joga-ljubljana_joga-tecaji_haha-yoga_akcija_skupinska-vadba_mokini-yoga

Natančneje, nahajamo se na novi lokaciji, Ljubljana – Bežigrad. Oaza miru sredi Ljubljane, obenem pa tako blizu avtobusnih povezav, na voljo pa so kar tri parkirna mesta direktno pred studiem. Tudi okoli studia se zagotovo najde mesto za vse voznike avtomobilov.

In zakaj je ta lokacija tako posebna? Živi in diha za jogo. Tu smo zbrani ljudje, ki raziskujemo starodavne tradicionalne tehnike in jih vključujemo v lastno prakso. Z globokim spoštovanjem do joge in sočloveka, se družimo v ljubezni, miru in radosti.

“Asane, meditacija, pranajama, energijska povezava, ples, osebna in duhovna rast, da zacvetimo v vsej svoji lepoti.”

Skupine so razdeljene na začetnike in tiste, ki jogo vadijo že dlje časa. Potem so tu skupine, kjer so skupine združene. Ker razumemo, da imajo posamezniki različni življenjski stil, smo temu prilagodili načine obiskovanja naših ur. Lahko so fleksibilni ali pa fiksni obiski. Krajše ali daljše vezave.

♥ Lahko se odločite celo za polletne obiske. Do 18. avgusta imate možnost za posebno early bird ponudbo. Preverite tukaj.

“Joga spreminja življenje. Na bolje. Svet je svetlejši in toplejši.”

♥ Dragi začetniki, tudi vas želimo navdušiti nad jogo, zato smo vam pripravili začetniški paket. Preverite tukaj. To je res prijazna ponudba, za iste, ki želijo še malo potipati, kaj jim ustreza.

Vadimo s pomočjo pripomočkov, še posebno začetnike tako pripravimo, da izvajajo vadbo varno in z ustreznim pristopom.

“Joga je 1% teorije in 99% prakse.”

♥ Vsi učitelji so certificirani, izkušeni učitelji joge. Lastnica mednarodne šole Mokini yoga school RYS200, Simona Vrhovec, pa ima najvišji mednarodni naziv izkušena učiteljica joge in meditacije E – RYT500. Vodi in izobražuje generacije novih učiteljev. Če se želite pridružiti strokovnemu tečaju, ki se začne 13. OKTOBRA, kliknite tukaj.

♥ Seveda bomo preko leta organizirali različne tečaje in sodelovanja z izjemnimi strokovnjaki, prijavite se na novice in bodite pravočasno obveščeni.

♥ Preverite še možnost individualnih ur, antistres vadbe za zaposlene, vadbe v paru, reiki srečanja in še in še..Kliknite tukaj.

Pridružite se nam na odprtju novega prostora in se poveselite z nami.

Družimo se v sreči in pozitivni energiji.”