Online delavnica: MANIFESTIRAJ ZDAJ

manifestacija-zdaj_manifestiranje_mokini-yoga

PONEDELJEK, 08.01.2024

Triurna delavnica manifestiraj ZDAJ, je namenjena vsem, ki želijo v svoje življenje povabiti energijo obilja. V vseh oblikah. Obilje v duhovnem in materialnem svetu. Obilje nasmeha, sproščenosti, zaupanja, zdravja, novih poslovnih priložnosti, udobnega življenja, ljubečega partnerskega odnosa.. obilje vsega, kar napolni srce. In to zmoremo prav vsi. Resnično. Včasih potrebujemo le malce vzpodbude, pravi fokus in nekaj izjemnih tehnik. Vabljeni na manifestacijo obilja.

Kaj boste prejeli na delavnici:

 • konkretne tehnike za manifestacijo,
 • praksa uravnoteženosti energijskih centrov, čaker
 • rituale za manifestacijo obilja,
 • pdf z vajami, ki ga boste prejeli na mejl,
 • vodeno vizualizacijo manifestacije obilja,
 • mudro za priklic obilja,
 • mantro za priklic obilja,
 • energijska podpora iz energijske medicine, 
 • tehnike, kako se osvoboditi in razrešiti omejujočih prepričanj glede prejema obilja ( velikokrat ljudje namreč menijo, da niso vredni vsega dobrega, kar jim ponuja življenje..)
 • pozitivno vzpodbudo in motivacijo, da se odprejo vsemu dobremu v življenju.

 

Kaj so povedali udeleženci podobnih delavnic?

Hvala, hvala, polna sem pozitivne energije in zaupam, da se vse res uresniči v moje najvišje dobro. Špela

Všeč mi je, ker dobim konkretne vaje, da jih lahko izvajam tudi sam doma. Peter

Prej sploh nisem razumela, da sama blokiram obilje. Eni vzorci so bili res trdovratni in sem se res osvobodila. Urša

Hvala, ker nas tako nežno a tudi odločno vodiš skozi proces. Yes, manifestiram Zdaaaaaaj! Tjaša


 

Kako poteka delavnica in kako se prijavite:

 • izpolnite prijavnico, ki se nahaja spodaj pod tekstom,
 • v sredo dopoldan boste prejeli dodatne smernice in povabilo na ZOOM srečanje, link si shranite in se poskusite prijaviti nekje 5 minut prej, da začnemo točno. Potrebujete torej le internetno povezavo, potem pa uporabite računalnik, telefon, tablico,
 • skupaj bomo 3 ure, torej začetek ob 18:00 – 21:00 ure, 
 • pripravite si miren in sproščen prostor, morda prižgite kadilo, svečko, lahko tudi kristal, imejte kak zvezek in pisalo.
 • DARILO ZA OTROKEMOJI CILJI

simona-vrhovec_mokini-yoga_joga-ljubljana_joga-za-zacetnike_joga-meditacija_ples_uciteljski-tecaj-jogeKdo sem jaz: Sem Simona Vrhovec in sem predana učiteljica hatha yoge, yin joge, myo yin joge, acu yin joge. Sem ustanoviteljica mednarodne šole Mokini yoga school RYS 200, in različnih online programov,  jogijskih & duhovnih oddihov, Reiki master, raziskovalka življenje, Soul Coach in NLP master. Pod mojim okriljem se je izšolalo večje število reiki praktikov, učiteljic joge. Poučevala sem na stotine ljudi in bila v knjigi dr. Vinod Verma, Joga – naravna pot bivanja. Sem kreatorka afirmacijskih kartic za ženske Prebujena Shakti in kartic za otroke Kaj je tvoja supermoč? Ustvarila sem tudi interaktivno knjigo za otroke Zmajček Skrbožer.

Sama združujem različna znanja in se učim pri najboljših učiteljih njihovega področja. Tudi na tej delavnici bom prepletala znanja in modrosti tradicionalnih pristopov in tudi novejših, kot je na primer NLP. Manifestiraj ZDAJ, življenje, ki podpira srčnost, mir, ljubezen in uresničitev želja. 

manifestacija-obilja_financno-obilje_obilje-ljubezni_mokini-yoga_tecaj-manifestacije

 

INVESTICIJA:

 • 44€

Mesto je dokončno rezervirano s plačilo. Odjava in vračilo plačila ni mogoče. Lahko pa v celoti koristi druga oseba ( sami najdete ), za ta termin.

Dodatno: Program je namenjen vsem, ki so psihofizično zdravi. Praksa na lastno odgovornost. Organizator si pridružuje pravico do spremembe termina, v primeru višje sile. Na voljo bo tudi posnetek do 14.01.2024, naložen v skrito fb skupino.

PROSIM IZPOLNITE PRIJAVNICO:

Ime tečaja ( manifestiram ). Po izpolnitvi prijavnice, boste prejeli generični mejl z vsemi podatki za plačilom ( preverite vsiljeno pošto ). Podatki za plačilo so tudi tukaj, sklic datum plačila.

Vaše ime (obvezno)

Vaš priimek (obvezno)

Ime tečaja (obvezno)

Morebitne poškodbe/zdravila/težave (obvezno)

Telefon (obvezno)

Email (obvezno)

Kje ste izvedeli za nas: (obvezno)

 Facebook Instagram Google iskalnik Youtube Prijatelji Članki Spletna stran Oglas Drugo

Želim prejemati novosti, obvestila na mejl:

 DA

V želji, da poslujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), prosimo za vašo privolitev, da lahko MOKINI YOGA CENTER vpisane osebne podatke uporabi za obveščanje o morebitnih akcijah, delavnicah itd.

Današnji datum (obvezno)


Rešite uganko: