super-imuncek_imunski-sistem-otrok_delavnica-za-otroke_mini-monkini-yoga_joga-za-otroke

SUPER IMUNČEK

3 – urna ONLINE DELAVNICA na Zoomu

sobota, 21.10.2023 ob 09:00 uri

Podprite otroka na vseh ravneh z delavnico SUPER IMUNČEK. Včasih usmerimo pozornost le na fizično odpornost, a pomembno se je zavedati, da je potrebno podpreti vse nivoje. Se vam je že kdaj zgodilo, da je otrok zbolel v nekaj minutah, ko je izvedel, da gre mama sama na obisk? Starši so potem velikokrat nemočni, saj ne vedo, kako pomagati celostno. Pripravila sem izjemno delavnico z učinkovitimi tehnikami, ki podprejo otroka na vseh nivojih – fizično, čustveno, mentalno in energetsko. In najbolje je to, da boste lahko marsikatero tehniko naučili tudi otroka, da izvaja samostojno.

Z redno prakso dvigovanja vibracije se lahko lažje sooča z izzivi ali pa do odziva sploh ne pride več. Vsekakor pa je pomembno, da to prakticira tudi odrasla oseba, ki je ob otroku. Že preko zrcalnih nevronov se namreč otrok odziva na energije odrasle osebe.

Kaj boste spoznali na delavnici:

 • Hygo metoda za podporo harmonije čustev,
 • meditacija za umiritev nemirnega uma, praksa je prilagojena otrokom,
 • akupresurne točke za podporo fizičnega in čustvenega zdravja ( pomoč pri kašlju, nespečnosti – moram, glavobolu, prehladu, strahu, jezi,
 • vaje za umiritev živčnega sistema, vagusni živec,
 • vaje za harmonijo na energijski ravni iz energijske medicine, 
 • podpora otroku na daljavo za okrepitev celostnega dobrega počutja, 
 • DODATNO: izjemna tehnika za dvig in umiritev energije in podpore za odrasle – mikrokozmična orbita, harmonija yin in yang energije

Za koga je ta delavnica:

 • učitelje, vzgojitelje, varuške, plesne učitelje, pedagoge,
 • starše in skrbnike,
 • za vse, ki razumejo, da je potrebno gledati otroka celostno in si želijo spoznati tudi bolj alternativni, holistični pristop.

 

Tehnike in vaje so prilagojene otrokom in za otroke. Naučili se jih boste sami in jih predali dalje na kreativen in osebni način. Vsekakor je potrebno vedeti, da je vsak otrok edinstven in unikaten, zato se tehnike na ta način prilagodijo njim.


Kaj boste prejeli v delavnici:

 • predavanje in praksa polno izjemnih in koristnih informacij ( znanje za življenje ),
 • povzetek predavanja v pdf obliki,
 • 10% popust na knjigo Zmajček Skrbožer ( velja s plačilom do 15.11.2023 )
 • 10% popust na cinkovo mazilo iz AbsoluCBD

Kaj potrebujete:

 • delavnica poteka v živo preko Zoom aplikacije, zato potrebujete le internetni dostop in obvezno delujočo kamero. Udeleženec lahko uporabi le eno napravo preko katere spremlja delavnico, kamera pa je obvezno ves čas prižgana s prisotnim udeležencem, udeleženec naj uporabi na Zoomu ime in priimek, ki je isti kot ob prijavi,
 • miren kotiček, kjer vas ne motijo in lahko sproščeno sledite,
 • povzetek predavanja pošljem na vaš mejl pred začetkom predavanja, vseeno priporočam še kakšno pisalo in zvezek, saj veliko povem med predavanjem,
 • dve uri pred začetkom predavanja pošljem tudi povezavo do predavanja in povzetek predavanja.

Dodatne smernice: Delavnica poteka v živo, posnetek bo na voljo v skriti fb skupini do 23.10.2023, 21:00 ure. Delavnica poteka od 09:00 – 12:00 ure. Obvezno je prižgana kamera med predavanjem. Med samim predavanjem je mikrofon izključen, na koncu pa bo možnost za vprašanja. Na delavnico se pridružite vsaj 5 minut prej, da začnemo točno. V primeru, da se pridružite kasneje, vas spustimo na predavanje, ko opazimo, da ste se pridružili.

Predavateljica:

simona-vrhovec_mokini-yoga_joga-tecaj_uciteljski-tecaj-joge_ajurveda_tkm_hatha-joga

 

Simona Vrhovec, ki sem učiteljica joge za otroke in odrasle. Že vrsto let predavam in poučujem kader za učitelje joge za otroke in odrasle. Sem tudi NLP Coach in NLP Learning Coach za otroke. Sem Reiki Master, kristaloterapvtka in praktik energijskih tehnik. Kreirala sem tudi afirmacijske kartice za otroke Kaj je tvoja supermoč? in knjigo za otroke Zmajček Skrbožer. Ves čas se izobražujem na različnih področjih in tako združujem svoja znanja. Menim, da manjka pristop na energijski ravni in vsekakor menim, da so ravno tukaj najbolj dovzetni otroci. Zato sem kreirala to delavnico, ki vam bo v izjemno podporo. Za vas in otroke. Če smo v energiji harmonije, smo bolj samozavestni in se lažje soočamo z izzivi. In obratno, če temu ni tako. Tekom delavnice bomo tako raziskovali sodelovanje med umom, telesom, čustvi in energijo. Obiščite tudi Youtube kanal Mini Monkini yoga.

Izobražujem tudi strokovni kader za hatha jogo, acuyin jogo, myo yin jogo in ajurvedsko jogo.

Investicija:

 • 55€ 

DODATNA UGODNOST – 10% popust za vse, ki so končali učiteljski tečaj joge za otroke in najstnike Mini zen in Super zen.

5% popust za učitelje Mokini yoga school hatha joga, acuyin joga, myo yin joga. 

Popust se ne sešteva. Mesto je dokončno rezervirano s plačilom. Zadnji rok za prijavo in plačilo je  do 19.10. oziroma do zapolnitve mest. Odjava in vračilo in ni mogoče, niti zamenjava za drug termin, delavnico ( tudi če se delavnice ne udeležite ). Po plačilu pošljemo fakturo na vaš e-naslov. Praksa na lastno odgovornost. V primeru višje sile se delavnica prestavi na drug termin. Z izpolnitvijo prijavnice se strinjate z zgoraj zapisanim. V primeru izdaje e – računa ( plačnik vrtec, šola ) se dodatno obračuna še 5€.

PROSIM IZPOLNITE PRIJAVNICO ( ime delavnice: SUPER IMUNČEK ). Po izpolnitvi prijavnice prejmete generično sporočilo s podatki za plačilo ( preverite v promocijsko sporočilo ali smetnjak, včasih ga mejl zazna tam ). Glede na datum izvršbe plačila pa je zgoraj zapisan znesek za plačilo. Podatki za plačilo so tudi TUKAJ.

Vaše ime (obvezno)

Vaš priimek (obvezno)

Ime tečaja (obvezno)

Morebitne poškodbe/zdravila/težave (obvezno)

Telefon (obvezno)

Email (obvezno)

Kje ste izvedeli za nas: (obvezno)

 Facebook Instagram Google iskalnik Youtube Prijatelji Članki Spletna stran Oglas Drugo

Želim prejemati novosti, obvestila na mejl:

 DA

V želji, da poslujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), prosimo za vašo privolitev, da lahko MOKINI YOGA CENTER vpisane osebne podatke uporabi za obveščanje o morebitnih akcijah, delavnicah itd.

Današnji datum (obvezno)


Rešite uganko: