elixir-mladosti_pomlajevanje_nega-zenske-energije_tecaj-za-zenske_mokini-yoga_valentinovo

ELIXIR MLADOSTI

Ljubezen do sebe in prebuditev Shakti energije

Online delavnica za ženske

13.02.2024

Online delavnica Elixir mladosti je namenjena vsem ženskam, ki želijo spoznati različne vaje, ritualčke za nego mladostne energije. Vsako starostno obdobje je čudovito in prebujena ženska to pozdravlja. Želi pa se tudi počutiti najbolje v svoji koži. Ohranja vitalno energijo in ljubečo nego z znanjem iz ajurvede, TKM, celo iz časa Kleopatre.

Pravijo, da zgledam mladostno za svoja leta. Da žarim od znotraj navzven. Kako to naredim? No, zaupam vam na delavnici. Vabljene na čas zase. Ker smo vredne tega. To je prva smernica, ki jo podelim. Drage ženske, pomembno je, da se postavimo na prvo mesto. Tako naša Shakti energija žari in negujemo notranji vrelec življenjske energije.

Kaj boste prejele na delavnici:

 • akupresurne točke za pomlajevalni učinek,
 • mudra za dvig življenjske energije in prebuditev Shakti energije,
 • recept za dve kopeli, pomlajevalni učinek in razstrupljanje,
 • napitek iz TKM in ajuvede za dvig življenjske energije in pomlajevalni učinek,
 • uporaba hidrolatov za nego Shakti energije,
 • invokacija in povezava z Shakti Afrodite, Lakhsmi in drugih arhetipov opolnomočene ženske energije,
 • nega telesa z ajurvedskimi in TKM zdravilnimi rituali,
 • magično podporo in ritualčki z zelišči in cvetlicami,
 • mantra za dvig Shakti energije in pomlajevalni učinek,
 • kundalini meditacija za prebuditev notranjega elixirja,
 • osebno intuitivno sporočilo iz orakeljskih kart,
 • smernice za vsakodnevno ljubečo prakso ljubezni do sebe,
 • tantra ritual združitve Shiva & Shakti energije,
 • e – priročnik/delovni zvezek.

 

Bogat program in znanje, ki resnično obogatijo naš notranji svet. Zapolnijo mesta, ki hrepenijo po ljubezni in ljubeči pozornosti. Tako spoznamo, da imamo elixir darov znotraj nas. Zunanji svet pa je le čudovita češnjica na tortici. Pravo bogastvo pa je vedno znotraj. Vodim vas v ta notranji svet. Vi pa si podarite vseživljenjsko (spo)znanje.

Tibera – urbana ajurveda pokloni 15% popust na program naravne ajurvedske kozmetike. 


Kako poteka delavnica Elixir mladosti in kako se prijavite:

 • izpolnite prijavnico, ki se nahaja spodaj pod tekstom,
 • v sredo dopoldan boste prejeli dodatne smernice in povabilo na ZOOM srečanje, link si shranite in se poskusite prijaviti nekje 5 minut prej, da začnemo točno. Potrebujete torej le internetno povezavo, potem pa uporabite računalnik, telefon, tablico,
 • skupaj bomo od 18:30 – 21:00 ure, 
 • pripravite si miren in sproščen prostor, morda prižgite kadilo, svečko, lahko tudi kristal, imejte kak zvezek in pisalo.

simona-vrhovec_mokini-yoga_joga-za-zenske_pomlajevalni-elixir

Kdo sem jaz: Sem Simona Vrhovec in sem predana učiteljica hatha yoge, yin joge, myo yin joge, acu yin joge. Sem ustanoviteljica mednarodne šole Mokini yoga school RYS 200, in različnih online programov,  jogijskih & duhovnih oddihov, Reiki master, raziskovalka življenje, Soul Coach in NLP master. Pod mojim okriljem se je izšolalo večje število reiki praktikov, učiteljic joge. Poučevala sem na stotine ljudi in bila v knjigi dr. Vinod Verma, Joga – naravna pot bivanja. Sem kreatorka afirmacijskih kartic za ženske Prebujena Shakti in kartic za otroke Kaj je tvoja supermoč? Ustvarila sem tudi interaktivno knjigo za otroke Zmajček Skrbožer.

Sama združujem različna znanja in se učim pri najboljših učiteljih njihovega področja. Tudi na tej delavnici bom prepletala znanja in modrosti tradicionalnih pristopov. 

 

INVESTICIJA:

 • 44€

Mesto je dokončno rezervirano s plačilo. Odjava in vračilo plačila ni mogoče. Lahko pa v celoti koristi druga oseba ( sami najdete ), za ta termin. Podarite lahko tudi darilni bon – čudovito darilo prijateljici. 

darilni-bon_joga-za-zenske_darilo-prijateljici_valentinovo_mokini-yoga

 

Dodatno: Program je namenjen vsem, ki so psihofizično zdravi. Praksa na lastno odgovornost. Organizator si pridružuje pravico do spremembe termina, v primeru višje sile. Na voljo bo tudi posnetek do 29.02.2024, naložen v skrito fb skupino.

PROSIM IZPOLNITE PRIJAVNICO:

Ime tečaja ( elixir ). Po izpolnitvi prijavnice, boste prejeli generični mejl z vsemi podatki za plačilom ( preverite vsiljeno pošto ). Podatki za plačilo so tudi tukaj, sklic datum plačila.

Vaše ime (obvezno)

Vaš priimek (obvezno)

Ime tečaja (obvezno)

Morebitne poškodbe/zdravila/težave (obvezno)

Telefon (obvezno)

Email (obvezno)

Kje ste izvedeli za nas: (obvezno)

 Facebook Instagram Google iskalnik Youtube Prijatelji Članki Spletna stran Oglas Drugo

Želim prejemati novosti, obvestila na mejl:

 DA

V želji, da poslujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), prosimo za vašo privolitev, da lahko MOKINI YOGA CENTER vpisane osebne podatke uporabi za obveščanje o morebitnih akcijah, delavnicah itd.

Današnji datum (obvezno)


Rešite uganko: