tecaj-za-zenske_moy-dance_kardio_pilates_barre-tehnike_ples_vaje-za-moc_mokini-yoga_mooni

MOY. DANCE™

Celostna vadba za ženske

8 – tedenski online tečaj

11.06. – 01.08.2024

Že nekaj časa iščete vadbo, ki združuje različne gibalne prakse? Želite opolnomočiti telo in zasijati od znotraj navzven? Vabljeni na edinstveni online tečaj za ženske Moy.dance™, kjer združujem različne pristope, tehnike in vaje za optimalno dobro počutje. Združujem tako vaje za moč, toniranje telesa, kardio prakso, sproščanje, raztezanje in samomasažo. Vadba je še posebno namenjena ženskam po 35. letu starosti. Ključno je, da prakticiramo vadbo, ki nas opolnomoči, podpira in poskrbi za naše izjemno počutje, z razumevanjem in spoštovanjem naših hormonskih sprememb in želja našega telesa. Zato sem kreirala prakso MOY.DANCE™. 

Zakaj je ta ideja tako čudovita?

– ker boste lahko vadili kadarkoli in si posnetek ogledali lahko tudi večkrat,
– vadite lahko, kjerkoli že ste, potrebujete le internetno povezavo,
– imeli boste dostop do različnih gibalnih praks in tako izkusili raznolikost,
– ker lahko vadijo začetniki in tisti, ki ste že na poti zdravega gibanja, saj vedno pokažem alternative in prakso s pripomočki,
– ker boste prejeli podrobne informacije,
– ker niste omejeni na čas, prostor ali celo vožnjo do vadbe,
– ker lahko posnetke gledate za nazaj,
– ker lahko vadite, tudi če greste na dopust ali poslovno pot.

moy-dance_vadba-za-zenske_toniranje-telesa_hujsanje_mokini-yoga

Zdrav duh v zdravem telesu. Z raznoliko vadbo najbolj poskrbimo za potrebe našega telesa. Hrepeni tako po vajah za moč, raztezanju, plesu in sproščanju. Ko se počutimo dobro v svojem telesu, smo bolj samozavestne, lahkotne in poskrbimo za dobro počutje. Nivo seratonina – hormon sreče pa se poveča, kar se kaže na nasmehu in iskricah v očeh. 

 

vadba-za-zenske-po-4-letu_pilates_hujsanje_hormoni_mokini-yoga

Vadba je namenjena vsem ženskam, ki si želijo podporo pri dobrem počutju. Posebno pozornost pa za ženske po 35. letu, saj telo takrat potrebuje drugačno vadbo, da čim bolj optimalno podpremo hormonski sistem, zdravje kosti in vitalnost telesa. Praksa je ustvarjena po mojih osebnih strokovnih izkušnjah, saj sem po 40. letu potrebovala drugačno prakso, saj mi način, kot sem vadila v mlajših letih, ni več pomagal, ampak škodoval. Žensko telo potrebuje razumevanje, ravno pravo dozo krepitve, kardia in umiritve. Tako sem vzpostavila PONOVNO zdravje, dobro počutje in vitkost.

 


Kako bo praksa potekala?

– vadba poteka 3 krat tedensko in bo pripravljena v skriti FB skupini MOY.DANCEa bo posneto v naprej,
– vsak teden boste prejeli 3 POLURNE prakse iz različnih področij, skupno 24 praksVsi prejmete vse posnetke. 
– vadba bo ob 06:00 uri naložena v skupino ( ogledate pa si jo lahko ob uri ali pa kadarkoli kasneje )
– potrebujete joga podlogo, predlagam tudi jogijski kvader, teniška žogica, mehko malo pilates žogo, dve uteži. Če nimate pripomočkov, boste lahko izvajali s telesno težo.
– potrebujete miren kotiček, da si vzamete ta čas le zase in se napolnite s pozitivno energijo,
– postanemo FB prijatelji in nato vas dodam v skrito skupino ( pošljite povabilo na osebni profil – Simona Vrhovec ),
– predate se praksi in prakso po želji večkrat izvajate.

 


Opis vadbe:

 MOVEMENT – vaje za moč z lastnim telesom in pripomočki. Potrebujete dve uteži, izberite med 0,5 kg do 2 kg. Lahko pa boste menjali in prilagodili željam telesa in trenutni sposobnosti. Vaje bodo namenjene krepitvi celotnega telesa. Tako bomo tonirali mišice, poskrbeli za stabilizatorje trupa in poskrbeli za zdrave kosti. Po 40. letu je tako idealno, da začnemo dodajati prakso z utežmi. Vadba poteka ob torkih. 
vaje-za-moc_hujsanje_vaje-z-utezmi-za-zenske_mokini-yoga_moy-dance
DANCEplesna kardio koreografija, ki poskrbi, za dvig srčnega utripa in tako tudi zdravje srčno – žilnega sistema. Koreografije so različne, zato bomo kdaj zelo ženstvene, drugič dinamično – športne, pa igrive, zabavali se bomo. Dodajamo še barre tehnike, ki so vaje iz kombinacije baletnih gibov. Poskrbijo za tonirane mišice, stabilnost, ljubeče zavedanje telesa, izboljšanje telesne drže in vitko telo. Za podporo pri ravnotežju boste potrebovali še stol. Praksa poteka ob sredah.
plesni-kardio_barre-tehnike_vadba-za-zenske_hujsanje_mokini-yoga
JOGA – praksa joge s poudarkom na sproščanju, raztezanju in umiritvi uma. Dodali bomo sproščujoče dihalne tehnike in vodene vizualizacije. Poskrbeli bomo za samomasažo in miofascialno sproščanje za globinsko regeneracijo in umiritev stresa. Izvajali bomo položaje, ki poskrbijo za harmonijo naših hormonov in umiritev živčnega sistema. Idealno pred koncem tedna, da se energija resetira, vi pa zasijete v harmonični energiji. Praksa poteka ob četrtkih
joga-za-zenske_joga-za-hormone_raztezanje_miofascialno-sproscanje_mokini-yoga

Žensko telo je čudovito v vseh obdobjih življenja. Ključ do zdravja pa je spoštovanje in znanje, kaj telo potrebuje v različnih obdobjih. V kolikor se primerjamo s seboj, ko smo bili stari 20,30 let, lahko telo le še bolj poškodujemo in to vodi v hormonsko neravnovesje.
Praksa v pravi meri, z ljubeznijo do sebe, privede do izjemnih rezultatov. Telo je vitko, močno, prožno in polno pozitivne energije. 
ZASIJ OD ZNOTRAJ NAVZVEN. Postani MOY.DANCE – rka!

Kdo vodi?

simona-vrhovec_mokini-yoga_joga-tecaj_uciteljski-tecaj-joge_ajurveda_tkm_hatha-joga

Sem Simona Vrhovec, učiteljica hatha yoge, hormonske joge, yin yoge, acuyin joge,  myo yin joge, meditacije, joge za otroke in najstnike, pa prenatal joge, travma & joga, barre tehnike, dvakratna svetovna prvakinja v plesu in še mnogo več. Celo življenje se gibam in raziskujem čarobnost telesa. A, tudi jaz nisem našla mere, zato sem naredila v določenem obdobju svojemu telesu veliko škode. Mislila sem, da je več urna praksa zdrava. Telo pa je reklo ne. Naučilo me je prave mere, ljubezni do sebe in pravo kombinacijo prakse za vitalno in zdravo telo in da sebi rečem DA. Z veseljem MOY.DANCE™ program delim z vami. 

Preverite tudi moja strokovna izobraževanja, ki se odvijajo 2024Acu yin joga učiteljski tečaj, Ajurvedska joga učiteljski tečaj,  Učiteljski tečaj hatha joge, Yin yoga & TCM teacher training, Učiteljski tečaj joge za najstnike, Učiteljski tečaj joge za otroke, Učiteljski tečaj myo yin joge & miofascialnega sproščanja. Pridobite certifikat za učitelja joge. Vabljeni na jogijski oddih Mojstrstvo življenja.

Spoznajte avtorske afirmacijske kartice za ženske Prebujena Shakti in otroke Kaj je tvoja supermoč? In interaktivno knjigo za otroke Zmajček Skrbožer.

Kdaj začnemo?

11.06. – 01.08.2024. Celotna vsebina vam ostane, zato se lahko vedno znova vračate k praksi.

Investicija:

  • 77€ 

Ugodnosti:

5% popust za moje certificirane učitelje hatha joge, yin joge & TKM, acuyin joge, myo yin joge, joge za otroke Mini zen in najstnike Super zen.

Popusti se ne seštevajo. Sam tečaj je vreden mnogo več, a ker si želim, da je joga dostopna čisto vsem, sem pripravila ta izjemen paket udobja tudi v obliki cene. Možen je zakup le celotnega tečaja.

PRAKSO LAHKO PODARITE TUDI KOT DARILO.

podari-ljubezen_darilni-bon_joga-ljubljana_meditacija_joga_joga-za-zacetnike_joga-za-hormone_mokini-yoga

Dodatno:

Pred vadbo se posvetite z zdravnikom. Vadba na lastno odgovornost. Praksa ni medicinska pomoč ali terapija. Odjava in vračilo plačila ni mogoče. Mesto je rezervirano s plačilom. Mesto se ne prenaša na drugo osebo ali drug termin/tečaj/delavnico. Po zaključku tega obdobja, vam praksa ostane.

Po izpolnitvi prijavnice prejmete generični mejl z vsemi podatki za plačilo ( preverite v promocijska sporočila ali spam ). Po plačilu prejmete fakturo in dodatne smernice v vključitev fb skupine. Podatki za plačilo so tudi tukaj.

PROSIM IZPOLNITE PRIJAVNICO: ( ime tečaja: moy.dance )

Vaše ime (obvezno)

Vaš priimek (obvezno)

Ime tečaja (obvezno)

Morebitne poškodbe/zdravila/težave (obvezno)

Telefon (obvezno)

Email (obvezno)

Kje ste izvedeli za nas: (obvezno)

 Facebook Instagram Google iskalnik Youtube Prijatelji Članki Spletna stran Oglas Drugo

Želim prejemati novosti, obvestila na mejl:

 DA

V želji, da poslujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), prosimo za vašo privolitev, da lahko MOKINI YOGA CENTER vpisane osebne podatke uporabi za obveščanje o morebitnih akcijah, delavnicah itd.

Današnji datum (obvezno)


Rešite uganko: