online-program-za-zenske-prebujena

ONLINE PROGRAM

PREBUJENA

avgust- december 2021

6 – mesečni tečaj za ženske, za prebuditev čutne Shakti energije in popotovanja k sebi

Drage dame, ta program je namenjen vam. Za ženske različnih starosti, zanimanj, poklicev, hobijev, barve las, karieristke, gospodinje, za vse. Ker vsem je skupno to, da smo čudovite, izjemne ženske. S prebuditvijo Shakti energije pa je vsaka izmed nas PREBUJENA.  Tantra yoga, kundalini joga, meditacija, intuitivni pogledi, rituali, recepti, energijske tehnike, mudre, mantre, osvobojujoče gibanje, soul coachingi..izjemno. Kliče te..pridruži se družbi izjemnih žensk in se odloči za popotovanje.

Kako poteka program in kaj vsebuje:

 • Program poteka online, preko Zoom aplikacije. Za dogovorjeni termin prejmete povabilo in sodelujete v živo.
 • Program je namenjen izključno ženskam.
 • Sam program traja 6 mesecev, vsak mesec pa je druga vsebina.
 • Dvakrat mesečno se, za dve uri, srečamo na Zoomu, kjer so predavanja, meditacije, rituali, različne tehnike.. ( skupno 4 ure mesečno ).
 • Srečujemo se ob ponedeljkih, od 18:00 – 20:00 ure.
 • V kolikor se tistega termina ne boste uspeli udeležiti, boste imeli na voljo posnetek 48 ur ( od dogovorjenega termina ).
 • Za vsak mesec prejmete bogato pdf gradivo z vajami na vaš mejl. Skupno 65 strani.

online-program-prebujena_mokini-yoga

 

 • Združujem znanja iz področja hatha yoge, energijske medicine, tantre, nevrolingvističnega programiranja, zeliščarstva, kadil, refleksoterapije, ajurvede, zdravljenja prednikov, kristalov..in seveda mojih osebnih izkušenj in intuicije.
 • Dve uri Soul coachinga, kjer se posvetim le vam osebno in podprem vašo srčno pot ( več spodaj ).
 • Vsebine, ki jih raziskujemo v šestih mesecih so:

AVGUST: Moje telo je tempelj

online-program-7

Spoznale bomo, kako negovati svoje telo, preko pozitivne samopodobe. Sprejemanje našega čudovitega templja. Ljubiti in vzljubiti celo sebe. Spoznali bomo različne energijske in jogijske tehnike za balansiranje korenskega centra. Nato spoznale rituale, ki bodo ljubeče negovale tako našo dušo, kot telo. Zakaj pride do čustvenega prehranjevanja in kako ta vzorec pozdraviti. Spoznale različna kadila, ki nas prizemljujejo in dajejo stabilnost v življenje.

Izrecite in začutite: ” Moje telo je tempelj.”

 

SEPTEMBER: Sem čutna in zapeljiva

online-program-1

Povezovale se bomo s svojo energijsko maternico, prebujale čutnost in senzualnost. Zaplesale, kot zapeljive ženske in v sebi prebudile osvobojeno žensko. Spoznale bomo vpliv lune na naše počutje, vpliv hormonov in kako si lahko z različnimi tehnikami uravnovesimo spolno čakro. Začutile sveto ženstvenost in sprostile neprijetna čustva povezana s partnerskim odnosom. Zdravljenje energijske maternice in odstranitev karmičnih blokad.

Izrecite in začutite: ” Sem čutna in zapeljiva.”

 

OKTOBER: Lahko sem vse, kar si želim

online-program-2

Se spomnite, kako ste sanjale, ko ste bila mala deklica? Za vas ni bilo omejitev. Sčasoma se je lahko ta energija, da smo lahko vse, kar si želimo biti, lahko zmanjšala, morda ste celo pozabili, da ste si obljubile, da se boste dotaknile zvezd. Čas je za prebuditev identite, ki vas podpira. Ki sije kot sonce. S posebnimi rituali bomo obsijale vse strahove in rekle življenju DA. Prekinitev vezi z energijskimi vampirji, ki se povežejo ponavadi ravno na vranico ali naš center odločnosti. Zato je lahko tudi velikokrat utrujenost, izčrpanost, zmedenost.

Izrecite in začutite: ” Lahko sem vse, kar si želim.”

 

 

NOVEMBER: Osvobajam se bolečin preteklosti

online-program-4

Teža bolečine, zamere, bolečina iz preteklosti, nas lahko omejuje v sedanjosti. Izvajale bomo močne energijske tehnike, predajo, čiščenje, raziskovanje karme, da se osvobodimo bolečine preteklosti. A, spoznale tehnike, ki nam bodo pomagale, da bo ta teža odpadala spontano, lahkotno. Pogledale bomo globoko vase in odpustile tudi sebi. Preobrat v modrost srca, ki nas objema, podpira in ljubi. Posebna pozornost na zdravljenju ženske linije.

Izrecite in začutite: ” Osvobajam se bolečin preteklosti.”

 

DECEMBER: V svoje življenje povabim radostne odnose

online-program-3

Za srce pravijo, da je lahko ranjeno, a nikoli v resnici zlomljeno. Je naš največji učitelj, guru, ki nas vodi skozi življenje. Včasih si okoli njega postavimo oklep. A, ko ponovno vzpostavimo ljubečo vez, sprostimo preteklost, lahko v svoje življenje povabimo radostne odnose. Začutite, da ste vredne ljubezni. Tako lahko ponovno razprete roke in dovolite, da vas objame brezpogojna LJUBEZEN. Kolikokrat ste slišale, da niste vredne ljubezni in vsega dobrega? Morda se je to sporočilo prenašalo preko prednic, ki so bile zlorabljene, utišane., to pa zdaj lahko nosite v sebi vi.

Izrecite in začutite: ” V svoje življenje povabim radostne odnose.”

 

JANUAR: Prebujam intuicijo                                                             

online-program-5

Ko izrazimo sebe, ko ozavestimo svojo resnico, prebudimo tudi notranji vpogled, prebudimo našo intuicijo. Zasadile bomo seme, za vašo prihodnost. Vaše življenjsko poslanstvo. Ko dovolj umirimo um, so tam odgovori. Opazimo sinhrousodo in lažje sledimo toku življenja, ki je pravi za nas. Za našo osebno srečo in izpopolnitev. Takrat postanemo zdravilke našega življenja, zdravljena prednic in 7 prihodnjih generacij.

Izrecite in začutite: ” Prebujam intuicijo.”

 

 

Drage dame, bogat program ki vas vodi v osebno transformacijo. Tehnike so poglobljene, z namenom, da se PREBUDITE. Zaživite svoj najvišji potencial, greste na čudovito popotovanje življenja.

→Termini:

10. in 24. avgust, 14. in 28. september, 12. in 26. oktober, 09. in 23. november, 07. in 21. december, 11. in 25. januar.

♥ Kdo sem jaz:

simona-profilkaSem Simona Vrhovec in sem raziskovalka različnih tehnik, različnih pristopov k jogi, meditacije, energijske tehnike. Sem ustanoviteljica mednarodne šole Mokini yoga school RYS in Duhovne akademije Amba, organizatorka številnih duhovnih oddihov in delavnic, tečajev. Sem Soul coach, kjer se osebno povežem z vami in podprem vašo srčno pot. Zadnja leta poglobljeno raziskujem tantro, Shakti jogo, namenjeno praksi za ženske. Sem reiki master in na poti bioterapevta. A, to so nazivi. Mene zanima življenje, duša, globina in radost, eno z naravo. Zanima me osvoboditev, resnica in opolnomočena Shakti. To je v vsaki izmed nas. S pravim znanjem to lahko prebudimo. Vabljeni v mojo družbo. Več o meni: KLIK

Investicija:

 • 480€ za vseh 6 mesecev – EARLY BIRD PONUDBA, ki velja do 29.07.
 • 540€ za vseh 6 mesecev, plačilo po 29.07.

Možnost plačila na obroke:

100€ – za posamezen mesec ( skupaj 600€ ), plačilo se uredi pred začetkom predavanja in je tudi pogoj za nadaljevanje. 1. obrok do 12.07., drugi obrok do 09.08., tretji obrok do 13.09., četrti obrok do 11.10., peti obrok do 08.11. in šesti obrok do 06.12.

♥DARILO:

 • V primeru plačila v celoti, podarim DODATNO 2 ure online osebno seanso Soul Coachinga ( to je darilo v višini 130€, seveda se ne menja za denar ali podari drugi osebi ).

Dodatno: Skupina sprejme 11 udeleženk, zato si mesto čim prej rezervirajte. Mesto je dokončno rezervirano s plačilom. Odjava in vračilo ni mogoče, lahko pa namesto vas koristi program druga oseba ( v celoti ). Velja za ta datum.

Organizator si pridružuje pravico do spremembe termina, v primeru višje sile.

V primeru tehničnih težav, bo posnetek pripravljen v naprej in možen naknaden ogled.

Program je namenjen vsem, ki so psihofizično zdrave in stabilne ( se ne zdravijo zaradi psihičnih bolezni ). Praksa na lastno odgovornost.

Nekaj prispevkov, ki sem jih zapisala in nakazujejo smer programa, kliknite na posamezen naslov in vas vodi do prispevka:

Čudežni dotik, Seme upanja, Ritual na polno luno, Mantra ljubezni, Pogovor z maternico, Vpogled vase.

PROSIM IZPOLNITE PRIJAVNICO ZA PROGRAM:

 

Vaše ime (obvezno)

Vaš priimek (obvezno)

Ime tečaja (obvezno)

Morebitne poškodbe/zdravila/težave (obvezno)

Telefon (obvezno)

Email (obvezno)

Kje ste izvedeli za nas: (obvezno)

 Facebook Instagram Google iskalnik Youtube Prijatelji Članki Spletna stran Oglas Drugo

Želim prejemati novosti, obvestila na mejl:

 DA

V želji, da poslujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), prosimo za vašo privolitev, da lahko MOKINI YOGA CENTER vpisane osebne podatke uporabi za obveščanje o morebitnih akcijah, delavnicah itd.

Današnji datum (obvezno)


Rešite uganko: