/individualni obisk Cena na domu: € 35/individualni obisk. Termin: po dogovoru, traja 60 minut.

Sodelovanja izven studia in termini vadbe:

TOREK, 7:30 – 8:30 ( Plesna šola Miki ), Radomlje

ČETRTEK, 7:30 – 8:30 ( Plesna šola Miki ), Radomlje

Za termine izven studia veljajo druge cene. Za več informacij nas prosim kontaktirajte.